دوستان راهی برای باز کردن بخش multiplayer هست؟![]()
دوستان راهی برای باز کردن بخش multiplayer هست؟![]()
بله
خرید سی دی کی به مبلغ 18500
چطوری میشه از اساسینز هایی که تحت تعلیم ما هستند در ماموریت های اصلی استفاده کرد؟ من سه تا اساسینز کامل دارم ولی نمی تونم اونا رو به ماموریتهایی که خود اتزیو درش حضور داره بفرستم.(چون انگار میشه این کار رو کرد)
ممنون.
در ماموریت هایی که بشه ازشون استفاده کرد
با فشردن کلیدt
سایت خوبی برای خرید سراغ دارید ؟
برای اینکه تبلیغ نشه اینجا:رو ببینیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان چطوری میشه اون ساختمونهای گرون قیمت رو خرید با اون پول کم ؟؟ راهی برای افزایش پول وجود داره بصورت تقبلی هم اگه باشه خیلی خوبه
در ضمن باز کردن اون قسمتهایی که روشون قفله و اونارو میخریم مثلا بانکها چهتاثیری تو روند بازی داره ؟؟
مرسی
شما با پول کم نمی تونید اون ساختمونای گرون رو خریداری کنید. البته عجله نکنید در روند اجرای بازی پولتون اونقدر زیاد میشه که بتونید این ساختمون ها رو به راحتی بخرید.
قسمت هایی که قفله و شما آزاد می کنید باعث میشه که میزان پولتون بیشتر می شه و همچنین میزان تخفیفی که توی خرید می گیرید بیشتر میشه. بانک هایی هم که شما آزد می کنید می تونید از اونجا پولتون رو بردارید.
من وقتی بازی رو تموم کردم با این که همه ساختمونها حتی گرون ها رو هم خریده بودم ولی حدود 200000 فلورین پول داشتم.
ممنون ، نزدیکش میشم اما وقتی میکشمش لو میرم ، چند جور هم تا حالا کشتمش اما بازم لو میرم![]()
بعد از سخن رانی, برین تو نزدیکترین گاری و کار نزدیکترین نگهبون رو با چپ کلیک تموم کنین. بعدش برین سراغ نزدیکترین نیمکت. نگهبون که اومد برای وارسی همون تکنیک مخفیانه کشتن رو اجرا کنین. حالا از دخترا استفاده کنین و برین و یه سر باز رو خام کنین. کمی جلوتر یه نیمکته که Banker از جلوش رد میشه. اونجا هم تکنیک مخفیانه کشتن رو طرف پیاده میشه و تموم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)