ممنون موفق شدم CIS رو نصب کنم
فقط یه مشکل دیگه
الان داره خودشو آپدیت میکنه و حجم آپدیت حدود 113 مگ هست
راستش با اینکه ADSL دارم ولی نمیتونم هر دفعه این حجم آپدیت رو اینستال کنم ، راهی برای بک آپ گرفتن هست؟![]()
ممنون موفق شدم CIS رو نصب کنم
فقط یه مشکل دیگه
الان داره خودشو آپدیت میکنه و حجم آپدیت حدود 113 مگ هست
راستش با اینکه ADSL دارم ولی نمیتونم هر دفعه این حجم آپدیت رو اینستال کنم ، راهی برای بک آپ گرفتن هست؟![]()
خواهش
شما که تازه کمودور رو نصب کردید حتما پتست دوم تاپیک رو یک بار کاملا مطالعه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونید از سرور ها اخرین اپدیت رو دانلود کنید. اما اگر نمیتونید در عرض 2 ساعت کل حجم رو دانلود کنید برای اینکه دانلود متوقف نشه بهتره اون بک اپی که توی همون لینک بالا هست و در سایت 20 اپلود مهران عزیز اپلود کرده رو اول دانلود کنید بعد از خود محیط برنامه ادامه اپدیت رو برید این بهترین راهه.
موفق باشید
واقعا متشکرم - خیلی خوب بود
موفق باشید
دوستان سلام
من ديروز نرم افزار mpeg4 direct maker رو كه يه تبديل كننده فايل هاي تصويري هست نصب كردم اما در حين نصب كومودو چند بار به چندتا از فايلاش گير داد كه من همه رو به قسمت trusted انتقال دادم اما الان نه برنامه اجرا ميشه نه ميتونم پاكش كنم(حتي از تو كنترل پنل) حالا بايد چكار كنم؟
دوستان عزیزم این کمودو اینترنت سیکیوریتی که فری هم هست از انتی ویروس اواست فری بهتره...؟ از لحاظ قدرت و عملکرد و اینا...ممنون میشم پاسخ بدید ..
آره عزیز
من خودم تا قبل Comodo از AVG و Avast نسخه های رایگان استفاده میکردم
اما این حرف نداره ، یکی از قویترین فایروال ها رو داره و آنتی ویروسی بسیار قوی هست همراه با اینترفیس زیبا
من که عاشقش شدم
ببینم این همون قپتز بشکن هستش ؟![]()
روی آیکون comodo کلیک راست کنید. بخش سندباکس رو غیرفعال کنید و بخش دیفنس رو روی training mod بذارید. حالا برنامه رو پاک کنید و مجدد نصب کنید.
یک بار نرم افزار مورد نظر رو اجرا کنید بعد 2 بخشی که غیرفعال کرده بودید رو مثل قبل کنید.
موفق باشید
بحث پیرامون وی پی ان ها در انجمن ممنوع هست.
شما به عنوان یک نرم افزار امنیت اینترنت ببینید و اگر سوالی در این مورد داشتید بپرسید.
موفق باشید
حتما ، ببخشید![]()
مهران جان پیغامی که میده مثلا فلان برنامه ایزوله شد یعنی چی؟ ایزوله یعنی جداسازی منظورش چیه؟
مورد دوم: استفاده از DNS کلیرکلود موجب افت سرعت لود صفحات میشه؟ در مورد دانلوود توسط IDM چطور؟ تو سرعت پینگ تاثیر بزاره روی دانلود و آپ لود هم تاثیر میزاره؟
Last edited by Help118; 18-11-2010 at 20:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)