تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 124 اولاول ... 397985868788899091929399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 1233

نام تاپيک: سایپا 131

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

با سلام به همه دوستان راستش من یه یک ماهی میشه یه دونه 131se گزفتم و راضیم فعلا که مشکلی نداره!!
    فقط اون صد تومان مربوط به پخش رو چه جوری بگیرم نمایندگی گفت سند رو بردار ببر بانک صادرات اونجا رفتم گفتن باید یه حواله با کد رهگیری بهت بدن ؟؟؟ما باید چکار کنیم شما چنین تجربه ای ندارین؟
    ممنون
    سلام.مبارک باشه انشالله
    منم یه ۱۳۱ اس ای ثبت نام کردم و یکم آبان پذیرش شدم،اما تا الان خبری از سایپا نشد:(میشه بپرسم که تاریخ پذیرش شما کی بوده و کی ماشینتونو تحویل گرفتین؟!
    بلا تکلیفی بدجوری رفته رو اعصابمون....
    سایت پیگیری سایپا هم که خرابه،شده قوزه بالا قوز....
    Last edited by amin2005; 12-12-2013 at 00:00.

2. این کاربر از amin2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با سلام
    و تشکر دقیق یادم نیست ولی فکر کنم اوایل شهریور بود تو 14 مهر ماشین اومد خرید هم نقدی بود ولی مشکل احراض سکونت داشتم به دلیل مکل پلاک آبان تحوبل گرفتم

4. 2 کاربر از esafb52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مگه برای پراید هم تاخیر دارن!!!! یعنی این که به ما گفتن اسفند تحویل میدن رو اصلا جدی نگیریم؟

6. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

با سلام
    و تشکر دقیق یادم نیست ولی فکر کنم اوایل شهریور بود تو 14 مهر ماشین اومد خرید هم نقدی بود ولی مشکل احراض سکونت داشتم به دلیل مکل پلاک آبان تحوبل گرفتم
    والا ما ۱۷ مهر پول ریختم به حساب الان که ۲۱ آذره،هنوز در انتظاریم!!!فکرم نمیکنم بشه کاری کرد!تا خودشون نخوان که ماشینو بدن،از ما کاری بر نمیاد!!!
    ماشینو گرفتی،ضبط و باند داشت؟!
    مگه برای پراید هم تاخیر دارن!!!! یعنی این که به ما گفتن اسفند تحویل میدن رو اصلا جدی نگیریم؟
    والا دوتا فرضیه وجود داره،اول اینکه بله،تاخیر وجود داره و بهتر اینه که امیدوار به گرفتن ماشین نباشی که حداقل اعصابت خورد نشهبه ما گفتن بین ده روز تا دو ماهه ماشینو میدن،الان دو ماه و چند روزه که ما هر روزمنتظریم کهماشینو بدن وخبری نیست!ولی سایپا کمبود قطعه داشته که اگه این کمبود برطرف بشه،دوبرابر این مقدار تولید هم براش چیزی نیست و حتی زود تر هم ممکنه که ماشینتو بده!البته اینا همش نظر شخصی من هست...

8. این کاربر از amin2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان واسه روغن ترمز و روغن موتور چی بریزم خوبه؟ 131EX

10. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان واسه روغن ترمز و روغن موتور چی بریزم خوبه؟ 131EX
    روغن ترمز فومن شیمی زرد رنگ dot 4
    روغن موتور هر نوع روغن اتومات ایرانی با استاندارد api sg مثل بهران تکتاز یا ایرانول 8000 یا پارس ارس و ....

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

12. 2 کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ronin_2607's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. دوستان دو تا سوال :
    1. به نظر شما جطوری میشه جلوبندی پراید یه مقدار تقویت کرد : منظورم اینه که با اینهمه چاله چوله دیرتر خراب بشه و عمر مفیدش افزایش پیدا کنه. البته من میدونم اولین راه و کم هزینه ترین راه اینه که تا حد امکان رعایت کنیم. بخصوص رو دست اندازه ها و چاله های مشخص. اما باور کنید بعضی وقتا از غیب چاله در میاد. راهی که هر روز میری و میای آدم از حفظه. یهو تو روز بارونی انگار زمین گاز زدن. بگذریم. راه حل بدید همه استفاده کنن. و صد البته راهتون عملی و با هزینه منطقی باشه. آیا تعویض کمک فنرها میتونه موثر باشه؟؟ آیا نصب استرس بار میتونه موثر باشه؟؟ لاستیکهای پهن یا نرمتر؟ خلاصه از این دست راه حلها اگه خودتون یا دوستانتون تجربه ای دارید بگید.

سوال بعدیم در مورد دیسک و صفحه است. ماشین من 35000 تا راه رفته. تو کیلومتر 20000 تا بود اگه اشتباه نکنم تازه ما فهمیدم که کیت کلاچ این از روز اول مشکل داشته. کلاچ سفت بود. دنده بد جا می رفت و از این دست مسائلی که من گذاشته بودم به حساب صفر بودن ماشین و اینکه مهمتر از همه پرایده !!! بردیم نمایندگی کلا دیسک و صفحه و بلبرینگ عوض کردن. رفتم گرفتم تازه فهمیدم شتاب پراید یعنی چی؟بگذریم. الان ماشین حدود 15000 تا از تعویض صفحه اش می گذره. اما بدجوری علائم تموم شدن صفحه داره. ماشین گاز هرز میخوره. نفس نداره. تو شروع حرکت با دنده 1 و بخصوص تو ترافیک لرزش داره. گاها کلاچ نامیزونه طوری که چند روز پیش داشتم از پارک درمیومدم یهو کلاچ در رفت ماشین نزدیک بود بخوره به یه هیوندا و خلاصه شانس آوردم. خاموش شد. میخوام بدونم واقعا عمر مفید کلاچ 15000 تا است؟؟؟؟ من دوستم 405 داشت 65000 تا تو همین تهران ماشین راه رفته بود دیسک و صفحه عوض نکرده بود. نمی دونم والا چیکار کنم. اینجوری که هر 10000 تا نه اصلا 20000 تا بخواد یه صفحه بزاره رو دستم نمیشه که. ممنون میشم راهنمایی کنید.

14. این کاربر از ronin_2607 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام. دوستان دو تا سوال :
    1. به نظر شما جطوری میشه جلوبندی پراید یه مقدار تقویت کرد : منظورم اینه که با اینهمه چاله چوله دیرتر خراب بشه و عمر مفیدش افزایش پیدا کنه. البته من میدونم اولین راه و کم هزینه ترین راه اینه که تا حد امکان رعایت کنیم. بخصوص رو دست اندازه ها و چاله های مشخص. اما باور کنید بعضی وقتا از غیب چاله در میاد. راهی که هر روز میری و میای آدم از حفظه. یهو تو روز بارونی انگار زمین گاز زدن. بگذریم. راه حل بدید همه استفاده کنن. و صد البته راهتون عملی و با هزینه منطقی باشه. آیا تعویض کمک فنرها میتونه موثر باشه؟؟ آیا نصب استرس بار میتونه موثر باشه؟؟ لاستیکهای پهن یا نرمتر؟ خلاصه از این دست راه حلها اگه خودتون یا دوستانتون تجربه ای دارید بگید.

سوال بعدیم در مورد دیسک و صفحه است. ماشین من 35000 تا راه رفته. تو کیلومتر 20000 تا بود اگه اشتباه نکنم تازه ما فهمیدم که کیت کلاچ این از روز اول مشکل داشته. کلاچ سفت بود. دنده بد جا می رفت و از این دست مسائلی که من گذاشته بودم به حساب صفر بودن ماشین و اینکه مهمتر از همه پرایده !!! بردیم نمایندگی کلا دیسک و صفحه و بلبرینگ عوض کردن. رفتم گرفتم تازه فهمیدم شتاب پراید یعنی چی؟بگذریم. الان ماشین حدود 15000 تا از تعویض صفحه اش می گذره. اما بدجوری علائم تموم شدن صفحه داره. ماشین گاز هرز میخوره. نفس نداره. تو شروع حرکت با دنده 1 و بخصوص تو ترافیک لرزش داره. گاها کلاچ نامیزونه طوری که چند روز پیش داشتم از پارک درمیومدم یهو کلاچ در رفت ماشین نزدیک بود بخوره به یه هیوندا و خلاصه شانس آوردم. خاموش شد. میخوام بدونم واقعا عمر مفید کلاچ 15000 تا است؟؟؟؟ من دوستم 405 داشت 65000 تا تو همین تهران ماشین راه رفته بود دیسک و صفحه عوض نکرده بود. نمی دونم والا چیکار کنم. اینجوری که هر 10000 تا نه اصلا 20000 تا بخواد یه صفحه بزاره رو دستم نمیشه که. ممنون میشم راهنمایی کنید.
    برای تقویت جلوبندی راههای زیادی هست که چند تا رو خودتون اشاره کردین:
    استفاده از لاستیک سایز فابریک یا همون 165
    استفاده از استرس بار که حدود 120 تومن قیمتشه و به راحتی هم قابل نصبه (مارک xp)
    چک کردن های هر 10000 کیلومتر تا در صورت بروز مشکل برای یک قطعه باعث خرابی باقی قطعات نشه به قول معروف قبل از خراب شدن به جلوبندی کار نشون بدیم مرتب
    استفاده از رینگ های استاندارد و سالم (رینگ تابدار و ضربه خورده استفاده نکنیم، رینگ اسپرتی غیر استاندارد استفاده نکنیم، رینگ سایز بالا نندازیم)
    شاید خیلی ها نمیدونن ولی فرمان هیدرولیک باعث کاهش فشار و استهلاک جلوبندی میشه مخصوصا در پراید چون خیلی از ضربه ها رو سیستم هیدرولیک با قدرتی که داره دفع میکنه و اجازه وارد شدن به جلوبندی رو نمیده
    کمک فنر سالم و فنر سالم که نه خیلی نرم باشه که ماشین الا کلنگ بازی کنه ونه خیلی سفت که ماشین تکون نخوره
    و ...
    برای سوال شما در مورد دیسک و صفحه ، صفحه یه چیز مصرفیه مثل لنت ترمز که در اثر استفاده خورده میشه و تموم میشه به عبارتی هر چی شما بیشتر استفاده کنی زودتر تموم میشه و کیلومتر نداره مثل روغن ماشین
    موندن تو ترافیک های سنگین و طولانی، توقف و حرکت در سربالایی، تیک اف کشیدن های مکرر، استفاده خانم ها از خودرو میتونه خیلی زود صفحه رو تموم کنه به شخصه دیدم که صفحه در یک روز تموم شده به علت نیم کلاچهای سخت در جاده چالوس در ترافیک یک روز تعطیل!

16. 4 کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

صحبتای دوستمون به کنار... برا صفحه خیلی ها عادت دارن که کلاچ رو تکیه گاه پا میکنن و این خیلی ضرر میرسونه به صفحه.... در مورد خرابی گیربکس هم بعضی ها عادت دارن دستشون رو روی دسته دنده میزارن که اون هم اسیب جدی میرسونه تو طولانی مدت.... خدایی یه رانا گیر ما اومده اسمشو میگم که نگید پراید ضعیفه و این چیزا طبیعی!!! رانا رو ما سر 5000 تا مجبور شدیم دیسک و صفحه رو عوض کنیم!!! رانندگی هم رانندگی بوده که قبلا با پراید 70 80 هزار تا دووم میاورده صفحه... جنس خوب هم خیلی تاثیر داره... در مورد استرس بار والا دوستان اه زحمت بکشن یکمی در موردش توضیح علمی بدن ممنون میشم که چجوری جلوی فشار به جلو بندی رو میگیره؟ شکلا دیدم که سر 2 تا کمک بسته میشه منتها کارشو دقیق نمیدونم ....

18. 2 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

صحبتای دوستمون به کنار... برا صفحه خیلی ها عادت دارن که کلاچ رو تکیه گاه پا میکنن و این خیلی ضرر میرسونه به صفحه.... در مورد خرابی گیربکس هم بعضی ها عادت دارن دستشون رو روی دسته دنده میزارن که اون هم اسیب جدی میرسونه تو طولانی مدت.... خدایی یه رانا گیر ما اومده اسمشو میگم که نگید پراید ضعیفه و این چیزا طبیعی!!! رانا رو ما سر 5000 تا مجبور شدیم دیسک و صفحه رو عوض کنیم!!! رانندگی هم رانندگی بوده که قبلا با پراید 70 80 هزار تا دووم میاورده صفحه... جنس خوب هم خیلی تاثیر داره... در مورد استرس بار والا دوستان اه زحمت بکشن یکمی در موردش توضیح علمی بدن ممنون میشم که چجوری جلوی فشار به جلو بندی رو میگیره؟ شکلا دیدم که سر 2 تا کمک بسته میشه منتها کارشو دقیق نمیدونم ....
    این مطلب رو از جایی کپی کردم ولی عکس رو خودم ساختم (یه قسمتش رو):
    استرس بار وسیله ای است که در داخل موتور در فاصله بین دو سر کمک بسته میشود و از نزدیک شدن اتاقک کمک ها به یکدیگر جلو گیری میکند و در مرور زمان از گیجی اتوموبیل در سرعت های بالا جلو گیری میکند. استرس بار برای اتوموبیل هایی که رینگ و لاستیک اسپرت دارند لازم بوده و به دلایل زیر برای اتوموبیل هایی که در جاده ها تردد میکنند توصیه میشود.1- استرس بار پایداری اتوموبیل را در سرعت های بالا حفظ میکند.2-ضربه وارده به یک چرخ را در کل سیستم تعلیق تقسیم میکند و در نتیجه فشار ضربه کاهش و طول عمر قطعات جلو بندی افزایش میابد.3-اتوموبیلی که استرس بار نداشته باشد به علت داشتن رینگ و لاستیک بزرگ به مرور زمان ضربه وارده به چرخ اتاقک کمکها را از بالا به هم نزدیک میکند و اتوموبیل در سرعت بالا گیج میشود.4- بستن استرس بار حالت کمبود یک ضلع مربع را تکمیل میکند.برای مثال شما توجه داشته باشید که یک مربع کامل پایدار میباشد یا یک سه ضلعی به شکل یک مربه ناقص؟5- استرس بار در پیچ ها تعادل ماشین را حفظ میکند و اتوموبیل را بعد از پیچ زودتر از یک ماشین بدون استرس بار به حالت تعادل میرساند و در نتیجه اتوموبیل با زمان کمتری طول پیچ را طی میکند.6-به علت نیروی گریز از مرکز اتوموبیل در پیچ ها به بیرون پیچ پرتاب میشود اما اتوموبیلی که استرس بار داشته باشد در پیچ ها تعادل بهتری دارد و کمتر از مسیر خارج میشود.در اینجا بهتر است بدانید که:برخی از خودرو سازها استرس بار را به صورت استاندارد بر روی خودرو نصب میکنن، به طور مثال از اتوموبیلهای قدیمی میتوان به پیکان و بیوک و از بین اتوموبیلهای جدید به ماتیز،پروتون GEN 2،تویوتا کمری و BMW X3 اشاره نمود.این موضوع نشانگر آن است که اهمیت استر بار، نزد خودرو سازها اثبات شده است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20. 2 کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •