شما آی پی سرور سی سی کم رو اینجا بزار تا با adsl مخابرات تست کنم ببینم پینگش چنده
پینگ بستگی به فاصله سرور از شما داره ، هر چقدر سرور دورتر باشه پینگ بالاتر میره
شما آی پی سرور سی سی کم رو اینجا بزار تا با adsl مخابرات تست کنم ببینم پینگش چنده
پینگ بستگی به فاصله سرور از شما داره ، هر چقدر سرور دورتر باشه پینگ بالاتر میره
ممنون
لطفا پینگ این دو تا رو بگیرین.البته یکی دیگه از بچه ها که اون هم از مخابرات گرفته پینگش از من هم بهتر بود.البته نمیدونم خونشون کجای کرمانشاه هستش ولی پینگش رو که دیدم عالی بود
ping 93.110.19.14 -t
ping 46.4.69.246 -t
سرعت پیج باز کردنش خوبه خدایی . ولی مهم دانلود شبانه هست که افتضاحه . 512 حجمی ماهی چنده ؟ 3 ماهش چه قدره پارس آنلاین ؟
بعد با 512 شب ها چند کیلو بایت بود سرعت دانلود ؟
قبلا یه سرویس داشت که ماهی 3 گیگ هم حجم داشت و میشد 22.500.البته الان فکر نمیکنم این سرویس رو بدن.فکر کنم الان 512 با 2 گیگ حجم میدن که میشه ماهی 11900
البته سرویس من512 با 30 گیگ بود که میشد ماهی 62 تومن.سرعت دانلودش هم خیلی خوب بود.بین 150 تا 240
پ ن
این گزینه سپاس کجاست ؟این تایید شدن پستها منو کشته
![]()
اولی پینگش 24 بود ، دومی هم 251
اینا سرور های EMA هستن دیگه ؟![]()
دوستان سرویس مخابرات شما هم اینجوره؟
بیشتر از دو یا سه ساعت متوالی کار نمی کنه یا باید سیستم ریستارت شه یا مودم!
اینجوری باشه خیلی مزخرفه!
اون حسابگر تو 48 ساعت یه بار هم قطعی نداشت پشت هم! تا این چند هفته آخر!
این مخابرات واسه شما هم ایراد داره الان
یا سیستم من ایراد داره؟
سلام .. من صبا نت دارم ١٢٨ سرعتش خوبه ولي هم حجم كمه به شدت هم اينكه برا بازي انلاين پينگش افتضاحه !!!
ميخوام عوض كنم سرويس رو ... چي بگيرم كه قيمتش مناسب باشه ! حمين حدود ماهي ١٥-١٦ تومن ! ؟
Sent from my iPod touch using Tapatalk .
256 نامحدود مخابرات
512 محدود 2 گیگ حسابگر
این دوتا رو من میدونم!
اولی خوبه فقط برا من هر چند ساعت یه بار باید مودم رو خاموش روشن کنم!
دومی هم چندوقطیه مشکلاتش خیلی زیاد شده!
خب من که بازی آنلاین نمیکنم و دانلودمم تقریبا زیاده به نظرتون چی کار کنم ؟ پارس بمونم ؟ یا حسابگر یا مخابرات بگیرم که نامحدود باشه ؟
الانشم هر چند ساعت مودمو بايد ريستارت كنم پس زيادم فرق نداره !
بعد اين ٢٥٦ مخابرات ريت دانلودش چنده ؟ پينگش چي ؟ قيمتاش چجوريه؟؟ ٥١٢ اش هم بگيد ،.. ممنون
Sent from my iPod touch using Tapatalk .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)