من یه مقدار شکم دارم که از بچگی باهامه! اصلا ربطی هم به لاغر و چاغ بودنم نداشته... یه مقدار برآمدگی همیشه هست!
حالا یه مقدار تمرین تخصصی میخوام وسه صاف شدن شکمم البته دراز نشست و شکم رو میدونم....
میشه در عرض یه ماه آبش کرد؟
من یه مقدار شکم دارم که از بچگی باهامه! اصلا ربطی هم به لاغر و چاغ بودنم نداشته... یه مقدار برآمدگی همیشه هست!
حالا یه مقدار تمرین تخصصی میخوام وسه صاف شدن شکمم البته دراز نشست و شکم رو میدونم....
میشه در عرض یه ماه آبش کرد؟
این شکمی که شما میگی چربیه. با دراز نشست آب که نمیشه هیچ تازه بد تر هم میشه وضعیت.... شما باید ورزشهای هوازی انجام بدی. مثلا دوچرخه سواری ، دویدن آرام و.... البته به مدت زیاد باید انجام بدی ، ضربان قلبت هم بالا باشه هنگام انجام ورزش. سعی کن ضربان قلبت تغییر نکنه در طول ورزش کردن.
سلام , من حدود 8 ماهی هست دارم پرورش اندام کار میکنم / از بدنم هم راضی هستم غیر از سینه هام !
خواستم بدونم بهترین روش برای حجم و عضله ای شدن سینه چیه ؟
ســـلامـ
اميـــد جون پيشنهادم حركات چندمفصلي و پايه ايه .
اكثر بدنسازا با اين مشكل مواجه هستند كه كمتر به حركات پايه توجه ميكنن . در حالي كه خواسته و ناخواسته توي تمرينات ما پاورليفتر ها حركات بزرگ وجود داره .
اينكه ميگم بزرگ منظورم وزنه زياد صرفا نيست .
پيشنهادم اينه براي شروع روي تركيب حركات بالاسينه هالتر ، پرس سينه هالتر و قفسه سينه دمبل و پارالل تمركز كني و بعدتر با استفاده از شوك و تمرينات تك مفصلي و ... بتوني رشد رو از حالت سكون دور كني .
اينكه ميگم تركيب يعني سيستم هاي تمريني مختلف با استفاده از اين حركات هست .
مثلا چون بخض اعظم نماي سينه روي بالاسينه متمركز هست شما با اين حركت شروع ميكني :
پرس بالاسينه هالتر دست عرض شانه 3 ست 10 تايي
پرس سينه هالتر دست كمي بازتراز عرض شانه 1 ست 15 تايي سبك - 1 ست 10 تايي - 3 ست 8 تايي نسبتا سنگين در حد توانت - 1 ست 15 تايي 60% از توان كليت .
قفسه سينه (كشش ) دمبل 3 ست 12 تايي
پارالل 2 ست X تايي
...
اين يه پيشنهاد خيلي خيلي ساده و كوچولو بود ...![]()
برای عضله سازی ساق دست وپا چیکاربایدکرد؟میشه وسیله هاشوخریدوتوخونه انجام داد؟چه وسیله هایی لازم داره؟
منظورتون ساعد دست + پشت ساق پا هست؟
برای ساعد شما ساعد دست رو به صورت افقی روی میز قرار بدید طوری که مچ دست به بعد خارج از میز باشه. بعد دمبل دست بگیرید و دمبل رو با مچ بالا و پایین ببرید. البته هر بار یه طرف دست رو انجام بدید یعنی یه بار کف دست رو به بالا باشه یه بار رو به پهلو و یه بار هم کف دست رو به پایین.
حرکت دیگه برای ساعت اینه که هالتر رو طوری بگیرید که کف دست رو به پایین باشه بعد با خم کردن آرنج ، وزنه را رو به بالا بیاورید.
برای ساق پا هم فعلا شما دستتون رو به یه جا بگیرید که تعادل داشته باشی و بعد روی پنجه پا بایستید بعد آروم پاشنه پا رو پایین بیارید و دوباره برگردید به حالت قبل. این حرکت رو به تعداد 15 الی 25 بار در هر ست تکرار کنید.
من یه جفت دمبل دارم. چه حرکتایی میشه باهاش تو خونه زد. اگه میشه راهنمایی کنید. مرسی![]()
این روشی که گفتین چقدرطول میکشه تانتیجه بده؟بعداینکه نتیجه دادچقدربایدتمرین کنم؟
Last edited by s@har; 13-12-2011 at 15:57.
خیلی حرکتها هست توبا دمبل بشه انجام داد حتی بدون دمبل هم خیلی از حرکات رو توی منزل میتونید انجام بدید شما بگو چه نوع حرکاتی میخوای یعنی برای کدوم قسمت بدنت میخوای حرکت انجام بدی....
برای نتیجه دادن بلا شک صبر و شکیبایی شما لازمه ، باید توی تمریناتتون تداوم و صبر داشته باشید چون زیاد طول میکشه (بیش از یکسال...) شما اگه میخوای عضله بیاره سریع ، باید این حرکت رو سنگین و تعداد کمتر انجام بدید. مثلا در هر ست 10 حرکت انجام بدید اونم با وزنه سنگین به علاوه ی اینکه بعد از تمرین سعی کنید غذا های پروتئین دار زیاد بخورید
با سلام
می خواستم بدونم که آیا با بدنسازی و یک رژیم درست میشه وزن اضافه کرد.من الان 19 سالمه و دارای قد 178 و وزن 58 هستم و فعلا 3 هفته است که بابرنامه شروع کردم به بدنسازی و بیشتر میخوام سینه و بازوهام عضلانی تر بشه چقدر طول میکشه تا به فرم نرمال برسم؟ولی تا به حال تغییر محسوسی ندیدم
یک دوستی دارم که الان یه ماهه داره کارمیکنه و تیپ بدنیش مثل من بود ولی الان خوب پبشرفت کرده و سینش عضلانی تر شده.آیا بدون استفاده از مکمل ممکنه؟
آیا ملاک پیشرفت بدن و طرز درست حرکات اینه که بعد از تمرین و روز بعد عضله منقبض بشه و هنگام فشار درد بگیره؟
ببخشید سوالام زیاد شد.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)