سلام
اساتید محترم گوشی با قیمت حداکثر 420 هزار تومن چی خوبه؟ بنده دوربین برام خیلی مهمه خودم xperia ray رو در نظر گرفتم شما پیشنهاد های دیگه ای هم دارین؟
سلام
اساتید محترم گوشی با قیمت حداکثر 420 هزار تومن چی خوبه؟ بنده دوربین برام خیلی مهمه خودم xperia ray رو در نظر گرفتم شما پیشنهاد های دیگه ای هم دارین؟
من به شما گالکسی اس آی 9000 رو پیشنهاد میدم چون کیفیت صفحه ی بهتری داره و چیپ گرافیکی قویتر ( چیپش همونه که تو جی نکس به کار رفته و سومین جی پی یو قوی بازاره) و تجربه ی گیمینگ بهتری به شما میده و سرعت بالا و رام های زیادی داره. من پیشنهاد میدم حتما حتی اگه دوس داشتین آرک بخرین گالکسی رو یه تستی کنین نظرتون عوض میشه
اگه بتونی تو این رنج گالکسی اس آی 9000 پیدا کنی از لحاظ دوربین خیلی خوبه و فوق العادس
بهترین فیلمبرداریه hd رو داره. تنها نقطه ضعفش در این زمینه نداشتن فلشه که به نظرم فلش led زیاد به کار نیاد شما میتونین نمونه عکس هار و تو تاپیک اندروید کمرا فونس ببینین. پیشنهاد میدم عکسهاشو دانلود کنین و تست کنین خودم گرفتم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه راهنمایی خوب میخوام
تا 350 هم نهایت میتونم هزینه کنم.
اول سونی اریکسون لایو رو انتخاب کردم. بعد بیرون سونی اریکسون اکتیو رو دیدم. خیلی گوشی خوش دست و سخت جونی بود.
به نظرتون ارزش داره به خاطر سخت جونی و خوشگلی اکتیو، بودجه ام رو زیاد کنم؟
گوشی هایی که داشتم نوکیا ان 82 و بعدش آیفون 3جی اس بودن که هر دو منهدم شدن. اولی تو آب افتاد و دومی هم از ارتفاع افتاد.
به نظرم همون لایو رو بگیر انتخاب خوبیه
به نظر من که نمی ارزه بخوای اکتیو بگیری
اما اگه عاشق استایلش شدی اون یه بحث دیگس
اگه محکم بودن اینقد برات مهمه شایدم به قول خودت باید اکتیو رو بگیری
یه نگاهی هم به موتورلا دیفای بنداز... اونم انتخاب خوبیه...
Last edited by PersiAndroid; 19-12-2011 at 16:33.
اگه بتونی تو این رنج گالکسی اس آی 9000 پیدا کنی از لحاظ دوربین خیلی خوبه و فوق العادس
بهترین فیلمبرداریه hd رو داره. تنها نقطه ضعفش در این زمینه نداشتن فلشه که به نظرم فلش led زیاد به کار نیاد شما میتونین نمونه عکس هار و تو تاپیک اندروید کمرا فونس ببینین. پیشنهاد میدم عکسهاشو دانلود کنین و تست کنین خودم گرفتم.
خیلی ممنون واقعا عالی بود عکس های neo رو هم تو اون تاپیک دیدم بد نبود نظر شما چیه؟
تمیزش که گیر نمیاد؟
ولی در کل خداییش دوربینه خوبی داره.فلاش هم که کلا چیزه جالبی نیست برایه اینا.![]()
مگه الان نو S1 قیمتش چنده ؟ یک ماه پیش که من قیمت گرفتم همین حدود 430 بود
سلام
ميخواستم بدونم اسمارتفونهايي كه صفحه نمايش 5 اينچي دارند و در بازار ايران موجود هست كدام مدل هستند .
يكي از اين مدلها كه Galaxy Note هست .
یه مدل هم دل استریک بود که کلا تولیدش متوقف شد
ممنون ، يعني در حال حاضر فقط Galaxy Note هست كه 5 اينچيــه ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)