من یه پراید مدل 78 صندوق دار دارم میخام الان بفروشمش بقل مقل کمی کمی رنگش بعضی جاهاش کمی خط اینا داره یکم چند ردش کنم خوبه دوستان عزیز .
من یه پراید مدل 78 صندوق دار دارم میخام الان بفروشمش بقل مقل کمی کمی رنگش بعضی جاهاش کمی خط اینا داره یکم چند ردش کنم خوبه دوستان عزیز .
سلام محمد جان
اولا ممنون از پاسخی که لطف کردین وبا عرض شرمندگی میخواستم بپرسم
آیا 206وی1و وی8 مدل85یا86 از نظر تجهیزات فرقی با مدل 90 دارن مثل ایربگ ترمز ضد قفل یا امکانات دیگر
که در سریهای جدید به آنها اضافه شده باشه
ولطفا فرق v1 206مدل86باv8 206مدل85توضیح بدین ممنون میشم
ممنون از لطفتون
206 SD V1 مدل 85 با مدل 90 فرقی نکرده فقط یک ایربگ بهش اضافه کردن همچنین ترمز ABS
206 SD V8 مدل 85 با مدل 90 فرقش همون ایربگ سمت سرنشین هست.
206 SD V8 از سال 85 به این طرف اول معمولی بود بعد سفارشیش هم اومد و بعد لیمیتد هم اومد.
SD V8 و SD V1 مدل 85 فرقش تو امکانات و تجهیزاتشون هست واگرنه از نظر فنی مثل هم هستن.
تجهیزاتشونم تو سایت ایران خودرو میتونی ببینی .
پراید مدل 78 قیمت 3900000 تومان
با 8.5 میلیون میشه سمند گرفت؟حالا مدل سال 88 مثلا؟
قیمت چیپ چنده الان؟تیپ جوون فکر کنم مدل km باشه؟
سلام دوستان
شنیدم قیمت خودرو بالا رفته !!! صحت داره ؟؟
الان یه تندر 90 e2 نیمه فول دارم ، مدل 86 ، ماشین کلا 80.000 تا کار کرده ، واقعا عروسکه !!! فنی فوق العاده سالم
قیمتش رو میخواستم بدونم چند میارزه
ممنونم
حدود 11 میلیون قیمت این خودرو هست حالا 200 تومن بالا پایین بستگی داره به داخل اتاق و تودوزی خودرو که چقدر سالم باشه و لاستیک ها
با این بودجه میشه سمند LX بنزینی مدل 84 پیدا کرد
سلام دوستان، ازتون کمک میخوام و بســـــیار ممنون میشم اگه راه نمایی بفرمائید
بنده قصد فروش پرایدم رو دارم اما اخیرا تو بازار نبودم و نمیدونم چه قیمتی بذارم، تو این زمینه میتونید بنده رو راهنمایی کنید؟
مدل 85 رنگ نوک مدادی، معاینه فنی 11 ماه، بیمه تا شهریور 91 با 4 سال تخفیف، تودوزی عالی، فنی حرف نداره، خداییش تو این یه سال فقط بنزین و یه جلوبندی برام خرج داشته، از لحاظ فنی واقعا مطمعنم چون برادرام مکانیک هستند و این ماشین رو با وسواس زیاد انتخاب کردند، کارکردش 120 هزارتاست، سیستم انژکتورش ساژمه، ماشین بدون صداست. شیشه جلو ترک داشت که نو کردم، کاسه چراغ های جلو هم کدر شده بودند که نو کردم.
رینگ لاستیک زیرشه مدل دی & جی. سیستم صوتی داره، ساب و یه جفت باند و ظبط پایونر یو اس بی خور با آمپلی 1400 بوشمن.
از معایبش بگم:
دوتا گلگیر عقبش رو مالیده، یکیش در حد صافکاری و یکیش رنگ و بتونه داره.
یکی از گلگیرهای جلوش هم باز رنگ داره. در راننده هم باز مالیده بوده که بدون رنگ اورده!
ماشین سه دست گشته، اولی که سند زد به نام بنده یه کارمند بانک بود که اقا پسرش ظاهرا ماشین رو به این روز انداحته، دومی که دوست برادرم بود مربی بدن سازی بود که از بنده برای ماشین وسواس تر بوده، سومی هم منم که چون عسلویه کار میکنم 14 روز ماشین تو پارکینگ خوابه، 14 روز بعدم شاید 7 یا 8 روزش روشن بشه تو این یک سالی که دست من بود 20 هزارتا رفته، اینارو گفتم که بگم ماشین باش مسافر کشی نشده!! علت فروش هم اینه که یه پژو دیدم معرکه است میخوام اونو بگیرم
حالا با این تفاسیر بنده چه قیمتی رو ماشین بذارم مناسبه؟ ببخشید که زیاد حرف زدم. راستی ماشین نمره شیرازه.
سلام
با اجازه اساتید بزرگ این انجمن
من یک قیمت میذارم که بنظرم منصفانس
ماشین شما رنگ شدگی داره و تصادف داره اما نه شدید و این یکم تو سر ماشین میزنه حتی بگیم بدون رنگ در بیاد
رینگ و لاستیک و سیستم صوتی یک نمره مثبت هست ولی تو قیمت موقع فروش خیلی تاثیر نداره پس بنظر من سیستم صوتی رو بردار حالا رینگ و لاستیک بمونه زیاد اهمیت نداره
من قیمت این خودرو رو با این شرایط 5700 تا 5900 میذارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)