شما احتمالاْ از فیلـترشکن استفاده کردی.
به تاریخ و ساعت آن مورد دقت کنید. احتمالاْ خودت بودی.
شما احتمالاْ از فیلـترشکن استفاده کردی.
به تاریخ و ساعت آن مورد دقت کنید. احتمالاْ خودت بودی.
راهش رو بالاخره دیروز پیدا کردم.
2step verification رو باید غیرفعال کرد و با توجه به User Friendly نبودن جیمیل و کروم، پیدا کردنش مدتی طول کشید.
![]()
دوستان من با جیمیل تو فیس بوک عضوم ومشکلی جدیدا برام پیش اومده واون اینه که بعد از چندبار غیرفعال کردن حساب فیس بوک فیس بوک دیگه ایمیلی برای تایید ایمیل نمی فرسته( ولی برای تغییر رمز میفرسته )الان من نمیتونم واردقسمت خانه شم واستاتوس هارو ببینم یا پیج هارو ببینم باید چیکار کنم
فکر نکنم.... من همیشه فقط و فقط با با اپرای گوشی وارد جیملیم میشم .... در صورتی که اونی که میخواسته وارد بشه زده با pc میخواسته وارد بشه !
یک سوال در حالت باسیک که جیمیل را باز می کنیم چطوری میشه با یک کلیک تمام ایمیل صفحه را در حالت انتخاب قرار داد یا برای حذف کردن یا ستاره دار کردن
بالای بالا یه مربع هست( بالای اولین ایمیل، اگر دقیق بخوام بگم، بالا سر مرب اولین ایمیل) اون رو تیک بزنین، همهی ایمیل های صفحه تیک میخورن... ولی اینکه چند تای بخصوص رو دسته جمعی تیک بزنین نداره :|یک سوال در حالت باسیک که جیمیل را باز می کنیم چطوری میشه با یک کلیک تمام ایمیل صفحه را در حالت انتخاب قرار داد یا برای حذف کردن یا ستاره دار کردن
سلام دوستان
در gmail وقتی که میخوام ایمیل بفرستم اگر قبلا به اون ادرس میل فرستاده باشم در قسمت TO دیگه نیازی به نوشتن دوباره ی نام ایمیل طرف نیست و بازدن یک یا دو حرف اول ایمیل طرف میاد حالا اگه بخوام بعضی از این ها را پاک کنم باید چی کار کنم که دیگه نیاد ؟
مثلا با حرف m در قسمت TO هفت ایمیل برام میاد میخوام دوتاشون را پاک کنم ؟؟
غیر از google talk، بهترین مسنجر واسه چت بین جیمیل و جیمیل چی هست؟؟ مرسی![]()
دوستان من یه مشکل بزرگ برام پیش اومده
اکثر ایمیل هایی رو که میفرستم اصلن به مقصد نمیرسه و دلیوری میشه البته این مورد درباره ی یکسری از ایمیل ها هست که به عنوان اولین بار براشون دارم ایمیل میفرستم اونهم نه همشون بلکه اکثرشون
و این در حالیه که همچنان من با آدرس هایی که از قدیم کار میکردم هیچ مشکلی ندارم و به راحت ایمیل ها جا به جا میشه
جالب اینجاست که مطمئنم این مشکل از خود یاهو یا گوگل نیست بلکه از اون آدرس مقصده، یعنی ایمیلی که نخواد بره چه از یاهو بفرستم و چه از گوگل نمیره
وجالب تر اینکه این آدرس تو قسمت مربوط به خودش تایید میشه و مثلا کادرش قرمز نمیشه که هشدار بده همچین آدرسی وجود نداره
لطفا راهنمایی بفرمایید
Last edited by amirarsalaan; 26-10-2013 at 13:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)