خوب برای اینکه متوجه باشد مخالفت من بی دلیل نیست جواب تک تک مطالب شما رو میدم.
ممکنه بی دلیل نباشه ولی بر اساس دلیل های علمی و مستند نیست!
من وب سایت که معرفی کردید را خوندم. اتفاقا بر عکس ان چیزی که شما گفتید کاملا حرف من رو تاید کرد. فکر میکنم که انقدر زبان انگلیسی شما خوب باشه که معنی این جمله رو متوجه بشید
کاملا مشخصه اون مقاله رو نخوندید ... و فقط توش دنبال یک جمله گشتید که بیاید و اینجا ارسال کنید! .gif)
این جمله ای که شما کپی کردید اصلا درباره تاثیر آپدیت در تعداد خطوط آنتن نوشته نشده، بلکه درباره تاثیرش در طول خطوط نوشته شده. در عکس زیر کاملا واضحه:

در آپدیت جدید، طول خطوط بیشتر شده نسبت به قبل . بله درسته و اون جمله هم صحیحه ... ولی اصلا ارتباطی به بحث ما نداشت. شما قبلا فرمودید:دوستانی که با IPHONE آشنا باشن به خوبی میدونن که با آپدیت کردن گوشی فقط تعداد خط آنتن گوشی بالا نشون داده میشه در حالی که آنتنی وجود نداره
که خب کاملا صحبتتون بی پایه و اساس بود... به دو عکس زیر توجه کنید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Apple میزان Signal Strength ای که هر یک از خطوط نشون میده رو تغییر داده در این آپدیت ... و همونطور که می تونید مشاهده کنید در چهار خط از پنج خط ممکن، برای نشون دادن اون تعداد خطوط به سیگنال قوی تری نیاز است، و مسلما در شرایط یکسان، iOS 4.0.1 نسبت به 4.0.0 تعداد خطوط کمتری در اکثر مواقع نشون میده... و این صحت این عرایض بنده (که در پایین دوباره ارسال کردم) و اشتباه بودن فرمایشات شما رو تایید می کنه:یعنی تعداد خطوطی که همیشه نمایش داده میشه در اکثر مواقع نسبت به نسخه قبلی بیشتر که نشده هیچ، کمتر هم شده
من انتظار پاسخ شنیدن از یک سری فروشنده که سودشان تو فروش بیشتر است ندارم. بدیهی است که هیچ کس نمیگه ماست من ترش است. اگر اینجا یک مکان عمومی است پس چرا اجازه نمیدین که کسی اگر نظر مخالف داشت ان هم حرف بزنه .؟ حتما باید تعریف کنه ؟
همین که پست های شما اینجا هست، معنیش اینه که افراد مخالف هم دارن نظرشون رو اعلام می کنن... گرچه بحث تکراریست و تکرار بحث تکراری کاریست بیهوده .
دوستانی هم که رگ غیرتشون میزنه بیرون خوب انها هم یک فیلم تهیه کنن تا ثابت بشه من اشتباه میکنم . با حلوا حلوا کردن که دهان آدم شیرین نمیشه. صرف اینکه بگید مشکل آنتن حال شده در حالی که همه میدونن اینطور نیست ، هیچ چیزی رو عوض نمیکنه
هیچ کس ادعا نکرد قضیه آنتن حل شده ... تاپیک زدیم و بطور کامل توضیح دادیم. لینکش در پست اول موجوده ...
مطمئنید که کسی فروشندگی نمیکنه؟ اکثر افراد که همش داران اینجا حمله میکنن فروشنده هستن. هم اینجا هم تو سایت mobilestan . شما فکر کردید که آدم کور و نفهم است ؟ نه جونم اینطور که شما فکر میکنید نیست. فقط برای اینکه کمی کلاهتون رو بالاتر بگیرید این پست را هم ببینید
فروشندگی کردن با فروشنده بودن تفاوت داره دوست من.
این دوستمون فروشنده است، بله درسته ... همونطور که من هم قبلا خدمتتون عرض کردم:هیچ کس اینجا فعالیت فروشندگی نمی کنه (حالا شاید یکی هم شغلش فروشنده باشه، ولی در انجمن مثل همه کاربرهاست)
این دوستمون هم جنسی نفروختند که بگیم فروشندگی می کنند!
موفق باشی د.
دوستان همه بحث شد کل کل و بحث در مورد آنتن! در صفحات قبل مفصل بررسی شده . لطفا از ادامه اینگونه بحث ها که به جایی هم نمی رسه خود داری کنید!
همیشه از این تاپیک گزارش تخلف دارم واسه اسپم و بحث های بی مورد و توهین و ...
والله بعضی ها مطالب قدیمی رو نبش قبر می کنن ... همین میشه دیگه. شما اجازه بدید یکبار دیگه هم توضیح بدیم شاید اینبار، بار آخر بود!