تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما اعتقاد دارید که 2012 پایان دنیاست؟

راي دهنده
547. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی؟

74 13.53%
  • خیر؟

473 86.47%
صفحه 89 از 157 اولاول ... 397985868788899091929399139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 1562

نام تاپيک: 2012_ پایان زندگی؟

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خب بر فرض محال قراره یک دی جهان نابود بشه.خب چه کاری از دست ما برمیاد؟؟ حرف واسه کساییه که نگران هستن.بیخیال
    یه راه حل هست
    میتونیم بریم یه کره ی دیگه .اونجام لابد هوا و ... نداره و میمیریم کلا
    به غیره این راه که راهی نیست.هست؟
    یه راه دیگه هم هست .اینکه بریم یه کهکشان دیگه. اونجا هم منجمد میشیم و میمیریم
    به غیر از این دو راه که راهی نیست.هست؟
    یه راهم اینه که خودکشی کنیم.اینم که نمیتونیم
    ویا اینکه بمونیم تو کره ی خودمون و بمیریم
    به غیر این چهارراه راه دیگه ای نیست که.هست؟

ببینید دوستان راه زیاده اما تو همشون مردن هم هست.پس بیخیال بشیم و با خیال آسوده بمیریم.اقلا این بیس سی روزو با خیال راحت زندگی کنیم
    البته اینم بگم دنیا منتظر بود تا نسل ماها بیاییم تا هر چی بدخلقی و بدقلقی داره رو روی سرمون خالی کنه.توف تو این شانس

2. 6 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای kvhsade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

سلام بر اساس پست جناب matr!x-2008 قرار است كره زمين از بين برود تازه اگر كسي هم به زيرزمينهاي اتمي برود شايد در امان باشد پس با اين حساب دنيا از بين نميره فقط قرار است كره زمين نابود بشود ما آدمها فكر ميكنيم همه دنيا همين كره خاكي است كه در آن زندگي ميكنيم !!درحالي كه كره زمين در برابر وسعت همه عالم و قدرت خداوند كه همه عالم را تدبير ميكند چيزي نيست
    Last edited by kvhsade; 28-11-2012 at 00:55.

4. 5 کاربر از kvhsade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

چرا دنیا یک ماه دیگر تمام می شود؟
    یکی از روزنامه های سوییس خبر جالبی در خصوص ادعای عجیب برخی سوییسی ها منتشر کرده است که بر اساس آن ˈدنیا یک ماه دیگر به پایان می رسد.ˈ! روزنامه سوییسی ˈ۲۰ مینوتنˈ نوشت: بر اساس تقویم قوم مایا در سوییس، یک ماه دیگر دنیا به پایان می رسد.

آنگونه که ˈگئورک اتو اشمیدˈ کارشناس امور فرقه ها در سوییس گفته است ، پیروان این فرقه در سوییس بطور جدی خود را برای این روز آماده می کنند. وی افزوده که پیروان این فرقه در سوییس از چندی پیش گوشه انزوا را برگزیده و حتی عده ای از آنها در هفته گذشته از شغل های خود استعفا داده اند. بر اساس دیدگاه پیروان این فرقه، در این روز یکی از کره های آسمانی به کره زمین اصابت خواهد کرد و دنیا به پایان می رسد. برخی از معتقدین به تقویم مایا می خواهند شب بیست و یکم دسامبر (اول دی) که بر این اساس آخرین روز تقویم دنیا است را در زیر زمین های اتمی سپری کنند!
    سلام بر اساس پست جناب matr!x-2008 قرار است كره زمين از بين برود تازه اگر كسي هم به زيرزمينهاي اتمي برود شايد در امان باشد پس با اين حساب دنيا از بين نميره فقط قرار است كره زمين نابود بشود ما آدمها فكر ميكنيم همه دنيا همين كره خاكي است كه در آن زندگي ميكنيم !!درحالي كه كره زمين در برابر وسعت همه عالم و قدرت خداوند كه همه عالم را تدبير ميكند چيزي نيست

دوستان شرمنده که این محفل گرم مایایی شمارا به هم میزنم ، ولی اگر امکانش هست میشه بگین دقیقن کدوم کره به زمین برخورد میکنه ؟

6. 5 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

تا به امروز پیش بینی های مایا همشون درست در اومده .... امیدوارم این اصلی کاری درست باشه ...... به عبارتی امروز 8 آذر ماه 1391 ...... 22 روز دیگه :ي

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

تا به امروز پیش بینی های مایا همشون درست در اومده
    سلام
    چند تاییش رو لطف میکنی قرار بدی اینجا از این پیش بینی ها ی درست

9. 7 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

سلام
    چند تاییش رو لطف میکنی قرار بدی اینجا از این پیش بینی ها ی درست
    و علیکم
    خودم الان دقیق حضور ذهن ندارم اما یکی از بستگان کمی دورم که اعتقاد زیادی به ایشون و عقاید و اطلاعاتشون دارم این حرفو زدن و از یه منبعی که فک کنم کتاب بود خوندن که این گروه مایا برای خودشون یه تقویمی دارن که از روی اون پیش بینی میکنن و تا به امروز پیش بینی هاشون رد خور نداشته ...... و کلی تحقیقات در این زمینه داشتن .....

+

اینم اضافه کنم که در مورد نابودی دنیا یا هر اتفاقی که قراره تو 1 دی بیفته اونم با قطعیت نمیگفت که درسته ... با توجه به وقایعی که در گذشته و از روی پیش بینی های دقیق مایا افتاده تا حدودی این مسئله رو هم قبول کرده ...

اطلاعات تکمیلی و موارد پیش بینی ها رو اگه خواستین در صورت دیدن اون بنده خدا میگیرم و اینجا اعلام میکنم ./
    Last edited by Eblis 2011; 28-11-2012 at 02:55.

11. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

فکر کنم شما داری درباره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صحبت میکنی. مایا ها پیش بینی نداشتن در داستان ما. صرفا تقویمشون تموم میشه . بعضی ها این تموم شدن تقویم رو وصل کردن به پایان جهان

13. 5 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

و علیکم
    خودم الان دقیق حضور ذهن ندارم اما یکی از بستگان کمی دورم که اعتقاد زیادی به ایشون و عقاید و اطلاعاتشون دارم این حرفو زدن و از یه منبعی که فک کنم کتاب بود خوندن که این گروه مایا برای خودشون یه تقویمی دارن که از روی اون پیش بینی میکنن و تا به امروز پیش بینی هاشون رد خور نداشته ...... و کلی تحقیقات در این زمینه داشتن .....

+

اینم اضافه کنم که در مورد نابودی دنیا یا هر اتفاقی که قراره تو 1 دی بیفته اونم با قطعیت نمیگفت که درسته ... با توجه به وقایعی که در گذشته و از روی پیش بینی های دقیق مایا افتاده تا حدودی این مسئله رو هم قبول کرده ...

اطلاعات تکمیلی و موارد پیش بینی ها رو اگه خواستین در صورت دیدن اون بنده خدا میگیرم و اینجا اعلام میکنم ./
    درست بودن فردی در موضوعی خاص دلیل بر درست بودن اون شخص در همه ی موارد نیست
    بعضی از دوستان این رو یک نوع استدلال میدونن اما بیشتر مغلطه هست
    درمورد مایاهام همچین مورد نیست و بیشتر بزرگنمایی و برداشتهای فردی بوده
    چیزی که مایاها و تمدنشون رو هم از بین برده کاملن امروز روشنه و اتفاق ناگهانی نیافتاده!

بله اینکه با قطعیت گفته نمیشه در واقع راه در روی این افراد با این ادعاهاست
    همیشه این تاریخ ها عوض میشن و هیچوقت درست نیستن و نخواهند بود
    زمان این رو ثابت کرده و برای کسانی که هنوز چشمشون رو بستن ثابت خواهد کرد

15. 4 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

صرفا تقویمشون تموم میشه
    سلام
    مگه تقویم تموم شدنیه؟
    خوب ,همینطوری هی میچرخه دیگه!
    غیر از اینه؟

17. 2 کاربر از Amir Hossein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

درست بودن فردی در موضوعی خاص دلیل بر درست بودن اون شخص در همه ی موارد نیست بعضی از دوستان این رو یک نوع استدلال میدونن اما بیشتر مغلطه هست درمورد مایاهام همچین مورد نیست و بیشتر بزرگنمایی و برداشتهای فردی بوده چیزی که مایاها و تمدنشون رو هم از بین برده کاملن امروز روشنه و اتفاق ناگهانی نیافتاده! بله اینکه با قطعیت گفته نمیشه در واقع راه در روی این افراد با این ادعاهاست همیشه این تاریخ ها عوض میشن و هیچوقت درست نیستن و نخواهند بود زمان این رو ثابت کرده و برای کسانی که هنوز چشمشون رو بستن ثابت خواهد کرد
    میشه در موردی که قرمز کردم بیشتر توضیح بدید
    چون تو همه برنامه های مستندی که من در مورد قوم مایا دیدم تمدنشون یکدفعه و بدون هیچ ردی ناپدید میشه

خب بر فرض محال قراره یک دی جهان نابود بشه.خب چه کاری از دست ما برمیاد؟؟ حرف واسه کساییه که نگران هستن.بیخیال
    یه راه حل هست
    میتونیم بریم یه کره ی دیگه .اونجام لابد هوا و ... نداره و میمیریم کلا
    به غیره این راه که راهی نیست.هست؟
    یه راه دیگه هم هست .اینکه بریم یه کهکشان دیگه. اونجا هم منجمد میشیم و میمیریم
    به غیر از این دو راه که راهی نیست.هست؟
    یه راهم اینه که خودکشی کنیم.اینم که نمیتونیم
    ویا اینکه بمونیم تو کره ی خودمون و بمیریم
    به غیر این چهارراه راه دیگه ای نیست که.هست؟

ببینید دوستان راه زیاده اما تو همشون مردن هم هست.پس بیخیال بشیم و با خیال آسوده بمیریم.اقلا این بیس سی روزو با خیال راحت زندگی کنیم
    البته اینم بگم دنیا منتظر بود تا نسل ماها بیاییم تا هر چی بدخلقی و بدقلقی داره رو روی سرمون خالی کنه.توف تو این شانس
    اقا با این پستت خیلی خندیدم دمت گرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •