تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 284 اولاول ... 397985868788899091929399139189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 2838

نام تاپيک: iPhone 4 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون چهار

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خوب همین حرفا را میزنید که یک عده میرند این گوشی را با توکل و نزر و نیاز خوب بودن میخرن. عزیز من اگر این فیلم را ببینی اصلا چنین حرفی نمیزنی. فیلم به وضوح مشکل IPHONE 4 را با سیم کارت همراه اول نشون میده. پس بهتر است اول ببینیم بعدش قضاوت کنیم.

http://rapidshare.com/files/415829709/11.flv
    این آیفونی که توی این تست ازش استفاده شده از iOS 4.0.0 استفاده می کرده (شکل نمایش خطوط آنتن در iOS 4.0.0 و 4.0.1 متفاوته) ، که یک باگ در فرمئل محاسبه تعداد خطوط داشته و باعث می شده افت آنتن در اون بطور غیر واقعی نمایش داده بشه... دلیل عرضه iOS 4.0.1 هم همین بود.
    +

با این شدتی که در این فیلم نمایش داده شد، در هیج فیلمی در یوتویب و ... هم وجود نداشته. یا 2000 بار فیلم گرفتند تا یکیش با این شدت بوده یا از روش های دیگه ای برای بالا بردن شدت و مبالغه استفاده کردند...
    +

نحوه محاسبه خطوط در 2G و 3G با هم تفاوتی نمی کنه، و همون افتی که در تعداد خطوط آنتن در 3G نمایش داده میشه، در 2G هم نمایش داده میشه (در iOS 4.0.0) ، ولی افت سیگنال بسیار کمتر از اونه. ایشون به iOS 4.0.2 آپدیت کنن هیچ وقت نمی تونن همچین فیلمی رو دوباره بگیرن!
    +

دوستانی که همینجا آیفون 4 دارن می تونن تجربه اشون رو بگن و دارن می گن ... خب باور کردن یا نکردنش دیگه به عهده خواننده مطالبه. هر کسی هر چیزی رو که دوست داشته باشه می خره، و خب نظرش رو هم اعلام می کنه، همونطور که بقیه هم نظرشون رو اعلام می کنن... لازم نیست روی یک اعتقاد خاص پافشاری بشه. امیدواریم دیگه جوسازی ها به پایان برسه... بحث درباره این قضیه دیگه تکراری و خسته کننده شده.

ممنون.

2. 9 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوستانی که با IPHONE آشنا باشن به خوبی میدونن که با آپدیت کردن گوشی فقط تعداد خط آنتن گوشی بالا نشون داده میشه در حالی که آنتنی وجود نداره ، پس تغیر ورژن به 4.0.2 تاثیر نداره . این هم نظر شخصی من نیست و میتونید با یک گشت کوچیک تو اینترنت متوجه بشید.
    خیر دوست عزیز فرمایشات شما اشتباهه.

شما چه به Release Note ها و چه به صحبت های Apple و سایر سایت ها نگاه کنید می بینید دقیقا برعکس چیزیه که شما می فرمایید، یعنی تعداد خطوطی که همیشه نمایش داده میشه در اکثر مواقع نسبت به نسخه قبلی بیشتر که نشده هیچ، کمتر هم شده (و البته واقعی تر) ... حتی مقایسه ای با نحوه نمایش خطوط در فرویو هم شده که خب اون هم جالبه.

شما خیلی علاقه دارید به این قضیه آنتن، آناندتک (که اعتبارش رو هیچ کس مثل من و شما زیر سوال نمی تونه ببره) ، بطور تخصصی این قضیه آنتن دهی آیفون 4 رو بررسی کرده، و بعد از آپدیت به 4.0.1 هم تغییرات رو بررسی کرده، که دقیقا مخالف فرمایشات شما رو تایید می کنه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    فکر می کنم برای دوستانی که حاضر باشن کمی وقت بگذارن، همه چیز کاملا واضح و گویا باشه...

در ضمن دوستان عزیز من اینجا باره جواب گرفتن پست نمیزارم. فقط برای آگاهی بقیه دوستان میزارم .
    اگه انتظار پاسخ شنیدن نداشتید یک وبلاگ درست می کردید و همونجا این مطالب رو ارسال می کردید... اینجا انجمن گفت و گو است و از اسمش همه چیز مشخصه.

سایر دوستان هم نمی تونند ببینند یک شخص داره اطلاعات اشتباه به سایر کاربرها میده، و ضد یک محصول جوسازی می کنه، و هیچی هم نگند.

خوب این وسط برای یک عده که فروشنده هستند خوب نیست و بجای یک جواب منطقی شلوغ میکنن و بقیه را دعوت میکنن که جواب من رو ندن اصلا مهم نیست ان چیزی که مهم است این است که بقیه با چشم باز خرید کنن ، نه این که به صرف عکس یک سیب گاز زده عقل رو تعطیل کنیم. باز هم میگم که من احساس فروشندگان این گوشی رو تو این انجمن درک میکنم ولی واقیت را باید پذیرفت. در ضمن فیلم مشکل آنتن دهی که توسط یکی از دوستان ایرانی با خط همراه اول تهیه شده را دوباره قرار دادم.

موفق باشید

فیلم مشکل آنتن دهی با همراه اول

کد:
    هیچ کس اینجا فعالیت فروشندگی نمی کنه (حالا شاید یکی هم شغلش فروشنده باشه، ولی در انجمن مثل همه کاربرهاست) ... اینکار خلاف قوانینه و اگه موردی دیدید گزارش بدید تا با کاربر مورد نظر برخورد جدی بشه. شما خیلی تاکید دارید واقعیت ها رو کنار بگذارید و به یک فیلم که معلوم نیست در چه شرایطی درست شده تکیه کنید، خب می تونید ... ولی نمیشه در یک انجمن گفت و گو به اشتباه جوسازی کرد، و انتظار پاسخ هم نداشت. کاملا مشخصه چه افرادی دارن بحث منطقی می کنن و چه افرادی با جو دادن و ... دارن شلوغ می کنن. واقعیت ها درباره این قضیه بارها گفته شده و بحث چه در اینجا و چه در دنیا تموم شده است (چه از دید موافقان، چه مخالفان)

امیدوارم شما که انتظار شنیدن پاسخ ندارید، بیشتر از این بحث رو کش ندید.

موفق باشید.

4. 9 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه webcopernic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

این هم لینک درست

http://www.mediafire.com/?z5tr4fhdtvibtdt

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

دوستان همه بحث شد کل کل و بحث در مورد آنتن! در صفحات قبل مفصل بررسی شده . لطفا از ادامه اینگونه بحث ها که به جایی هم نمی رسه خود داری کنید!

همیشه از این تاپیک گزارش تخلف دارم واسه اسپم و بحث های بی مورد و توهین و ...

7. 2 کاربر از Mojtaba N87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خوب برای اینکه متوجه باشد مخالفت من بی دلیل نیست جواب تک تک مطالب شما رو میدم.

آناندتک (که اعتبارش رو هیچ کس مثل من و شما زیر سوال نمی تونه ببره) ، بطور تخصصی این قضیه آنتن دهی آیفون 4 رو بررسی کرده، و بعد از آپدیت به 4.0.1 هم تغییرات رو بررسی کرده، که دقیقا مخالف فرمایشات شما رو تایید می کنه.

من وب سایت که معرفی کردید را خوندم. اتفاقا بر عکس ان چیزی که شما گفتید کاملا حرف من رو تاید کرد. فکر میکنم که انقدر زبان انگلیسی شما خوب باشه که معنی این جمله رو متوجه بشید

The reality is that Apple likely wants to deflect at least some of the initial backlash AT&T will face for reporting the signal bars without any concessions. Concessions that used to make coverage look better than it really is. Regardless of how tall the bars are, there are still going to be fewer of them virtually everywhere. Interestingly enough, while bars 1 and 2 are the most changed, their respective cutoffs are virtually unchanged

اگه انتظار پاسخ شنیدن نداشتید یک وبلاگ درست می کردید و همونجا این مطالب رو ارسال می کردید... اینجا انجمن گفت و گو است و از اسمش همه چیز مشخصه.

من انتظار پاسخ شنیدن از یک سری فروشنده که سودشان تو فروش بیشتر است ندارم. بدیهی است که هیچ کس نمیگه ماست من ترش است. اگر اینجا یک مکان عمومی است پس چرا اجازه نمیدین که کسی اگر نظر مخالف داشت ان هم حرف بزنه .؟ حتما باید تعریف کنه ؟

سایر دوستان هم نمی تونند ببینند یک شخص داره اطلاعات اشتباه به سایر کاربرها میده، و ضد یک محصول جوسازی می کنه، و هیچی هم نگند.

دوستانی هم که رگ غیرتشون میزنه بیرون خوب انها هم یک فیلم تهیه کنن تا ثابت بشه من اشتباه میکنم . با حلوا حلوا کردن که دهان آدم شیرین نمیشه. صرف اینکه بگید مشکل آنتن حال شده در حالی که همه میدونن اینطور نیست ، هیچ چیزی رو عوض نمیکنه

هیچ کس اینجا فعالیت فروشندگی نمی کنه

مطمئنید که کسی فروشندگی نمیکنه؟ اکثر افراد که همش داران اینجا حمله میکنن فروشنده هستن. هم اینجا هم تو سایت mobilestan . شما فکر کردید که آدم کور و نفهم است ؟ نه جونم اینطور که شما فکر میکنید نیست. فقط برای اینکه کمی کلاهتون رو بالاتر بگیرید این پست را هم ببینید

آقا من همین 1 ساعت پیش یکی از مشتری هام اومد و دستش بود اینقدر کنجکاو بودم که مثل فیلم همون جوری (من دست چپ ام) گرفتم و خطشم همراه اول بود ولی اصلاً تکون نخورد تازه هیچیم روش نبود !!! ورژن اشم همون جا که خریده بوده داده کردن 4.0.2 نمی دونم قبلش مشکل داشته یا نه ولی میگه از روزی که گرفته 1 هفته اصلاً مشکلی نداشته تا الان !!
    خلاصه آقا من تائید کردم به نمایندگی از اپل خیال همه راحت
    به پیشنهاد من فکر کنید. شما هم یک فیلم درست کنید که نشون بده مشکل آنتن IPHONE 4 وجود نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash s.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با سلام
    درسته که همه ی ایفونای 4 توی امریکا لاک هستن؟
    اگه اینطوریه چرا بعضیاشون 199$ و بعضیاشون 599$
    سلام
    بله

اگر 599$ باشه آنلاک است.
    بعید می دونم تو آمریکا پیدا بشه مگر از طریق سایت ebay که اونم قیمتش یه مقدار بالاتر از این هست.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خوب برای اینکه متوجه باشد مخالفت من بی دلیل نیست جواب تک تک مطالب شما رو میدم.
    ممکنه بی دلیل نباشه ولی بر اساس دلیل های علمی و مستند نیست!

من وب سایت که معرفی کردید را خوندم. اتفاقا بر عکس ان چیزی که شما گفتید کاملا حرف من رو تاید کرد. فکر میکنم که انقدر زبان انگلیسی شما خوب باشه که معنی این جمله رو متوجه بشید
    کاملا مشخصه اون مقاله رو نخوندید ... و فقط توش دنبال یک جمله گشتید که بیاید و اینجا ارسال کنید!

این جمله ای که شما کپی کردید اصلا درباره تاثیر آپدیت در تعداد خطوط آنتن نوشته نشده، بلکه درباره تاثیرش در طول خطوط نوشته شده. در عکس زیر کاملا واضحه:

در آپدیت جدید، طول خطوط بیشتر شده نسبت به قبل . بله درسته و اون جمله هم صحیحه ... ولی اصلا ارتباطی به بحث ما نداشت. شما قبلا فرمودید:
    دوستانی که با IPHONE آشنا باشن به خوبی میدونن که با آپدیت کردن گوشی فقط تعداد خط آنتن گوشی بالا نشون داده میشه در حالی که آنتنی وجود نداره
    که خب کاملا صحبتتون بی پایه و اساس بود... به دو عکس زیر توجه کنید:

کد:
    کد:
    Apple میزان Signal Strength ای که هر یک از خطوط نشون میده رو تغییر داده در این آپدیت ... و همونطور که می تونید مشاهده کنید در چهار خط از پنج خط ممکن، برای نشون دادن اون تعداد خطوط به سیگنال قوی تری نیاز است، و مسلما در شرایط یکسان، iOS 4.0.1 نسبت به 4.0.0 تعداد خطوط کمتری در اکثر مواقع نشون میده... و این صحت این عرایض بنده (که در پایین دوباره ارسال کردم) و اشتباه بودن فرمایشات شما رو تایید می کنه:
    یعنی تعداد خطوطی که همیشه نمایش داده میشه در اکثر مواقع نسبت به نسخه قبلی بیشتر که نشده هیچ، کمتر هم شده
    من انتظار پاسخ شنیدن از یک سری فروشنده که سودشان تو فروش بیشتر است ندارم. بدیهی است که هیچ کس نمیگه ماست من ترش است. اگر اینجا یک مکان عمومی است پس چرا اجازه نمیدین که کسی اگر نظر مخالف داشت ان هم حرف بزنه .؟ حتما باید تعریف کنه ؟
    همین که پست های شما اینجا هست، معنیش اینه که افراد مخالف هم دارن نظرشون رو اعلام می کنن... گرچه بحث تکراریست و تکرار بحث تکراری کاریست بیهوده .

دوستانی هم که رگ غیرتشون میزنه بیرون خوب انها هم یک فیلم تهیه کنن تا ثابت بشه من اشتباه میکنم . با حلوا حلوا کردن که دهان آدم شیرین نمیشه. صرف اینکه بگید مشکل آنتن حال شده در حالی که همه میدونن اینطور نیست ، هیچ چیزی رو عوض نمیکنه
    هیچ کس ادعا نکرد قضیه آنتن حل شده ... تاپیک زدیم و بطور کامل توضیح دادیم. لینکش در پست اول موجوده ...

مطمئنید که کسی فروشندگی نمیکنه؟ اکثر افراد که همش داران اینجا حمله میکنن فروشنده هستن. هم اینجا هم تو سایت mobilestan . شما فکر کردید که آدم کور و نفهم است ؟ نه جونم اینطور که شما فکر میکنید نیست. فقط برای اینکه کمی کلاهتون رو بالاتر بگیرید این پست را هم ببینید
    فروشندگی کردن با فروشنده بودن تفاوت داره دوست من.

این دوستمون فروشنده است، بله درسته ... همونطور که من هم قبلا خدمتتون عرض کردم:
    هیچ کس اینجا فعالیت فروشندگی نمی کنه (حالا شاید یکی هم شغلش فروشنده باشه، ولی در انجمن مثل همه کاربرهاست)
    این دوستمون هم جنسی نفروختند که بگیم فروشندگی می کنند!

موفق باشی د.

دوستان همه بحث شد کل کل و بحث در مورد آنتن! در صفحات قبل مفصل بررسی شده . لطفا از ادامه اینگونه بحث ها که به جایی هم نمی رسه خود داری کنید!

همیشه از این تاپیک گزارش تخلف دارم واسه اسپم و بحث های بی مورد و توهین و ...
    والله بعضی ها مطالب قدیمی رو نبش قبر می کنن ... همین میشه دیگه. شما اجازه بدید یکبار دیگه هم توضیح بدیم شاید اینبار، بار آخر بود!

11. 10 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

کاملا مشخصه اون مقاله رو نخوندید ... و فقط توش دنبال یک جمله گشتید که بیاید و اینجا ارسال کنید!

این جمله ای که شما کپی کردید اصلا درباره تاثیر آپدیت در تعداد خطوط آنتن نوشته نشده،
    یک پیشنهاد دارم برای شما . بجای این همه صحبت کردن یک فیلم بزارید اینجا که صحت حرفتون رو ثابت کنه. فکر میکنم که بهترین راه باشه. در ضمن من مقاله رو کاملا خوندم ، لطفآ پیشداوری نکنین.

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

به عنوان یه نفر سوم که بحث رو دنبال می کردم توضیحات کاملا گویاست ! چه نیازی به فیلم یا هر چیز دیگه ای هست ؟! هم پست های شما موجود و هم پست های Stream ! اونم بصورت مستند ! چه نیازی هست وقتی چندین و چند کاربر آیفون دارن میگن مشکلی نبوده و شما به صرف وجود یه فیلم تمامی این توضیحات رو همراه با عکس و منبع و ... قبول ندارید ؟!

جسارت نباشه اما به شخصه معتقدم حرف شما صرفا یک بهانه تراشی هست ...
    دوستان بخوبی می تونن بر اساس پست های موجود قضاوت کنند ...

14. 5 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان،الان 32 گیگ چند هستش؟ (آنلاک)، در ضمن با توجه به اینکه باید سیم کارت من همراه اول هست،میشه ازش استفاده کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •