-اين دوستمون گويا فعال كردند :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-اين دوستمون گويا فعال كردند :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[QUOTE=t_tanhayam;5820073]-خوب خدا رو شكر برد usb موردي پيدا نكرده
-اگر بتونيد فريمور رو اپديت كنيد شايد شايد مشكلتون حل بشه
-هر چند ميفرماييد با رست فكتوري هم مورد بر طرف نشده[/QUOTE
بالاخره پس از کلی بلاتکلیفی TV رو به یه نمایندگی سامسونگ نشون دادم ایشون هم بعد از کلی ور رفتن به اون و انجام چندین تست یکی از آی سی های EEPROM رو در آورد و با یک دستگاه بوسیله کامپیوتر حافظه آی سی رو خالی کرد و دوباره بر روی برد نصب کرد آی سی مربوط به تنظیمات دستی بود که در منوی مخفی دستکاری شده بود و وقتی دستگاه رو روشن میکرد پیغام داده میشد که گزینه هایی مثل local set و front color خالی هستند و باید تنظیم بشن که پس از این تنظیمات دستگاه تنظیم و کنترل نیز فعال شد.
راستی یه سوال ؛ وقتی فریمور رو میخوام نصب کنم پیغام میده که «فایلی برای ارتقاء پیدا نشد» من فکر می کنم به این دلیل است که قبلاً این فریمور یعنی آخرین ورژن T-VALDAAC-1011.1 رو نصب کردم و دستگاه این فایل را به عنوان فایل ارتقاء قبول نمی کنه، شما چی فکر می کنید؟
سلام
ابی جان من امروز به سایت سامسونگ ایران یه سرکی کشیدم و از بخش پشتیبانی اون دو تا فایل یکی با حجم 52.54 مگابایت و با اسم PC share manager و یه فایل دیگه هم بنام Upgrade File(USB type با حجم 85.32 مگابایت
حالا سوالم اینه :
این فایلها به چه دردی میخورن؟ فایل دومی باید همون فریمور باشه نه؟ البته اینم بگم چون تلویزیونم ساخت مالزیه به سایت مالزیایی سامسونگ هم رفتم این فایل با همین اسم و دقیقا همین ورژن (1013.0) و همین حجم اونجام موجود بود حالا ایندوتا یکی هستن؟ لازم تا بریزم توی تلویزیون ؟ امکانات جدیدی اضافه میکنه ؟ یابیخیالش بشم؟و اگه لازمه تا دانلود کنم از کدوم سایت یا فرقی نمیکنه؟
-سلام ناصر جان
-فايل اولي كه براي all share ونرم افزار مربوط به اون هست
-دومي هم كه فريمور هست سايت ايراني هم در واقع زير مجموعه مالزيايي هست و همون نرم افزارها رو داره
-امكان جديدي كه من نديدم ولي ميتوني اپگريد كني موردي پيش نمياد
-با توجه به مدل و اينچ دانلود كن و نصب كن نگران نباش طوري نميشه
---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------
-خوب بسيار عاليبالاخره پس از کلی بلاتکلیفی TV رو به یه نمایندگی سامسونگ نشون دادم ایشون هم بعد از کلی ور رفتن به اون و انجام چندین تست یکی از آی سی های EEPROM رو در آورد و با یک دستگاه بوسیله کامپیوتر حافظه آی سی رو خالی کرد و دوباره بر روی برد نصب کرد آی سی مربوط به تنظیمات دستی بود که در منوی مخفی دستکاری شده بود و وقتی دستگاه رو روشن میکرد پیغام داده میشد که گزینه هایی مثل local set و front color خالی هستند و باید تنظیم بشن که پس از این تنظیمات دستگاه تنظیم و کنترل نیز فعال شد.
راستی یه سوال ؛ وقتی فریمور رو میخوام نصب کنم پیغام میده که «فایلی برای ارتقاء پیدا نشد» من فکر می کنم به این دلیل است که قبلاً این فریمور یعنی آخرین ورژن T-VALDAAC-1011.1 رو نصب کردم و دستگاه این فایل را به عنوان فایل ارتقاء قبول نمی کنه، شما چی فکر می کنید؟
-در مورد فريمور هم مدل دستگاهتون دقيقا چيه ؟
-بله ممكن شما فايلي براي ارتقا نداشته باشين وهمون فريمور باشه البته الان اكثرا 1013 اومده
تشکر از ابی عزیز
خب اگه چیز خاصی اضافه نمیکنه چه کاریه بیاییم آپگرید کنیم ؟ این یه حرفیه ولی یه حرف دیگم هست : اینکه احتمالا تغییراتی میده هرچند بچشم نیاد مثلا میتونه چند تا باگ احتمالی موجود در ورژن قبل تر رو رفع کرده باشه اینطور نیست؟
در مورد نرم افزار هم که از طریق خود سایت که اول نوع دستگاه بعد مدل و اینچ رو انتخاب میکنی و بعد یه صفحه باز میشه که مربوط به همون اینچ و مدله فکرکنم راهو درست رفته باشم. تو اولین فرصت آپگرید میکنم و اگه مورد خاصی بود بهتون میگم فققط میترسم بعضی امکانات رو قفل کنه.نمیکنه که؟
-خوب در واقع فلسفه فريمور همينه رفع باگ ها واحيانا بر طرف كردن مشكلات نرم افزاري ويا اضافه كردن رابط ها منوها ....
-ولي معمولا تغييرات به چشم نمياد
-البته در مورد پنل b650 قبلي كه داشتم با فريمور جديد در منوي tools يكي دو گزينه كه خاطرم نيست اضافه شده بود
-از هر طريقي كه فايل رو بگيرين موردي نداره
-به هيچ وجه منو و يا گزينه اي قفل نميشه
سلام
یکی دیگه از کارهایی که تو آپگرید شرکتها انجام میدن بستن راههای -- فیرمویرهای قبلیه که هکرها تونسته بودن از اون طریق وارد بشن
-تشکر می کنم
-مدل دستگاه ال ای دی UA40C7000WR می باشد
-همينطوره اخرين فريمور همون 1011 هست براي همين اپديت نميكنه احتمالا ورژن شما هم همينه
-ميتونيد از منو قسمت support و software upgrade ورژن دستگاهتون رو ببينيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام جناب تنهايم
يكي دو هفته پيش چند تا سوال داشتم از مشكل ال اي دي 6900 كه خريده بودم شما هم راهنمايي هاي ارزنده اي نموده بوديد وگفته بوديد از كابل اچ دي هم استفاده كنم تا اينكه از يك سيستم مناسب خروجي اچ دي گرفتم وبه ال اي دي وصل كردم نتيجه وحشتناك بود اينجا نه تنها پخش رنگ آبي
مثل كامپوننت داشتم حالا تصوير مثل شره آب موج داشت بهتر بگويم مثل آبي كه روي شيشه ميريزيم در تصوير موج پيدا شده بود ديگر مطمئن شدم عيب از تلويزيون است به فروشنده تماس گرفتم ولي زير بار نرفت وگفت سه هفته پيش خريد كرده اي وبه من ربطي
ندارد تا اينكه با آشنا بازي وناراحتي طرف وكسر صد هزار تومان از بنده قبول كرد تلويزيون را به يك تعميرگاه طرف قرار دادش ببرم وعيب يابي كنم كه تعميرگاه بعد از تست گفت برد ورودي خراب است وحداقل 200 هزار تومان خرج دارد
به هر حال با كلي اذيت شدن وضرر تلويزيون را پس دادم
اين بار با كلي تحقيق وپرس وجو دوباره به c6900 رسيدم اين با ر رفتم 46c6900 خريدم (بدون گارانتي) اما با فروشنده شرط كردم اگر تا دو سه روز ايراد داشته باشد بر ميگردانم وطرف قبول كرد
حالا خوشبختانه ظاهرا ايرادي در تصاوير كامپوزيت-كامپوننت واچ دي نيست اما چيزي كه ناراحتم ميكند اين است كه در ورودي كامپوننت تصاوير در روي خط ها ونوشته ها صاف نيستند مثلا يك خط صاف را دندانه دندانه ميبينيم يا اينكه حروف متن ها هم صاف نيست و كنگره اي است
يا در كلمات نوشته شده مثلا بين حروف مانند u-v-s وغيره نقاط ريز ريزريز ميبينيم
ازتعميرگاه پرسيدم گفت مشكلي نداردچون tv خودم هم6900 است ودر ورودي كامپوننت در بعضي نوشته ها ولگوها زبري تصوير حس ميشود
با توضيحات بالا لطفا راهنمايي نماييد آيا مشكلي وجود دارد يا به قول تعميركار سامسونگ ايرادي ندارد اگر ايراد ومشكلي دارد جهت رفع آن راهنمايي نماييد
ضمنا تا فردا بيشتر براي پس دادن در صورت معيوب بودن فرصت ندارم
اميدوارم به خاطر تمام راهنمايي ها وزحماتي كه ميكشيد همواره سرفراز وپيروز باشيد
ضمنا تعميركار گفت در منوي motion قسمتي به نام بهبود نوار حاشيه اي وجود دارد كه با فعال نمودن آن زبري حاشيه ها از بين ميرود اما من با اينكه tv را فارسي كردم چيزي پيدا نكردم
منتظر پاسخ شما هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)