تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 507 اولاول ... 397985868788899091929399139189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

--------- Post added at 07:46 AM ---------- Previous post was at 07:46 AM ----------

حتی سفارش میکنن که اگه تصادف شدید هست باگوشی تون یه فیلم از صحنه بگیرید. بعدا اگه کار به دادگاه کشید می شه ازش استفاده کرد.
    تا اونجایی که میدونم استفاده از فیلمبرداری گوشی برای دادگاه قابل استناد نیست و همینطور دوربین شخصی-ضبط صدا و کاست
    كي گفته نيست ؟ حتي تك عكس گرفته شده اگه صحتش معلوم بشه ميتونه قابل استناد باشه .
    دادگاه فايل مربوطه رو به كارشناسان معتمدش ميده و اگه صحتش تاييد شد ميشه مدرك .
    منم مطمئن نیستم اما تا جایی که شنیدم تنها فیلم و عکس هایی قابل استناد هستند که در حضور نماینده قانون (با مجوز قانونی) گرفته میشه در بقیه موارد به عکس ، فیلم و صدای ضبط شده نمیشه استناد کرد
    نخیر ارزش داره ما چند وقت پیش یه تصادف داشتیم که طرف زرنگ بازی دراورد و جای ماشینش رو عوض کرد اما به لطف فیلم برداری یکی از دوستان محکوم شد تو دادگاه
    به نظر من همیشه یه گوشی که دوربین داشته باشه با خودتون داشته باشین

این بحث رو تو کلاس های آموزشی گواهینامه ، مدرس که خودش وکیل بود گفت. برای خودم که پیش نیومده ولی فکر می کنم از هیچی بهتره و می شه ازش استفاده کرد.

2. 2 کاربر از siyamak2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

می خواستم بگم دوستان تا حالا از تجربیات معنوی شون گفتن و خیلی هم استفاده کردیم. ولی می خواستم تقاضا کنم اگر کسی تجربه حقوقی هم داره بگه که واقعا مفید خواهد بود.

ماها اکثرا دانشجو هستیم و خیلی کم کارمون به اداره و بانک و معامله و از این جور کارها می افته.

به نظر من هر انسانی که تو هر جامعه ای زندگی می کنه، باید یه شناختی نسبت به اون داشته باشه. حالا بسته به هدفش این شناخت رنگ می گیره.

مثلا اگر کسی از کارهای بانکی یا کارهای ثبتی تجربه ای داره، خیلی خیلی مفید خواهد بود برای بقیه.

4. 3 کاربر از siyamak2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

می خواستم بگم دوستان تا حالا از تجربیات معنوی شون گفتن و خیلی هم استفاده کردیم. ولی می خواستم تقاضا کنم اگر کسی تجربه حقوقی هم داره بگه که واقعا مفید خواهد بود.

ماها اکثرا دانشجو هستیم و خیلی کم کارمون به اداره و بانک و معامله و از این جور کارها می افته.

به نظر من هر انسانی که تو هر جامعه ای زندگی می کنه، باید یه شناختی نسبت به اون داشته باشه. حالا بسته به هدفش این شناخت رنگ می گیره.

مثلا اگر کسی از کارهای بانکی یا کارهای ثبتی تجربه ای داره، خیلی خیلی مفید خواهد بود برای بقیه.
    موقع قرارداد نوشتن مثلا اگه دو ترم خونه میخواهید بگیرید حتما یه قرارداد 9 ماه بنویسید من خود دیدم ادمهایی که واسه خاطر اینکه موقع قرارداد نوشتن حواسشون نبوده قراداد یه ساله نوشتن و سه ماه واسه یه خونه که خالی هست کرایه دادن.
    موقعی که میخواهید خونه دانشجویی بگیرید اصلا بیشتر از 4 نفر نشید.

6. 6 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام

تابستون
    1.دوستان تابستون شده و هوا گرمه.اگه از بیرون اومدید و خیلی گرمتون بود یه دفعه نرید زیر کولر بخوابید.مطمئن باشید که وقتی که بیدار بشید یه سردرد شدید میگیرید که حالتون جا میاد!!

تابستون!!
    2.خوب فصل تابستون و تعطیلاتش فرلپا رسیده .بهترین فرصت برای انجام کارای عقب مونده و همچنین یاد گرفتن زبان.روزا بلنده و تا میتونید زبان بخونیدو لغت حفظ کنید

کلید
    3.حتما برای کلیداتون یه دونه کلید یدکی داشته باشید.قبل از شروع امتحانات کلید کمدمو که کارت دانشجوییم اونجا بود رو گم کرده بودم و مجبور شدم جلسه اول بدون کارت برم و هزار تا سوال رو جواب بدم تا بزارن امتحان بدم

8. 8 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rangeeeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    هر جا که بخوای

پيش فرض

همیشه به دوستایی که ازتون دورن یه زنگ بزنید خوشحال میشن

10. 6 کاربر از rangeeeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

هيچوقت به كسايي كه مطمعن هستين فراموشتون كردن زنگ و ايميل نزنين چون وقتتون رو هدر ميدين و خودتون رو سبك ميكنين

12. 11 کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

هیچ کاری رو تا قطعی قطعی نشده...به دیگران نگید...مثلا شغل جدیدی دارید می گیرید...می خواین برین خارج....چه می دونم از این چیزا!

14. 14 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

همیشه به دوستایی که ازتون دورن یه زنگ بزنید خوشحال میشن
    هيچوقت به كسايي كه مطمعن هستين فراموشتون كردن زنگ و ايميل نزنين چون وقتتون رو هدر ميدين و خودتون رو سبك ميكنين
    در مورد احوال پرسی از دوستی که از شما جدا شده امام علی (علیه السلام) بهترین توصیه رو به فرزندش امام حسن (علیه السلام ) میکنه که می فرماید:چون برادرت از تو جدا گردد , تو پیوند دوستی را برقرار کن ,اگر روی برگرداند تو مهربانی کن, و چون بخل ورزد تو بخشنده باش , هنگامی که دوری می گزیند تو نزدیک شو , و چون سخت گیرد تو آسان گیر , و به هنگام گناهش عذر او بپذیر , چنان که گویا بنده ی او میباشی , و او صاحب نعمت تو می باشد.
    مبادا دستورات یاد شده را با غیر دوستانت انجام دهی یا با انسان هایی که سزاوار آن نیستند بجا آوری...
    ترجمه نامه 31 قسمت حقوق دوستان

16. 2 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

در مورد احوال پرسی از دوستی که از شما جدا شده امام علی (علیه السلام) بهترین توصیه رو به فرزندش امام حسن (علیه السلام ) میکنه که می فرماید:چون برادرت از تو جدا گردد , تو پیوند دوستی را برقرار کن ,اگر روی برگرداند تو مهربانی کن, و چون بخل ورزد تو بخشنده باش , هنگامی که دوری می گزیند تو نزدیک شو , و چون سخت گیرد تو آسان گیر , و به هنگام گناهش عذر او بپذیر , چنان که گویا بنده ی او میباشی , و او صاحب نعمت تو می باشد.
    مبادا دستورات یاد شده را با غیر دوستانت انجام دهی یا با انسان هایی که سزاوار آن نیستند بجا آوری...
    ترجمه نامه 31 قسمت حقوق دوستان
    عجب نسخه ای!!همه اینا رو که زحمت بکشی و انجام بدی...آخرش می رسی به این ضرب المثل که :

محبت چو از اندازه گذشت، نادان خیال بد کند!

18. 4 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

عجب نسخه ای!!همه اینا رو که زحمت بکشی و انجام بدی...آخرش می رسی به این ضرب المثل که :

محبت چو از اندازه گذشت، نادان خیال بد کند!
    درسته مولا علی هم این نکته رو میگه که

20. 2 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •