language & keyboard setting<setting
language & keyboard setting<setting
راستی گوشی میتونه mkv 720p پخش کنه؟
به
مبارکه داداش / خوشحال شدم که بالاخره گیرت اومد گوشی . همیشه خوش باشی .
فارسی هم که داره دیگه حسابی خوش به حالتون . ما که فارسی به کارمون نمیاد.
نمیدونم چرا هر جا دیفای میاره سریع تموم میکنه . مردم دارن عاقل میشن کم کم میفهمن موتورولا چیه![]()
بله باید برنامه Rockplayer روش نصب کنید میتونه بیشتر فرمت ها رو پخش کنه. ولی متاسفانه 720 روش لگ داره. ولی گفته میشه با آپدیت اون به froyo درست میشه
برای اجرای برنامه های جاوا شما باید اول این برنامه رو از اینجا نصب کنید :
من برنامه همراه بانک ملی رو نصب کردم ولی وقتی داخل میشم هیچ چیزی نمیتونم بنویسم برنامه همون صفحه اولش میمونه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
مرسی هادی جان
آخه یه دفعه رو کرداصلا تو برندا هم ماهواره میگفت به ترتیب اینا رتبه گرفتن 1-بلکبری 2-موتورولا 3-اچ تی سی 4-آیفون
راستی این مسیجش اینتر نداره که بره خط پایین! چه کنیم؟؟ واسه احسانم اینطوریه!
چه کنیم؟؟
راستی کسی میدونه چطوری میتونم از طریق تنظیمات بر فرض از حافظه قبلی واسه تایپ استفاده کنم؟؟
مثلا قبلا زده باشم salammm و با sal اون سلام قبلیه(salammm)رو بیاره
ممنون![]()
Last edited by ba maram; 19-03-2011 at 13:06.
auto complete رو تو تنظیمات نوشتن فعال کن تو v3x که اینجوره فک کنم تو گوشیهای دیگه موتو هم همین گزینه باشه
خوش به حالتونمن که هنوز گوشی دستم نرسیده باید تا سوم صبر کنم
Last edited by beckham7; 19-03-2011 at 16:05.
ایول
دیفای با تنظیمات v3x/ من هنوز تست نکردم ببینم دیکشنری داره مثل zn5 یا نه که کلمات قبلی رو تو حافظه ذخیره کنه و موقع تایپ حدس بزنه . اما باید یه چیزهایی داشته باشه .
پیداش کردم
languages & keybord>user dictionary
این هم manual این گوشی....
حجم 2.81 مگابایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
دوستان دارم به این نتیجه میرسم که واسه اس ام اس نمیشه اینر کرد و رفت لاین پایینی
کسی اگه بلد بود به ما ام بگه هر چه زودتر
چرا بابا اینتر داره ؟؟
مگه میشه نداشته باشه / تو کیبور مدل موتو که اینتر داره . تو حالت کیبورد کامل هم بااینتر احتیاج نیست و با تاچ میره خط پایین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)