تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 416 اولاول ... 397985868788899091929399139189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

روسل: واژه‌ای برای توصیف مسی وجود ندارد

رییس باشگاه بارسلونا گفته نمی‌توان مسی را توصیف کرد.

سایت گل - ساندرو روسل، رییس باشگاه بارسلونا گفته صفتی برای توصیف لیونل مسی نمی‌یابد.

روسل در گفتگو با روزنامه ال‌موندو دپورتیوو پیش از سفر به قطر درباره عملکرد لیونل مسی صحبت کرده است.
    مسی در بازی با ویارئال دو گل زد تا تیمش برای یک شب به صدر جدول برسد.

مسی تا سال 2016 با بارسا قرارداد دارد، اما روسل بر این باور است که او می تواند پس از قرارداد فعلی هم در بارسلونا بماند.

روسل می‌گوید: «نمی‌دانم چه حرف دیگری می‌توان زد. هیچ کلمه‌ای برای توصیف کاری که لیو انجام می‌دهد وجود ندارد. به نظرم او بسیار بیش از پایان قرارداد فعلی‌اش در باشگاه خواهد ماند. او شایسته تمامی تحسینی است که از او می‌شود.»

مسی در حال حاضر در کنار هم‌تیمی‌هایش در آرژانتین به سر می‌برد. آنها برای دیدار دوستانه با برزیل آماده می‌شوند. مسی همچنین اخیرا گفته چابی و اینیستا بیش از هر بازیکن دیگری شایسته دریافت توپ طلا هستند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/11/16

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مقایسه عملکرد لیونل مسی و کریس رونالدو در این هفته: لیو دو گل زد، CR7 گلی نزد

سایت گل هر هفته این دو نفر را با هم مقایسه می‌کند.

سایت گل - سایت گل در هر هفته داده‌های آماری، تحلیل‌های کارشناسی و رکوردهای تا آن برهه از فصل از دو بازیکن برتر دنیا، لیونل مسی و کریستیانو رونالدو را منتشر می‌کند.

این هفته همچنین به تعداد دفعات حضور آنها در تیم منتخب هفته لالیگا از دید سایت گل هم خواهیم پرداخت.

آنها این هفته چطور بودند؟
    کدام بازیکن در این هفته بهتر بود؟

سایت گل - سایت گل در هر هفته داده‌های آماری، تحلیل‌های کارشناسی و رکوردهای تا آن برهه از فصل از دو بازیکن برتر دنیا، لیونل مسی و کریستیانو رونالدو را منتشر می‌کند.

این هفته همچنین به تعداد دفعات حضور آنها در تیم منتخب هفته لالیگا از دید سایت گل هم خواهیم پرداخت.

آنها این هفته چطور بودند؟
    کدام بازیکن در این هفته بهتر بود؟

لیونل مسی (بارسلونا 3 – ویارئال یک)
    مسی اشتهای سیری‌ناپذیری گل‌زنی خود را ادامه داد. او در چهار دیدار اخیر لالیگا هفت گل زده که دو تای آن را مقابل ویارئال در روز شنبه به ثمر رساند. مهاجم آرژانتینی گل دوم تیمش را مقابل زیردریایی‌های زرد به این ترتیب زد که روی یک ضربه ایستگاهی که به سرعت زده شد، مسی با پدرو یک و دویی زیرکانه انجام داد و سپس با ضربه چیپی ظریف، توپ را از زاویه‌ای بسته از بالای سر دیه‌گو لوپس وارد دروازه کرد.
    گل دوم او نشان از غریزه روزافزون او برای گل‌زنی داشت. او پشت سر دفاع ویارئال پنهان شد تا ضربه/سانتر بازگشت داده شده پدرو را وارد دروازه کند.
    هفته گذشته یک گل او مردود اعلام شد و این بار یک پاس گل او که توسط پدرو به ثمر رسید از سوی داور مردود شد.

نظر سایت گل: بی‌تردید او بهترین بازیکن میدان بود. دو گلش را عالی زد و طرفداران پرشمارش را ناامید نکرد. بارها مهارنشدنی بود.

کریستیانو رونالدو (اسپورتینگ خیخون صفر – رئال مادرید یک)
    این دومین بازی پیاپی او در لالیگا بود که در آن موفق به گل‌زنی نمی‌شد. هفته پیش هم اتلتیکو مادرید مانع گل‌زنی او شده بود. CR7 در مقابل دروازه اسپورتینگ بسیار آرام بود و نه تنها نتوانست گل بزند، که حتی یک شوت به سمت چارچوب هم نزد. او البته دو پاس عمقی عالی داد که گونسالو ایگواین و کریم بنزما نتوانستند آنها را به گل تبدیل کنند.
    با این حال بازیکن پرتغالی چند موقعیت مقابل اسپورتینگ یافت تا بتواند سرعت جادویی خود و توانایی گذر از حریفان را به رخ بکشد. او در حرکتی انفجاری باعث شد آلبرتو بوتیا تکلی خشن روی پای او بزند و اخراج شود.

نظر سایت گل: چند لمس توپ عالی داشت و به خوبی بازیکنانی را می‌دید که در جاهای بهتر بودند. او بیشتر بازیکنی کمک‌کننده به دیگران بود.

آمار بازی

لیونل مسی

(مقابل ویارئال)

کریستیانو رونالدو
    (مقابل اسپورتینگ خیخون)

گل
    2
    0
    شوت (در چارچوب)
    6 (4)
    1 (0)
    پاس گل

0
    0
    توپ های از دست داده

11
    9
    توپ های از حریف گرفته

2
    2
    خطا روی آنها

1
    7
    نمره سایت گل

8.0
    6.0

انتخاب در تیم هفته لالیگا
    کدام بازیکن بیشتر در تیم هفته لالیگا از دید سایت گل حضور داشته است؟

لیونل مسی – 5 انتخاب در 11 هفته
    نمایش‌های باثبات مسی باعث شده او پنج بار در تیم هفته لالیگا از دید سایت گل حضور داشته باشد. دو گل او مقابل ویارئال به این معنا بود که او حالا چهار هفته پیاپی است که در ترکیب تیم منتخب قرار می‌گیرد.
    اولین حضور او به هفته سوم برمی گردد که اتلتیکو مادرید را در بیسنته کالدرون نابود کرد.
    او از هفته هشت به این سو جایش را در تیم منتخب حفظ کرده و این به دلیل استاندارد بالای نمایش‌های او بوده است. دو گل در خانه ساراگوسا با نمایشی خیره‌کننده مقابل سویا همراه شد. او سپس دو گل زد و یک پاس گل داد تا تیمش ختافه را ببرد و همان طور که ذکر شد هم دو گل او زیردریایی‌های زرد را غرق کرد.

کریستیانو رونالدو – 4 انتخاب در 11 هفته
    CR7 مانند مسی تیمش را به پیروزی رسانده و عملکرد او کیفیت مناسب برای چهار بار حضور در تیم منتخب هفته لالیگا را داشته است.
    او پس از شروع کندی که در این فصل داشت در هفته چهارم در ترکیب تیم منتخب از دید سایت گل قرار گرفت. او در آن هفته یک گل زد و یک پاس گل داد تا تیمش اسپانیول را در سانتیاگو برنابئو ببرد. او در هفته هفتم دو گل زد و با سانتری فوق‌العاده باعث گل‌زنی گونسالو ایگواین شد تا مالاگا هم مقابل مادرید تسلیم شود. رونالدو در هفته‌های هشت و نه هم در ترکیب تیم منتخب هفته از دید سایت گل قرار گرفت.
    راسینگ با چهار گل رئال در هم کوبیده شد و ارکولس هم مقابل این بازیکن پرتغالی حرفی برای گفتن نداشت. دو گل دیرهنام او در آلیکانته باعث پیروزی رئال شد.

کد:
    10/11/15

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یک نکته : میتونیم بازیهای بنزما در این فصل رو با بازیهای اون در فصل گذشته مقایسه کنیم ، و تفاوتهای مورینیو و جناب مهندس پیگرینی رو بیش از پیش متوجه بشیم ؛ هنر درست بازی گرفتن ...

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

نمیخوای بگی که مورینیو کمتر از پلگرینی میفهمه سروش جان؟!!

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نمیخوای بگی که مورینیو کمتر از پلگرینی میفهمه سروش جان؟!!
    منظورشون برعکس جمله شما بود

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اولا من واقعا اتفاقی اون بازی رو دیدم چون اصلا قرار هم نبود که اون بازی بعد از بازی یووونتوس پخش بشه و از حوالی دقیقه 27 نیمه ی اول به بعد بازی رو نشون داد. در ثانی من به جز داوری حرفای دیگه ای هم در مورد دو قطبی شدن لالیگا و ... زدم که شما رو دعوت میکنم یه بار دیگه پست منو بخونین. ثالثا من نگفتم که گل مسی زشت بود. من خلاقیت مسی رو انکار نمیکنم ولی اصلا اون صحنه با اشتباه داوری به نفع بارسا خطا گرفته شد. وقتی که اکثر بازیکنای ویارئال دارن به داور اعتراض میکنن، 9 نفر که سهله، 19 نفر هم که باشن عبور از اونها خیلی تعجب برانگیز نیست.

... روی یک ضربه ایستگاهی که به سرعت زده شد ...
    فکر اینو نمی کنی دیگران هم بازی رو دیدن؟ حالا یه بار نوشتی. اصرارت دیگه واسه چیه!

1- در این صحنه اکثر بازیکنان ویارئال حواسشون پرته و دارن به داور اعتراض می کنند (گل دوم)

شروع حرکت مسی

پشتشون که به داوره هیچ، 11 بازیکن ویارئال دارن حرکت رو نگاه می کنند! ماشالا چه اتوبوسی هم جلوی محوطه جریمه تشکیل دادن.

میانه حرکت

2- آفساید 1 متری (گل سوم)

فاصله دو بازیکن با خط چمن واضحه. گفتن میلیمتری شاید سختگیری باشه!

3- تصویر شاهکار دیگرتون که دیدن خطای مکسول درون محوطه جریمه هست رو خودتون قرار بدید.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گواردیولا: از روی غریزه تصمیم می‌گیرم، نه منطق

مربی بارسلونا گفته این تصمیم‌ها را ترجیح می‌دهد.

سایت گل - پپ گواردیولا، مربی بارسلونا گفته تصمیم‌هایی که به عنوان مربی بلوگرانا می‌گیرد بر مبنای غریزه‌اش است، نه منطق.

مربی بارسا در نشستی خبری در اویدو به پرسش‌هایی درباره تکنیک‌های مربی‌گری‌اش و این که چطور بهترین نمایش را از قهرمان اسپانیا می‌گیرد پاسخ داد.

آس گزارش داده که گواردیولا اول گفته: «هر چه حس می‌کنم انجام می‌دهم. من روی غریزه تاکید بیشتری دارم تا منطق، مثلا در هنگام تعویض بازیکنان در طول بازی.

کتاب جادویی مربی‌گری وجود ندارد. مانند شطرنج، روش بازی تیم مهم‌ترین نکته برای مربی است و هر چیز دیگری در درجه بعدی اهمیت قرار دارد. گاهی پیش آمده از شکست بیشتر از پیروزی خوشحال شوم.»

او در ادامه گفت اگر بازیکنانش رویکرد او را درک نکنند تقصیر آنها نیست، بلکه تقصیر مربی است: «اگر تیم ببازد، به این دلیل بوده که ایده‌هایم را به درستی به تیم منتقل نکرده‌ام.»

او درباره مسی هم گفته: «او بار سنگین بهترین بازیکن دنیا بودن را روی دوش دارد.»

کد:
    2010/11/17

مسی و تمجید از خاویر پاستوره

ستاره باشگاه بارسلونا به شدت تحت تاثیر عملکرد درخشان پاستوره که در آخرین دیدار تیمش هت تریک کرد،قرار گرفته است.

سایت گل - لیونل مسی، گلزن برتر بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که بازی تماشایی خاویر پاستوره و هت تریک او در جریان داربی سیسیل را تماشا کرده است.

مسی در صحبتهایی به فیفا گفت که تنها می تواند به تمجید از پاستوره بپردازد. این روزها صحبتهای متعددی از احتمال انتقال پاستوره به بارسلونا و حضور او در کنار مسی به گوش می رسد.

مسی در صحبتهایی گفت: «می توانید ببینید که او قدرتمند است، از نظر فیزیکی کاملا آماده است ومن مطمئنم که آینده روشنی دارد.در پالرمو همه از او تمجید می کنند. زمانی که او در اوراکان بازی می کرد، من او را زیاد نمی شناختم ولی توانایی های او را در جام جهانی دیدم.»

مسی ادامه داد: «ما در دیدار مقابل ژاپن در کنار هم بازی کردیم و درک خیلی خوبی از یکدیگر داشتیم.»

کد:
    2010/11/16

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

خیلی با این خط کشیدنت واسه آفساید حال کردم. میگم یه دفعه میومدی خط رو از رو سر بازیکن شماره ی 11 ویارئال میکشیدی دیگه (یاد عکس فتوشاپی دربی استقلال پرسپولیس افتادم)
    در ضمن اگه دقت کنی، پدرو هنوز پاس رو نداده و پای راستش عقب تر از توپ قرار داده و اگه لحظه ی ارسال پاس رو گیر بیاری مطمئنا مسی جلوتر از این قرار میگیره.

ولی در آخر من اعلام میکنم که حق با شماست. اصلا بارسا بهترین تیم دنیاست که همه ی گلهاش رو هم کاملا درست میزنه و داورای هم همیشه علیهش سوت میزنه. در کل بحث کردن با طرفدارای بارسا هیچ سودی نداره چون بارها و بارها قبلا خودتون اینو ثابت کردین.

موفق باشین.
    89/8/26

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خیلی با این خط کشیدنت واسه آفساید حال کردم. میگم یه دفعه میومدی خط رو از رو سر بازیکن شماره ی 11 ویارئال میکشیدی دیگه (یاد عکس فتوشاپی دربی استقلال پرسپولیس افتادم)
    در ضمن اگه دقت کنی، پدرو هنوز پاس رو نداده و پای راستش عقب تر از توپ قرار داده و اگه لحظه ی ارسال پاس رو گیر بیاری مطمئنا مسی جلوتر از این قرار میگیره.

ولی در آخر من اعلام میکنم که حق با شماست. اصلا بارسا بهترین تیم دنیاست که همه ی گلهاش رو هم کاملا درست میزنه و داورای هم همیشه علیهش سوت میزنه. در کل بحث کردن با طرفدارای بارسا هیچ سودی نداره چون بارها و بارها قبلا خودتون اینو ثابت کردین.

موفق باشین.
    89/8/26
    فکر کنم پست دیگه ای رو خوندید. چون فارسی نوشتم "خط چمن"!

...
    فاصله دو بازیکن با خط چمن واضحه. ...
    هرچند بدون توضیح هم با چشم غیر مسلح باید تشخیص می دادید که خط مشکی منطبق با چمنه و ربطی به مدافع آخر (بازیکن یکی مونده به آخر حریف) نداره.

حالا یه سوال از شما که دلسوز لالیگا هستید. امیدی به یونایتد ندارید نه؟ چون به نظر این صحبتا برای بحث آینده در موفقیت احتمالی بارسا رئال و ناکامی منچستره.

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

فکر کنم پست دیگه ای رو خوندید. چون فارسی نوشتم "خط چمن"!

هرچند بدون توضیح هم با چشم غیر مسلح باید تشخیص می دادید که خط مشکی منطبق با چمنه و ربطی به مدافع آخر (بازیکن یکی مونده به آخر حریف) نداره.

حالا یه سوال از شما که دلسوز لالیگا هستید. امیدی به یونایتد ندارید نه؟ چون به نظر این صحبتا برای بحث آینده در موفقیت احتمالی بارسا رئال و ناکامی منچستره.
    من هم فارسی نوشتم که هنوز پدرو پاش به توپ نخورده و پای راستش رو میتونین از عقب بدنش در تصویر تشخیص بدین.

منچستر اینقدر افتخار داره که امثال بارسا سالها باید هر چی پول دارن خرج کنن تا شاید بتونن نصف این افتخارات رو با خریدن بازیکنان طراز اول دنیا بدست بیارن. متاسفانه همونطور که گفتم تجربه بارها به من و خیلیهای دیگه تو این فروم ثابت کرده که طرفداران بارسا به دلیل اینکه ثبات آنچنانی در طرفداری خودشون از این تیم نداشته و ندارند و با اوجگیری این تیم طرفدار دو آتیشه اش میشن و با افول این تیم در جهت باد حرکت میکنن، معمولا تو بحث کردن منطق آنچنانی از خودشون بروز نمیدن. پست قبلی شما هم در راستای همین فرافکنی و بی منطقی بود. با عرض پوزش از شما و همگی طرفداران همیشگی(!) بارسا، به علت اینکه قول دادم که وارد بحث و جدل بیخود با هیچیک از کاربران انجمن نشم، لذا همینجا اعلام میکنم که دیگه تو این تاپیک پست نمیدم و شما هم هرگونه قضاوتی که خواستین در مورد من بکنین. بارسا هم تیم خیلی خوبیه. ایشالله که با حمایت های همیشگی میشل پلاتینی در قرعه کشیها و داوریها، قهرمان لیگ قهرمانان در همه ی سالهای آتی و به طور پیاپی خواهید شد. منچستر هم ایشالله تو فینال میاد و از شما 7 تا میخوره.

بنده هم از این به بعد با شما در مورد بارسا و رئال و کلا لالیگا هیچ بحثی نخواهم داشت و میتونیم در مورد آب و هوا بحث کنیم

فقط به عنوان نکته ی پایانی عرض کنم که شما به علت اینکه در اینجا سمتی دارید، باید رفتارهایی در خور شان یک همکار از خودتون نشون بدین که متاسفانه مدتیه که این موضوع رو به کلی فراموش کردین.

موفق باشین.
    89/8/26
    Last edited by davy jones; 17-11-2010 at 20:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •