اینترنتش درست شد.دیشب اس ام اس درخواست فعالسازی فرستادم.تازه امروز جواب دادن.
این نرم افزار و بازی رو اگه جواب بدین ممنون میشم.
اینترنتش درست شد.دیشب اس ام اس درخواست فعالسازی فرستادم.تازه امروز جواب دادن.
این نرم افزار و بازی رو اگه جواب بدین ممنون میشم.
سلام .
باید نرم افزار کایز دانلود و نصب کنید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باسلام
چطوری باید نرم افزارهایی رو که روی گوشی نصب کردم حذف کنم ؟
هر چی میگردم چیزی پیدا نمیکنم
سلام .
توسط گزینه Edit در منو ( بالا سمت چپ ) .
من قبلا یه مموری 4گیگ کلاس 4سن دیسک داشتم که وقتی بازی آسفالت رو روش نصب می کردم موقع لود بازی و همچنین وسط بازی 2 یا 3 ثانیه گیر می کرد و دوباره رد می شد و همین روال ادامه داشت،این رم رو با یه رم 16 گیگ توشیبا کلاس 4 عوض کردم ولی همون مشکل قبلی وجود داره،1-به نظر شما مشکل از مموری کارت هستش یا از بازی؟ 2- آیا این مشکل برای شما هم وجود داره یا نه ؟3-آیا این مشکل می تونه از خود گوشی یا فریمور اون باشه ؟(فریمور من: s8530jpka1)
سلام .
دوست عزیز درسته که شما مموری عوض کردید اما کلاس مموری جدید هم 4 هست ، شما یه مموری توشیبا 16 گیگ کلاس 10 باید میگرفتید .من قبلا یه مموری 4گیگ کلاس 4سن دیسک داشتم که وقتی بازی آسفالت رو روش نصب می کردم موقع لود بازی و همچنین وسط بازی 2 یا 3 ثانیه گیر می کرد و دوباره رد می شد و همین روال ادامه داشت،این رم رو با یه رم 16 گیگ توشیبا کلاس 4 عوض کردم ولی همون مشکل قبلی وجود داره،1-به نظر شما مشکل از مموری کارت هستش یا از بازی؟
من خودم از مموری کارت کینگ مکس کلاس 6 استفاده می کنم و مشکلی در اجرای آسفالت 5 و ... نداشتم .2-آیا این مشکل برای شما هم وجود داره یا نه ؟
نه ، فریمور گوشی من هم jpka1 هست .3-آیا این مشکل می تونه از خود گوشی یا فریمور اون باشه ؟(فریمور من: s8530jpka1)
بچه ها مموری خوب و قیمت مناسب برا این پوشی چیه؟ من می خوام یه دونه بگیرم چطوریشو بگیرم؟ در ضمن شنیدم مموری بندازی تو این گوشی هنگ زیاد می کنه؟؟
با سلام : من امروز این گوشی را خریدم ، ولی متاسفانه فارسی را ساپورت نمی کنه ، فریمورش هم xxke1 هست ، آیا میتوان آن را فارسی کنم یا باید تعویض کنم ، با تشکر
سلام دوستان به نظر شما سیستم عامل بادا 2 میتونه با اندروید رقابت کنه؟
من میخواستم گوشی ویو 723 رو بخرم با سیستم عامل بادا اما یکی قبل از من خریدش و مجبور شدم ایکس 8 بخرم
نه عزیز.. فکر نکنم بتونه رقابت کنه!
Last edited by western1; 07-11-2011 at 10:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)