فیلم ایرانی مینطوریه
فیلم ایرانی مینطوریه
میشه، نه عزیز، شده!!!
بانک مرکزی که 2/9% اعلام کرده؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟! ؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟! !؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!
آقاي كارگردان، آقاي تهيه كننده، آقاي نويسنده، آقاي ..........
يك سري از سكانس ها و حرفها به خدا الكيه، به پير به پيغمبر الكيه، به ولاي علي الكيه. اگه نباشه هم داستان پيش ميره. به جان خودم پيش ميره.
نمونه اول: ليلا خانم به ياور: ياور مگه رستوران تطعيل نيست؟ پس چرا اينقدر از لامپها روشن هستند؟
نمونه دوم: داداش از اين لامپها ببر، مصرف برقشون يك چهارم بقيه لامپها هست. (ديگه هر الاغ و نفهم و كودني ميدونه كه لامپ كم مصرف چيه. درضمن ايشون يادشون رفت كه بگند يك پنجم، نه يك چهارم)
نمونه سوم: عمو جان من دارم رانندگي ميكنم، صبر كن يه جا بايستم، بعدش باهم حرف ميزنيم. (و بيننده همينطور منتظر باشه تا عمو رضا بتونه بزنه بغل)
نمونه چهارم: پسر عمورضا به عمورضا: عمو جان من بخوام برم، با (اسم دختره نامزدش يادم نيست) ميرم، و عمو رضا ميگه: باشه عزيزم برو، با هم بريد، فقط زود برگرديد كه كلي كار داريم. (يعني حالت تهوع ميگيرم وقتي سكانسي مياد كه اين پسره عمورضا و نامزدش تو اون سكانس بازي ميكنند)
در آخر هم معلوم نيست شركت برق چقدر بابت تبليغات يخ و بيمزه و نابجا به اينا پول داده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تو کف این موندم شما خودت رو بذار جای یه نویسنده حرفه ای . چطور حاضر میشی متن فیلمنامه رو به خاطره تبلیغات عوض کنی ؟! چند وقت پیش خونده بودم پایه فیلمنامه این سریال هم مثل یوسف پیامبر دزدی هست بعد از این تبلیغات و تغییرات آبکی که تو متن فیلم نامه دیده میشه شک آدم زیاد میشه که فیلمنامه کار خودشون نیست.
من الان داشتم تو تاپيك ميگشتم، يكدفعه ديدم كه اين پست نقل قول به پست اول صفحه 75 كه من دادم شده
يعني شما واقعا اين حرف رو جدي گفتيد؟؟؟؟؟؟؟
شما الان براي من از سريال ((امپراطور دريا)) ايراد پيدا كنيد.
شاهكاره. سريالي كه خيليها رو من ديدم كه گفتند باهاش زندگي كرديم
اگه شما تاپيك سريال ((جومونگ)) يا ((امپراطور دريا)) يا ((امپراطوري بادها)) رو ببينيد، تقريبا كسي ايرادي نگرفته.
همه درمورد داستان دارند باهم بحث ميكنند. كسي سوتي نگرفته.
سريال ((شاه دايه جويونگ)) با بازي ((چه سو جونگ)) بهترين سريال درام تاريخي كره شد كه همزمان در چندين و چند كشور پخش ميشد. و همين الان هم اگه اشتباه نكنم داره پخش مجدد ميشه. 134 قسمت 62 دقيقه اي كه شما رو ميخكوب سريال ميكنه.
شما ميتونيد به اين صفحه بريد و جايزه هاي دريافتي اين درام بسيار زيبا رو ببينيد:
ولي اينا دارند به شعور ملت توهين ميكنند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
200 يا 300 نفر سر فيلمبرداري هستند، يعني يكنفر نميتونه و نميفهمه كه چطوري ساندويچ كوكتل 4000 تومانه و چلو كباب مخلوط 2400 تومان؟ هيچكس نميفهمه W700 قيمتش 300000 تومان نيست؟
يه كم واقع بين باشيد.
به نظر من که خوبه با هم ازدواج کنند
از این سریال های ایرانی متنفرم
این سریال هم حتی 15 دقیقه هم ندیدم(فقط از بقیه یه چیزی شنیدم)
ولی اگه نویسنده کاری کنه که اونا با هم ازدواج کنند بهش احترام میزارم و از این کارش تشکر میکنم
باید بفهمید که جامعه باعث شده دخترای خیابونی تو ایران زیاد بشه
عروس خانم چی کارن؟
فاحشه ن
------------------------------
اقا داماد چی کارن ؟
خر ن
------------------------------------------------------------------
باتشکر از دوستان بابت تاپیک ، خدایی هر وقت سر می زنم کلی شاد می شم ، با اینکه زیاد فیلم رو نمی بینم ، ولی تاپیک رو همیشه خدا دنبال می کنم
تشکر تو ال
اشتباه می کنی فیلم رو نمی بینی . منم قبلا مثل تو فکر می کردم ولی الان پشیمون شدم.
این یکی از خنده دار ترین فیلم های تاریخ سینمای ایران هست . یکی دو هفته ای هست که آب دستم باشه میزارم زمین نگاه می کنم و می خندم . این قسمت امشب که خدای خنده بود !
من این سریال باعث شد از تصمیم خودم برای ندیدن سریال های صدا و سیما منصرف شم و سریال های آبکی که شعور بیننده رو در حد هویچ فرض می کنن دنبال کنم و یه شکم سیر بخندم.
اولا این که سریال ها مزخرف کره ای چی هستند که بخواهیم ایراد بگریممن الان داشتم تو تاپيك ميگشتم، يكدفعه ديدم كه اين پست نقل قول به پست اول صفحه 75 كه من دادم شده
يعني شما واقعا اين حرف رو جدي گفتيد؟؟؟؟؟؟؟
شما الان براي من از سريال ((امپراطور دريا)) ايراد پيدا كنيد.
شاهكاره. سريالي كه خيليها رو من ديدم كه گفتند باهاش زندگي كرديم
اگه شما تاپيك سريال ((جومونگ)) يا ((امپراطور دريا)) يا ((امپراطوري بادها)) رو ببينيد، تقريبا كسي ايرادي نگرفته.
دوم چون اینها ادب و فرهنگ شون با ما فرق می کنه پس ما متوجه اشکالها نمی شویم نمیشه
سوم فیلم ایرانی ذائقه ایرانی
چهارم نداره
بچه ها امشب پیام بهداشتی نداشت ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)