تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 4105 اولاول ... 3979858687888990919293991391895891089 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوست عزیز
    حرف شما درست ولی کسی مثل من که دستش تو جیب خودشه نداشتن کار پایان خدمت یعنی بهونه ای واسه جایی که کار میکنی و حقوق کمتر.
    و زندانی شدن در این مملکت. اگر شما نیازی به رفتن به خارج ایران ندارین و مشکل کار و پول ندارین منم به شما میگم نرید.
    ولی واسه من و خیلی از آدمهای دیگه همین 2 سال علافی یه جور نیازه. به هر حال باید گذروند.
    خودم 2 سال باهاش کلنجار رفتم و هزاران مشکل واسه نداشتنش واسم پیش اومد.
    الان دیگه راضی شدم برم.

مرگ که نیست. تموم میشه!!!

2. 3 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

کسی برا مرد شدن سربازی نمیره کارمون گیره کارته

4. 2 کاربر از AliROCK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

پسرها , چرا نمیخواید قبول کنید همه چیز دست خودتونه
    چرا با تراشیدن سرتان می خواهید خود را شبیه به زندانی ها کنید ؟
    چرا بیگاری میدید به دولت ؟
    مرد باشید و سربازی نرید و از تهدیدها هم نترسید
    من خودم برای اینکه حاضر نیستم حتی یک روز دقت کنید حتی یک روز بیگاری بدم به دولت
    قید همه چیزو زدم از تحصیل کردن گرفته تا ازدواج و سره کار رفتن و ...
    همیشه می شنوید که می گویند سربازی برو که مرد می شوی
    ولی من می گم مرد باشید و نروید
    عاقل را یک اشارت کافی است
    ببین دوست عزیز مردی این نیست که ما میریم سربازی.
    ولی مطمئن باش مردی اینه که ما تصمیمون رو گرفتیم که حداقل یه قدم جلو تو زندگیمون برداریم
    و از واژه ای به اسم سربازی که جنابعالی بی نهایت ازش هراس داری نمی ترسیم.
    من فک نمیکنم شما بی خیال سربازی باشین چونکه اگه باشین هیچوقت پاتونو تو این تاپیک نمیزاشتین.
    مرگ یه باز شیون هم یه بار. ما تصمیم گرفتیم دو سال سختی بگذرونیم ولی بعدش یه عمر خیالمون
    از این واژه (سربازی) و شنیدنش راحت باشه ( هر چند همین حالا کلی از رفیقام میگن بزار خدمتت تموم
    بشه و وارد فازهای جدید زندگی بشی بعد میگی کاشکی هزاران سال سرباز بودم) ولی شما با این کارتون
    یک عمر (به فرض اینکه هیچوقت سربازی نرید) با استرس و با فکر ِ سربازی و تبعات نداشتن کارت پایان خدمت
    مشغولید و به مرز انفجار سر ( سر درد) میرسید... من نمیخوام امر کنم که شما سربازی برو یا نرو!
    ولی میخوام اینو بهت بگم که حداقل دل ِ اونایی که تصمیمشون رو گرفتن برن یا اونایی که تو متن ِ ماجرا هستن رو
    خالی نکن و بزار با روحیه ای خوب برن این 2 سال خدمت رو انجام بدن و بعدش یک عمر راحت باشن.
    یه چیز دیگه اینکه سربازی اونطوری که شما ازش غول ساختی نیست و خیلی خیلی راحته. من خودم
    تا قبل از این که بیام خیلی از سربازی هراس داشتم ولی الان که وسطای سربازیم هست بسیار شاد
    و پر روحیه هستم و اصلاً فکرم تو زمان فعلی با فکرم قبل از خدمت نسبت به سربازی کلی فرق داشت و داره...
    تازه فک کن هر روز که میگذره و ما یه روز تسویه حسابمون نزدیکتر میشه همون یه روز به عمر شما اضافه
    میشه و البته بدون وضعیت مشخص و چه بسیار بد که یکی بخواد و مجبور باشه تو سن ِ بالاتر بره خدمت...
    Last edited by ghasem2020; 02-02-2011 at 09:46.

6. 8 کاربر از ghasem2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

ببین دوست عزیز مردی این نیست که ما میریم سربازی.
    ولی مطمئن باش مردی اینه که ما تصمیمون رو گرفتیم که حداقل یه قدم جلو تو زندگیمون برداریم
    و از واژه ای به اسم سربازی که جنابعالی بی نهایت ازش هراس داری نمی ترسیم.
    من فک نمیکنم شما بی خیال سربازی باشین چونکه اگه باشین هیچوقت پاتونو تو این تاپیک نمیزاشتین.
    مرگ یه باز شیون هم یه بار. ما تصمیم گرفتیم دو سال سختی بگذرونیم ولی بعدش یه عمر خیالمون
    از این واژه (سربازی) و شنیدنش راحت باشه ( هر چند همین حالا کلی از رفیقام میگن بزار خدمتت تموم
    بشه و وارد فازهای جدید زندگی بشی بعد میگی کاشکی هزاران سال سرباز بودم) ولی شما با این کارتون
    یک عمر (به فرض اینکه هیچوقت سربازی نرید) با استرس و با فکر ِ سربازی و تبعات نداشتن کارت پایان خدمت
    مشغولید و به مرز انفجار سر ( سر درد) میرسید... من نمیخوام امر کنم که شما سربازی برو یا نرو!
    ولی میخوام اینو بهت بگم که حداقل دل ِ اونایی که تصمیمشون رو گرفتن برن یا اونایی که تو متن ِ ماجرا هستن رو
    خالی نکن و بزار با روحیه ای خوب برن این 2 سال خدمت رو انجام بدن و بعدش یک عمر راحت باشن.
    یه چیز دیگه اینکه سربازی اونطوری که شما ازش غول ساختی نیست و خیلی خیلی راحته. من خودم
    تا قبل از این که بیام خیلی از سربازی هراس داشتم ولی الان که وسطای سربازیم هست بسیار شاد
    و پر روحیه هستم و اصلاً فکرم تو زمان فعلی با فکرم قبل از خدمت نسبت به سربازی کلی فرق داشت و داره...
    تازه فک کن هر روز که میگذره و ما یه روز تسویه حسابمون نزدیکتر میشه همون یه روز به عمر شما اضافه
    میشه و البته بدون وضعیت مشخص و چه بسیار بد که یکی بخواد و مجبور باشه تو سن ِ بالاتر بره خدمت...
    قاسم حرفات تایید میشه، این خدمت یه شریه که باید کنده بشه، هرچه آدم دیرتر بره سختیش بیشتره، فکرش رو بکن یکی از رفقای برادرم تازه دفترچه رو پست کرده بره، اونم تو سن 31 سالگی، اونم اولها همین حرف ها رو میزد که مرد باشید و اینها ولی آخرش دید که راهی نداره و اگه بخواد زندگی کنه باید بره
    کلا کسی که خوابیده رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو به خواب زده نه

8. 4 کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

پسرها , چرا نمیخواید قبول کنید همه چیز دست خودتونه
    چرا با تراشیدن سرتان می خواهید خود را شبیه به زندانی ها کنید ؟
    چرا بیگاری میدید به دولت ؟
    مرد باشید و سربازی نرید و از تهدیدها هم نترسید
    من خودم برای اینکه حاضر نیستم حتی یک روز دقت کنید حتی یک روز بیگاری بدم به دولت
    قید همه چیزو زدم از تحصیل کردن گرفته تا ازدواج و سره کار رفتن و ...
    همیشه می شنوید که می گویند سربازی برو که مرد می شوی
    ولی من می گم مرد باشید و نروید
    عاقل را یک اشارت کافی است
    دوست من حرفت کاملا متین و معقول . ولی من بعد از 5 سال غیبت کردم مجبور شدم برم. متاسفانه توی این 5 سال خیلی منتظر فروختن خدمت یا معاف شدن موندم ولی هیچ خبری نشد . فکر هم نمی کنم که خبری بشه.

10. 4 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

یه چیزی بگم.
    یکی از دوستان قدیمی خواهرم که شوهر کرده و تقریبا با هم دیگه رفت و آمد زیاد دارن.

شوهر الان 32 سالشه

بیمه نیست

گواهی نامه رانندگی نداره

پاسپورت نداره. نمیتونه بره خارج کشور( چند بار میخواستن با هم برن تایلند ولی اونا بخاطر شوهرش نتونستن برن)

حتی اونجایی که کار میکنه چون آشناست گیر به سربازیش ندادن ولی اگه یه روز خواست کارش رو عوض کنه معلوم نیست چی میشه!!!
    -

من دوست ندارم بقیه ی زندگیم مثل این دو سال با نگرانی و فکر به این چیزا بگذره. واسه کشوری که همه چیزش به این کارت پایان خدمت بستگی داره ، نرفتنش یعنی نداشتن کوچیکترین حق قانونی در همه مسائل!!!
    Last edited by Milad4171; 02-02-2011 at 10:27.

12. 9 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 8751122018's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مرکز ایران

پيش فرض

خوب بستگی داره کجا بیوفتی ... سپاه یا ارتش یا نیرو انتظامی
    تو خدمت شانس حرف اول رو میزنه
    من که دروه آموزشی و خصوصا دوره کد خیلی اذیت شدم ( ارتش بودم )
    تو یگان خدمتی هم خیلی اذیت شدم ولی نوعش فرق میکرد
    [/QUOTE][QUOTE=amir_oyama;5821908]

من بسیج فعالی دارم
    فکر کنم بتونم برگه پذیرش برای سپاه بگیرم
    ولی خودم میخوام امریه بشم
    با این شرایط من فعلا دفترچه پست کنم یا نه
    میخوام کنکور کارشناسی ناپیوسته 90 را هم امتحان بدم
    چکار کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من امروز رفتم پلیس +10 و مدارک را دادم (معافیت پزشکی) و یه برگه بهم داد که مشخصاتم توش نوشته بود و دوباره مدارکو بهم برگردوند الان من باید منتظر پست بمونم تا یه برگه برام بیاد برای کمیسیون پزشکی درسته؟ و چقدر طول میکشه تا بیاد؟
    بعد مدرکم که دیپلم بوده اشتباهی زده سوم دبیرستان الان باید چیکار کنم؟(بردم دوباره پلیس +10 گفت دیگه نمیشه تغییرش داد!!! و برایه من هم خیلی مهمه که بخوره دیپلم رویه کارتم)
    خواهشا کمک
    Last edited by alliniran; 03-02-2011 at 12:13.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

مدرکم که دیپلم بوده اشتباهی زده سوم دبیرستان الان باید چیکار کنم؟(بردم دوباره پلیس +10 گفت دیگه نمیشه تغییرش داد!!! و برایه من هم خیلی مهمه که بخوره دیپلم رویه کارتم)
    خواهشا کمک
    مگه میشه؟؟
    شما برو نظام وظیفه حتما.

16. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hossein1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

یکی از دوستان من ترم آخر کارشناسی ارشد حسابداری هست و در دانشگاه عضو بسیج فعال بوده
    میخواد بعد از اتمام این ترم بره سربازی حالا با این سهمیه بسیجی که داره چند ماه از خدمتش کم میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •