تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 120 اولاول ... 397985868788899091929399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 1199

نام تاپيک: نشد که بپرسم

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

من گیج شدم
    الان این اختلاف ساعت واقعیه یا صرفاً روی کاغذ و با محاسبه اینطوریه؟
    مثلاً شهر نیویورک رو در نظر بگیرید !‌ اختلاف ساعت واقعیش با GMT منفی 5 ساعت هست ...
    اما در واقع این طبق قراردادیه که نواحی شرق و غرب گرینویچ رو با منفی و مثبت جدا می‌کنن ...

اگه قرار بود با مقدار مثبت اختلاف ساعت مشخص بشه، 5 ساعت معادل 10 تا نیم ساعت و در نتیجه 10 تا مدار به سمت غرب گرینویچ بود و باید اختلاف ساعت +19 ساعت می‌داشتن ... به همین شکل، کشورهای نزدیک‌تر به گرینویچ از سمت غرب، اختلاف ساعتشون می‌تونه به 23 ساعت هم برسه!
    ولی خب طبق قرارداد، مثبت 23 ساعت همون منفی 1 ساعت هست ...

این چیزیه که تو ذهن من بود، احتمالاً غلط باشه !

2. 2 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

اینو مطمئن نیستم، از رو اطلاعات عمومی میگم ... :

فکر می‌کنم این جوری بود که اگه از مدار گرینویچ به سمت شرق حرکت کنیم، در فواصل معین مدارهای فرضی‌ای رسم شده که فاصله‌ی این مدار تا بعدی نیم ساعته و تعداشون هم 48 تاست که اگه هر کدوم نیم ساعت باشه، میشه 24 ساعت ...
    به همین صورته که تهران در فاصله‌ی 7 مدار از شرق گرینویچ قرار گرفته، و ساعتمون 7 تا نیم ساعت، یعنی 3:30 فاصله داره با GMT یا گرینویچ لندن ...

حالا اگه این مدارها رو همین طور بریم جلو، مثلاً افغانستان میشه 4:30 و جلوتر، سنگاپور میشه 8 ساعت، و الی آخر ...
    دنباله‌اش که به حدود اروپا می‌رسه، باید چیزی حدود 23 ساعت اختلاف ساعت داشته باشه با GMT ! هر چند که فاصله‌ی واقعی خیلی کمه ...

حالا این 23 ساعت فکر می‌کنم رسمی نباشه، ساعت رسمیش منفی 1 یا دو ساعت حساب میشه ... شاید هم مثل کازابلانکا دقیقاً مشابه گرینویچ باشه
    یعنی برای حل این مشکل اختلاف ساعت فاحش، اومدن اختلاف ساعتای منفی رو قرار دادن تا مثلاً کشوری مثل ایرلند که در غرب گرینویچ قرار داره و قاعدتاً با توجه به مدارها باید حدود 23 ساعت و نیم باهاش اختلاف ساعت داشته باشه، فقط نیم ساعت اختلاف داره (مثال بود، نمی‌دونم اصلاً اختلاف دارن یا نه) ...

این حدس بود ...
    نمی‌دونم تا چه حد درسته ...
    خب یک چیزی هم هست ، نصف از اینور نصف از اونور مساویه یعنی اگه اینجا بشه + اونور میشه -
    باز یه تناسبی باید بینشون باشه

4. این کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Sadeq_ME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Stamford Bridge

پيش فرض

مثلاً شهر نیویورک رو در نظر بگیرید !‌ اختلاف ساعت واقعیش با GMT منفی 5 ساعت هست ...
    اما در واقع این طبق قراردادیه که نواحی شرق و غرب گرینویچ رو با منفی و مثبت جدا می‌کنن ...

اگه قرار بود با مقدار مثبت اختلاف ساعت مشخص بشه، 5 ساعت معادل 10 تا نیم ساعت و در نتیجه 10 تا مدار به سمت غرب گرینویچ بود و باید اختلاف ساعت +19 ساعت می‌داشتن ... به همین شکل، کشورهای نزدیک‌تر به گرینویچ از سمت غرب، اختلاف ساعتشون می‌تونه به 23 ساعت هم برسه!
    ولی خب طبق قرارداد، مثبت 23 ساعت همون منفی 1 ساعت هست ...

این چیزیه که تو ذهن من بود، احتمالاً غلط باشه !
    پس اگه اینطوری باشه ما در بیشترین حالت فقط میتونیم 12 ساعت با یک شهر دیگه اختلاف داشته باشیم.درسته؟
    Last edited by Sadeq_ME; 27-08-2011 at 20:40.

6. این کاربر از Sadeq_ME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

من می خواستم بدونم قشر عادی این شغل ها چقدر حقوق می گیرند ( حدودا )

1- مجری برنامه
    2- خبرنگار
    3- فیلم بردار
    4- رئیس جمهور ( تو ایران حقوق رئیس جمهور قانونا چقدر هست لطفا بحث را سیاسی نکنید فقط یک جواب )
    5- پلیس 110
    6- آتش نشان

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

خب یک چیزی هم هست ، نصف از اینور نصف از اونور مساویه یعنی اگه اینجا بشه اونور میشه -
    باز یه تناسبی باید بینشون باشه
    سلام
    آفرین . جواب در همین موضوع نهفته هست .
    البته پاسخ آقا کورش هم نصفِ جواب رو بیان کرد .

جواب :

شما اگر از گرینیچ به سمت ایران (شرق ) بیاین اختلافتون با گرینیچ مثبت میشه یعنی وقتِ قراردادیتون از گرینیچ جلوتره
    مثال

ساعت 10:30 صبح ایران برابره با 7 صبح گرینیچ .

خب حالا اگر از گرینیچ برید به سمت امریکا (غرب) اختلافتون با گرینیچ منفی میشه .
    مثال

ساعت 10 صبح گرینبچ ساعت 5 صبح همون روز در امریکاست .

خب حالا اختلاف دو نقطه که در شرق و غربِ گرینیچ هست میشه مجموع اختلافشون با گرینیچ

مثال

دو نقطه در شرق و غرب گرینیچ که با گرینیچ 5 ساعت اختلاف دارند , اختلافشون با هم میشه ده ساعت .

خب حالا از غرب و شرق حرکت کنین تا برسین به نصف النهاری که درست در پشت گرینیچ هست .
    اختلاف دو منطقه که در چپ و راست اون نصف النهار قرار دارند میشه 23 ساعت با وجودی که بسیار به هم نزدیکند .

این عکس رو هم ببینین
    خشکیهائی در بالای نیمکره ی شمالی هست که اختلاف ساعتشون 23 ساعته

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 7 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ایول محمد جان، یه لحظه به همین موضوع فکر کردم که از GMT حساب نکنم و از خود تهران حساب کنم تا مثلاً شهری پشت کره ...
    درسته، به شرق و غرب، باید مثبت و منفی باشه ...

11. این کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من می خواستم بدونم قشر عادی این شغل ها چقدر حقوق می گیرند ( حدودا )
    5- پلیس 110
    6- آتش نشان
    پلیس هرچقدر درجه و سابقه ی بیشتری داشته باشه حقوقش بیشتر میشه ولی حقوق کسی که تازه رفته تو نیرو انتظامی بین 450 تا 500 حقوقز میگیره
    اتش نشانها حقوقشون فک کنم اول بسم الله نزدیک 700 باشه

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

خمیر مرغ چیه؟

پروفشنال Sadeq_ME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Stamford Bridge

پيش فرض

سلام
    آفرین . جواب در همین موضوع نهفته هست .
    البته پاسخ آقا کورش هم نصفِ جواب رو بیان کرد .

جواب :

شما اگر از گرینیچ به سمت ایران (شرق ) بیاین اختلافتون با گرینیچ مثبت میشه یعنی وقتِ قراردادیتون از گرینیچ جلوتره
    مثال

ساعت 10:30 صبح ایران برابره با 7 صبح گرینیچ .

خب حالا اگر از گرینیچ برید به سمت امریکا (غرب) اختلافتون با گرینیچ منفی میشه .
    مثال

ساعت 10 صبح گرینبچ ساعت 5 صبح همون روز در امریکاست .

خب حالا اختلاف دو نقطه که در شرق و غربِ گرینیچ هست میشه مجموع اختلافشون با گرینیچ

مثال

دو نقطه در شرق و غرب گرینیچ که با گرینیچ 5 ساعت اختلاف دارند , اختلافشون با هم میشه ده ساعت .

خب حالا از غرب و شرق حرکت کنین تا برسین به نصف النهاری که درست در پشت گرینیچ هست .
    اختلاف دو منطقه که در چپ و راست اون نصف النهار قرار دارند میشه 23 ساعت با وجودی که بسیار به هم نزدیکند .

این عکس رو هم ببینین
    خشکیهائی در بالای نیمکره ی شمالی هست که اختلاف ساعتشون 23 ساعته

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جالب بود.
    ولی اگه اینطور باشه ما میتونیم حتی 2 شهر رو در پشت گرینویچ در نظر بگیریم که فاصلشون از هم 5 کیلومتر باشه ولی‌ اختلاف ساعتشون باشه 23 ساعت و 59 دقیقه و 59 ثانیه.
    حالا شما مطمئنید محمد جان که ساکنین اون مناطق ساعتشون رو واقعا مطابق این قانون تنظیم میکنند؟

می‌تونن مثلا اختلاف ساعت رو اینطور تنظیم کنن که اختلاف واقعی‌ رو از 24 کم کنن به عنوان مثال 23 ساعت بشه 1 ساعت

چون اینطوری خیلی‌ ضایعس مثلا آدم 9 صبح دوشنبه پا می‌شه از شهر خودش میره 200 کیلومتر اونورتر بعد می‌بینه 10 صبح یکشنبس و همه جا تعطیله!!
    Last edited by Sadeq_ME; 28-08-2011 at 15:30.

15. این کاربر از Sadeq_ME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

محمد جان حالا که این موضوع مطرح شد، یه سوالی داشتم که از دوران مدرسه همیشه ذهنم رو مشغول کرده ...
    اگه این اختلاف ساعت بر اساس همین مدارها و فاصله از گرینویچه، پس چرا مثلاً تبریز و چابهار که دو سوی ایرانن و قاعدتاً بیش از 1000 کیلومتر فاصله دارن، اختلاف زمانی ندارن؟
    یا اگه ما با کابل 1 ساعت اختلاف زمانی داریم، چرا با شهرهای مرزی خراسان اختلاف نداریم؟ فاصله‌ای ندارن که !

اینا قراردادی هستن؟! ساعت‌های کل کشور رو یکی می‌کنن که سیستم کشور یکپارچه باشه ؟!
    کشوری به پهناوری روسیه هم به همین شکله ؟! فکر کنم اونا این سر کشورشون تا اون سرش به اندازه‌ی 6 تا مدار یعنی 3 ساعت باید اختلاف داشته باشه !!

17. این کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •