اختیار دارید.
بله می دونم؛ منتهی من تنبلی کردم و به جای Uninstall کردن و Install کردن دوباره، فقط درایور جدید رو روی درایور قبلی نصب (Update) کردم.![]()
اختیار دارید.
بله می دونم؛ منتهی من تنبلی کردم و به جای Uninstall کردن و Install کردن دوباره، فقط درایور جدید رو روی درایور قبلی نصب (Update) کردم.![]()
با درود
لطفا یه برنامه به جز "Keyboard Layout Manager" برای درست کردن و جا به جایی حروف کی برد معرقی کنید
با سپاس
دوستان وقتی من باتریمو شارژ میکنم 99% شارژ میشه آیا این طبیعیه؟
برای شما هم همینجوریه؟ یا 100% شارژ میشه؟
1 درصد که قابل این حرفا رو نداره. طبیعیه
راستی شما موقع بازی کردن (کار کشیدن از دستگاه!) دمای سیستمتون چطوری میشه ؟ مال من به 70 درجه میرسه. مال شما چی؟
از coolpad استفاده میکنید ؟ تاثیر داره ؟
این کار رو قبلا روی pes2011 انجام دادم ولی متاسفانه نتیجه نداد
برای من 100% شارژ میشه و می نویسه Fully Charged.
ولی من این نمره رو با سرویس پک 1 گرفتم. از همون اول هم سرویس پک 1 روش نصب کردم.
باتري بايد فول شارژ و 100% بشه اگه تنظيمات سيستم عاملتون درست باشه بايد 100% باشه من تو حالت فول شارژ با نور پايين صفحه نمايش و صداي متوسط و بلتوث واي فاي خاموش 4 ساعت به بالا فيلم نگاه كردم باهاش 1ساعت هم رو حالت استندباي بود كه داشتم بفرماييد شام ميديدم راستي سعي كنيد محيط لپ تاپتون خنك باشه كه زياد فنش كار نكنه و سعي كنيد كولپد رو خودتون درست كنيد كولپد هاي توي بازار بيخودن فقط بايد يكم وقت بزاريد![]()
باتری رو کاملا تأیید می کنم. انصافا باتری عالی ای داره (ماشا الله!). الان بیشتر از3 ساعته که دارم با WiFi از اینترنت استفاده می کنم و هنوز هم 23% مونده. (نور صفحه حد اقل هست.)
سلام دوستان می خواستم ببینم که ویندوز 64بیتی بهتره یا 32بیتی؟آخه راستش من شنیدم که رو ویندوز 64 بیتی فقط برنامه های خاصی رو میشه اجرا کرد و یه محدودیتی داره و یه سوال دیگه اگه خودم ویندوز رو عوض کنم(64 بیتی)بریزم بعدش تو نصب درایورهاش به مشکلی بر نمیخورم؟یا همین 32 بیتی خوبه؟
مثلا تو نصب بازی ها مشکلی نداره؟(64 بیتی)
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)