تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 107 اولاول ... 397985868788899091929399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 1066

نام تاپيک: سریال فاصله‌ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه man war's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بوشهر - چغادک

پيش فرض

فیلم ایرانی مینطوریه

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

هنوز سریال تموم نشده آمار بینندگان این سریال رو امروز شیکه 3 گفت ! +90% یا حسین ! رکرود 83% و 68% سریال های ابکی قبلی شکسته شد!
    ایرانی ها در علم آمار حرف اول رو تو دنیا می زنن ! بی خودی نیست در کمال ناباوری بیکاری و تورم داره درصدش 1 رقمی میشه !

میشه، نه عزیز، شده!!!
    بانک مرکزی که 2/9% اعلام کرده؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟! ؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟! !؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!

حـــــرفـه ای Jang Bogo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

آقاي كارگردان، آقاي تهيه كننده، آقاي نويسنده، آقاي ..........
    يك سري از سكانس ها و حرفها به خدا الكيه، به پير به پيغمبر الكيه، به ولاي علي الكيه. اگه نباشه هم داستان پيش ميره. به جان خودم پيش ميره.
    نمونه اول: ليلا خانم به ياور: ياور مگه رستوران تطعيل نيست؟ پس چرا اينقدر از لامپها روشن هستند؟
    نمونه دوم: داداش از اين لامپها ببر، مصرف برقشون يك چهارم بقيه لامپها هست. (ديگه هر الاغ و نفهم و كودني ميدونه كه لامپ كم مصرف چيه. درضمن ايشون يادشون رفت كه بگند يك پنجم، نه يك چهارم)
    نمونه سوم: عمو جان من دارم رانندگي ميكنم، صبر كن يه جا بايستم، بعدش باهم حرف ميزنيم. (و بيننده همينطور منتظر باشه تا عمو رضا بتونه بزنه بغل)
    نمونه چهارم: پسر عمورضا به عمورضا: عمو جان من بخوام برم، با (اسم دختره نامزدش يادم نيست) ميرم، و عمو رضا ميگه: باشه عزيزم برو، با هم بريد، فقط زود برگرديد كه كلي كار داريم. (يعني حالت تهوع ميگيرم وقتي سكانسي مياد كه اين پسره عمورضا و نامزدش تو اون سكانس بازي ميكنند)

در آخر هم معلوم نيست شركت برق چقدر بابت تبليغات يخ و بيمزه و نابجا به اينا پول داده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

4. 2 کاربر از Jang Bogo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آقاي كارگردان، آقاي تهيه كننده، آقاي نويسنده، آقاي ..........
    يك سري از سكانس ها و حرفها به خدا الكيه، به پير به پيغمبر الكيه، به ولاي علي الكيه. اگه نباشه هم داستان پيش ميره. به جان خودم پيش ميره.
    نمونه اول: ليلا خانم به ياور: ياور مگه رستوران تطعيل نيست؟ پس چرا اينقدر از لامپها روشن هستند؟
    نمونه دوم: داداش از اين لامپها ببر، مصرف برقشون يك چهارم بقيه لامپها هست. (ديگه هر الاغ و نفهم و كودني ميدونه كه لامپ كم مصرف چيه. درضمن ايشون يادشون رفت كه بگند يك پنجم، نه يك چهارم)
    نمونه سوم: عمو جان من دارم رانندگي ميكنم، صبر كن يه جا بايستم، بعدش باهم حرف ميزنيم. (و بيننده همينطور منتظر باشه تا عمو رضا بتونه بزنه بغل)
    نمونه چهارم: پسر عمورضا به عمورضا: عمو جان من بخوام برم، با (اسم دختره نامزدش يادم نيست) ميرم، و عمو رضا ميگه: باشه عزيزم برو، با هم بريد، فقط زود برگرديد كه كلي كار داريم. (يعني حالت تهوع ميگيرم وقتي سكانسي مياد كه اين پسره عمورضا و نامزدش تو اون سكانس بازي ميكنند)

در آخر هم معلوم نيست شركت برق چقدر بابت تبليغات يخ و بيمزه و نابجا به اينا پول داده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من تو کف این موندم شما خودت رو بذار جای یه نویسنده حرفه ای . چطور حاضر میشی متن فیلمنامه رو به خاطره تبلیغات عوض کنی ؟! چند وقت پیش خونده بودم پایه فیلمنامه این سریال هم مثل یوسف پیامبر دزدی هست بعد از این تبلیغات و تغییرات آبکی که تو متن فیلم نامه دیده میشه شک آدم زیاد میشه که فیلمنامه کار خودشون نیست.

حـــــرفـه ای Jang Bogo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اگر شما از این سریال 27 تا ایراد گرفتید
    از سریال های کره ای میشه 270 تا ایراد گرفت!

اینقدر بیگانه پرست نباشید
    واقعا سریال خوبیه
    دست عوامل سریال و شبکه سه درد نکنه
    سنگ تموم گذاشتن
    من الان داشتم تو تاپيك ميگشتم، يكدفعه ديدم كه اين پست نقل قول به پست اول صفحه 75 كه من دادم شده
    يعني شما واقعا اين حرف رو جدي گفتيد؟؟؟؟؟؟؟
    شما الان براي من از سريال ((امپراطور دريا)) ايراد پيدا كنيد.
    شاهكاره. سريالي كه خيليها رو من ديدم كه گفتند باهاش زندگي كرديم
    اگه شما تاپيك سريال ((جومونگ)) يا ((امپراطور دريا)) يا ((امپراطوري بادها)) رو ببينيد، تقريبا كسي ايرادي نگرفته.
    همه درمورد داستان دارند باهم بحث ميكنند. كسي سوتي نگرفته.
    سريال ((شاه دايه جويونگ)) با بازي ((چه سو جونگ)) بهترين سريال درام تاريخي كره شد كه همزمان در چندين و چند كشور پخش ميشد. و همين الان هم اگه اشتباه نكنم داره پخش مجدد ميشه. 134 قسمت 62 دقيقه اي كه شما رو ميخكوب سريال ميكنه.
    شما ميتونيد به اين صفحه بريد و جايزه هاي دريافتي اين درام بسيار زيبا رو ببينيد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولي اينا دارند به شعور ملت توهين ميكنند.
    200 يا 300 نفر سر فيلمبرداري هستند، يعني يكنفر نميتونه و نميفهمه كه چطوري ساندويچ كوكتل 4000 تومانه و چلو كباب مخلوط 2400 تومان؟ هيچكس نميفهمه W700 قيمتش 300000 تومان نيست؟
    يه كم واقع بين باشيد.

7. 4 کاربر از Jang Bogo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

به نظر من اگه با این دختره ازدواج کنه بد آموزی شدیدی داره

نباید کارگردان بزاره اینها با هم ازدواج کنند

حتی اگه به قیمت جون کارگردان تموم بشه!!!!
    به نظر من که خوبه با هم ازدواج کنند
    از این سریال های ایرانی متنفرم
    این سریال هم حتی 15 دقیقه هم ندیدم(فقط از بقیه یه چیزی شنیدم)
    ولی اگه نویسنده کاری کنه که اونا با هم ازدواج کنند بهش احترام میزارم و از این کارش تشکر میکنم
    باید بفهمید که جامعه باعث شده دخترای خیابونی تو ایران زیاد بشه

آخر فروم باز dimah2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

عروس خانم چی کارن؟
    فاحشه ن
    ------------------------------

اقا داماد چی کارن ؟
    خر ن

------------------------------------------------------------------
    باتشکر از دوستان بابت تاپیک ، خدایی هر وقت سر می زنم کلی شاد می شم ، با اینکه زیاد فیلم رو نمی بینم ، ولی تاپیک رو همیشه خدا دنبال می کنم

تشکر تو ال

10. 7 کاربر از dimah2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

عروس خانم چی کارن؟
    فاحشه ن
    ------------------------------

اقا داماد چی کارن ؟
    خر ن

------------------------------------------------------------------
    باتشکر از دوستان بابت تاپیک ، خدایی هر وقت سر می زنم کلی شاد می شم ، با اینکه زیاد فیلم رو نمی بینم ، ولی تاپیک رو همیشه خدا دنبال می کنم

تشکر تو ال
    اشتباه می کنی فیلم رو نمی بینی . منم قبلا مثل تو فکر می کردم ولی الان پشیمون شدم.
    این یکی از خنده دار ترین فیلم های تاریخ سینمای ایران هست . یکی دو هفته ای هست که آب دستم باشه میزارم زمین نگاه می کنم و می خندم . این قسمت امشب که خدای خنده بود !
    من این سریال باعث شد از تصمیم خودم برای ندیدن سریال های صدا و سیما منصرف شم و سریال های آبکی که شعور بیننده رو در حد هویچ فرض می کنن دنبال کنم و یه شکم سیر بخندم.

12. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

من الان داشتم تو تاپيك ميگشتم، يكدفعه ديدم كه اين پست نقل قول به پست اول صفحه 75 كه من دادم شده
    يعني شما واقعا اين حرف رو جدي گفتيد؟؟؟؟؟؟؟
    شما الان براي من از سريال ((امپراطور دريا)) ايراد پيدا كنيد.
    شاهكاره. سريالي كه خيليها رو من ديدم كه گفتند باهاش زندگي كرديم
    اگه شما تاپيك سريال ((جومونگ)) يا ((امپراطور دريا)) يا ((امپراطوري بادها)) رو ببينيد، تقريبا كسي ايرادي نگرفته.
    اولا این که سریال ها مزخرف کره ای چی هستند که بخواهیم ایراد بگریم
    دوم چون اینها ادب و فرهنگ شون با ما فرق می کنه پس ما متوجه اشکالها نمی شویم نمیشه
    سوم فیلم ایرانی ذائقه ایرانی
    چهارم نداره

14. 2 کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز gmuosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان سبزوهمیشه سبز

پيش فرض

بچه ها امشب پیام بهداشتی نداشت ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •