سلام دوستان
من دیروز یک هارد wd essential se 750 خریدم بالاخره
قیمت 116 تومن از مایندگی سازگار
با تشکر از راهنماییهای همه دوستان
سلام دوستان
من دیروز یک هارد wd essential se 750 خریدم بالاخره
قیمت 116 تومن از مایندگی سازگار
با تشکر از راهنماییهای همه دوستان
منم تصمیم گرفتم یکی از اینارو بخرم1- seagate goflex desktop
2- WD my book essential
3- WD mybook elite
چند تا سوال قبلش دارم.
1-دسکتاپ اسم مدلشه یا کلا به هاردای آداپتور دار میگن؟!
2-پرتابل که میگید یعنی چی؟به اوناییکه آداپتور دار نیست؟
3-سرعت بدون آداپتورا از اونایی که آداپتور دارن بالاتره؟
4-میشه سر این هاردا فیلم ریخت و از توی همون فیلمارو دید؟بدون اینکه بریزیم سر هارد اینترنالمون(کلا اطلاعاتو راحت میشه از تو همون اجرا کرد؟ مثلا توش بازی نصب کنیم!)
5-اگه هارد (آداپتور دارا) 24 ساعته به کامپیوتر وصل باشه و 24 ساعته ازش کار بکشیم عمر مفیدش چقدره؟(بدون جابه جایی)
6-تو اون سه تا یا مدلای دیگه یه ترابایت چی پیشنهاد میکنید؟
7-کودوم اینا usb3 هست؟ هیچ کامپیوتری با usb3 مشکلی نداره؟(با توجه به این که جدیدتره)
8-گارانتی اینا چقدر باید باشه؟
ممنون
---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
آهان کودوم اینا کوچیکتر و خوشگلتره؟!
سلام
اونهایی که میدونم رو جواب میدم
کلا به مدلهای آداپتور دار 3.5 اینچی دسکتاپ میگن و به مدلهای 2.5 اینچی بدون آداپتور پرتابل میگن1-دسکتاپ اسم مدلشه یا کلا به هاردای آداپتور دار میگن؟!
2-پرتابل که میگید یعنی چی؟به اوناییکه آداپتور دار نیست؟
اگر هردو هارد پرتابل و دسکتاپی usb2 باشه سرعت ترانسفر تفاوت زیادی باهم ندارند ولی اگه یکیشون usb3 باشه مسلما اون مدلی که usb3 داره سرعتش بیشره3-سرعت بدون آداپتورا از اونایی که آداپتور دارن بالاتره؟
البته سرعت به عوامل متعددی بستگی داره مثلا سرعت چرخش صفخات هارد تعداد پلترها و غیره بهترین راه اینه که بنچ مارکهایی که سایتهای مختلف هست رو مشاهده کنید تا بتونین تشخیص بدین کدوم سرعت بیشتری دارن
شما میتونین از توی هارد اکسترنال فیلم نگاه کنین ولی اجرای بازی از روی هارد اکسترنال بعلت کند بدون usb2 توصیه نمیشه مگر اینکه usb3 باشه کلا خیلی خوب میشه برای کاهش استهلاک بریزید داخا هارد اینترنال و سپس اجرا کنین4-میشه سر این هاردا فیلم ریخت و از توی همون فیلمارو دید؟بدون اینکه بریزیم سر هارد اینترنالمون(کلا اطلاعاتو راحت میشه از تو همون اجرا کرد؟ مثلا توش بازی نصب کنیم!)
در مدلهای وسترنی که شما فرمودین فقط WD my book essential همزمان usb2 , usb3 دارد البته خیلی دقت کنین که روی جعبه اش نوشته باشه usb3 + usb2 دارد7-کودوم اینا usb3 هست؟ هیچ کامپیوتری با usb3 مشکلی نداره؟(با توجه به این که جدیدتره)
سیگیت هم که میتونی با تعویض آداپترهاش همه انواع اینترفیس ها رو داشته باشین ولی برای هرکدوم از این آداپتر ها حدود 30 هزارتومنی باید خرج کنین
Last edited by ata.royalfalcon; 10-02-2011 at 13:20.
مبارکه
تونستید یه سری تست ازش بگیرید و اینجا بگید خوبه.
موفق باشید
6-اینا برند های معروف بازار هستند و لی بازم از برند های دیگه هارد خوب هست.مثل A-data,Hitachi,Freecom,...
7-اگه سیستمی (مادربورد) از Usb 3.0 پشتیبانی نکنه مسلما شما نمیتونی از Usb 3.0 استفاده کنی و نهایت سرعتی که داری به اتدازه ی سرعت مادربورد (USB 2 یا 1) است.
8-بستگی به شرکت خدمات دهنده داره ولی معمولا کمتر از 2 سال نیستو
یه سریشون هم تا 5 سال گارانتی داره!
9-به نظر من از همه زیبا تر بین این مدلا مدل وست Elite است.
بازم این آخری سلیقه ایه.اندازه همشون هم تقرییبا یکیه.سیگیت یه کم بزرگتره فک کنم.چون زیرش یه اداپتر داره.
سلام دوستان
من بالاخره هارد اکسترنال سیلیکون پاور A80 رو خریدم باید بگم یه هارد اکسترنال بسیار محکم و بادوامیه و باحالیه
در مورد سرعت باید بگم سرعت در USB2 فیکس 25 مگابایت و در USB3 بین 40 تا 50 مگابایت هستش و یه ویجت داره که شامل برنامه های بکاپ گیری و رمزگذاری می باشد. برایه رمز گذاری از بیت لاکر استفاده نکنید من استفاده کردم 10 ساعت طول کشید هیچ گزینه کنسلی هم نداره. خوده سیلیکون پاور برنامه ای داره که میتونی رویه فایلاش پسوورد بذاری.
حتما قبل از اینکه هارد پرتابل دیگه ای بگیرید این هارد رو از نزدیک ببینید و تو دستتون بگیرید تا متوجه بشید ضد ضربه و فشار بودن این هارد یک چیزه تبلیغاتی نیستش.
در ضمن 2 تا کابل USB داره یه دونه کوچولو که تو بدنش جاسازی شده و یک کابل بلند که راحت میتونی به کیس های کامپیوتر خونگی وصل کنی. و این هارد خیلی راحت رویه کامپیوتر نصب میشه و به عنوان یکی از درایوهای کامپیوتر شناخته میشه. و کابل های این هارد Y مانند هم نیستش.
در کل باید بگم تو این 2 روزه از این هارد خیلی راضی ام و فکر نمیکنم هم از خرید این هارد پشیمون بشم.
اگه سوالی راجه به این هارد داشتین بنده در خدمتم.
خیلی ممنون
اینجاشو نفهمیدم:
اینترفیس چیه؟همین usb یها منظورتونه؟سیگیت هم که میتونی با تعویض آداپترهاش همه انواع اینترفیس ها رو داشته باشین ولی برای هرکدوم از این آداپتر ها حدود 30 هزارتومنی باید خرج کنین
چند تا اینترفیس داریم که بدرد من بخوره؟
از کجا بفهمم پشتیبانی میکنه یا نه؟ فرقیم نمیکنه حتما usb3 میخرم.البته اونی که 2 و 3ش باهم باشه...اگه سیستمی (مادربورد) از Usb 3.0 پشتیبانی نکنه مسلما شما نمیتونی از Usb 3.0 استفاده کنی و نهایت سرعتی که داری به اتدازه ی سرعت مادربورد (USB 2 یا 1) است.
کلا الان فکر کنم این خیلی خوب باشه برام:
wd my book essential 1tb یکیم چند صفحه پیش گفت 94 تومن خریده...
تاییدش میکنید که خوبه ؟
اینتر فیس در واقع به نحوه اتصال ابزارها به سیستم رو میگن مثلا usb2 و usb3 و esata و fire wire و غیره رو میگن
بهترین راه برای اینکه بدونین مادربردتون usb2 یا usb3 ساپورت هست دیوایس منجر رو نگاه کنین
مثلا عکس زیر دیوایس منجر من هست که هم usb2 , usb3 داره![]()
![]()
من هم خودم همین مدل رو دارم با این تفاوت که مال من فقط USB 2.0 داره و + 3 نیست!
هارد خوبیه و من تابحال باهاش مشکلی نداشتم خدا رو شکر...
مورد تایید....
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------
مبارک باشه...
یعنی چی USB 3.0 سرعت انتقالش 40 - 50 مگابایت!!!
مدل مادربوردتون چیه؟!
چرا اینقد پایین؟من الان با این هاردم که USB 2.0 است حدود 35-40 تا ترنسفر دارم!
از جوابتون ممنون.یه سوال دیگم دارم که اگه جواب بدید نهایت تشکر را دارم
آیا برای مادربورد من که امکان پشتیبانی usb3.0 را نداره هزینه کردن برای گرفتن هارد با این ویژگی منطقیه؟
منظورم اینه اگه من یه هارد با usb 3.0 بگیرم برای استفاده از این قابلیتش حتما باید یا ماربورد با قابلیت ساپورت usb 3.0 بگیرم یا از این کارتهای pci که قابلیت نصب روی مادربورد داره و امکان استفاده از usb 3.0 را میده که اونم فکر کنم کمه کم 30 40 تومانی آب بخوره.اگه نظرتون در این موردم بدید ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)