منم تابستون چیزی نخوندم ... تازه چند روز هست شروع کردم
البته اگه جزء تابستان حساب بشه .
منم تابستون چیزی نخوندم ... تازه چند روز هست شروع کردم
البته اگه جزء تابستان حساب بشه .
از همه ی دوستان که برای من مطلب نوشتند تشکر می کنم . دستتون درد نکنه.یه تصمیم خیلی جدی گرفتم.چقدر خوبه که دوستای خوبی مثل شما دارم.
![]()
من تابستون هيچي نخوندم و مطمعن همهتم از موفق ترين بچه كنكور هاي امسال فروم ميشم![]()
با این اغراقی تو اومدی معلومه روحیه بالایی برای شرکت تو کنکور داری.مطمئنم با تلاش میتونی خیلی موفق باشی
من تابستون خوندم ولی الان احساس میکنم هیچی یادم نیست و چیزی یاد نگرفتم.و خیلی هم کم تست زدم.تست رو از اول مهر به بعد میخوام بزنم.
یه آرایه هم از خودم در کردم:آرایه اغراق):
حتی اگه شب کنکور شروع به خوندن کنی میتونی رتبه اول بشی!!!!!!!(اغراقش خوب بود نه؟؟؟)
این که تابستون خوندی یا نخوندی اصلا و ابدا مللاک برای قبولی تو کنکور نیست.این موسساتی که آزمون بر گزار می کنن هم برنامه هاشون از مهر از اول شروع میشه تو یکیشون مثل قلچ چی ثبت نام کن از اول تمیز و خوب شروع کن...من خودم امسال کنکور دادم مطمدن باش وقتی عید اومد دیگه حسرت تابستونتو نمی خوری حسرت مهر و آبانی رو میخوری که از دست دادی کاری کن این طور نشه.......من خودم امسال کنکور دادم خدا رو شکر رشته ای که می خواستم قبول شدم ولی یه چیزی رو در مورد دوستام دیدم که هر چا فرصت بشه میگم تو این یه ساله دور جنس مخالف یه خط قرمر گنده بکش ...اینو میگم چون دیدم این مسخره بازیا تراز 7600 کانون یکی از دوستام رو کرد6000
من امسال تابستون یه مشکل خیلی بدی برام پیش اومد و نتونستم خیلی درس بخونم . از همون یکم درسی که خوندم راضی نیستم. چون نه کتاب خوبی داشتم و نه وقت زیادی. حالا هم فکر میکنم دیگه نمیشه کاریش کرد.اصلا هم نمیتونم یه سال پشت کنکور بمونم(از یه طرف فشار خانوده برای گرفتن یه رتبه خیلی خوب و از یه طرف هم ....) اگه کسی میتونه و زحمتی براش نیست منا یه راهنمایی بکنه تا حداقل از اول مهر با یه برنامه خوب شروع کنم درس بخونم.لطفا کمکم کنید وضعیت خیلی بدیه.
با تشکر![]()
Last edited by sina_oonline; 16-09-2010 at 15:34.
من شدیدا تایید می کنم !مخصوصا خط حرف آخرتون رو!خانواده خیلی روم حساب می کردند ولی یه رابطه ی عاطفی بدبختم کرد![]()
این خیلی خوبه که روحیه ی بالایی داری و این یعنی مهم ترین فاکتور موفقیت رو داری.
ولی سعی کن این روحیه، به توهم تبدیل نشه. پس باید متناسب با هدفت تلاش بکنی و جوری نشه که هی درس نخونی بگی از شنبه شروع می کنم و می ترکونم و یه رتبه ی توپ میارم!
روحیه ی بالا و مثبت اندیشی+تلاش بالا=موفقیت در کنکور
ببخشید بگید کدام کلاس کنکور خوب است (شایستگان یا قلم چی یا مبتکران یا هامون یا علوی )که مبتکران به نظرم امسال آمده است ؟با تشکر از شما
به نظر من: هدف ، ماهان .هرجا که رفتی سعی کن خیلی خوب بخونی.
موفق باشی
به نکته ی خیلی ظریفی اشاره کردین،
من هم توی خیلی از پارسالیها دیدم که یه نتیجه هایی گرفته بودن که خیلی عجیب بود!
مثلا یکی از دوستای خودم، از صبح تا شب علوی بود، یعنی میومد مدرسه، خسته و کوفته میرفت علوی، ساعت 9 و 10 خونه بود! دیگه چیزی ازش نمیموند! ولی درسشم خوب میخوند.
با اینحال، وقتی نتیجه ش اومد، همه کف کردن! خیلی افتضاح بود!
یکی دیگه، نه سال اولش کلاس رفت، نه سال دوم، شریف قبولید!
حالا خودتون بگین، وقتی پشتکار و تلاش نباشه، میشه به هدف رسید؟؟؟
من كه تلاشم هنوز شروع نشده ولي مطمعنم پزشكي قبول ميشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)