حسین جان واقعا خیلی خوب اینو توضیح دادی. دستت درد نکنه.
الان توی این دو تا تاپیک همش داره بحث های مقایسه ای میشه که توی اون بحث ها هم بیشتر حرفای متعصبانه زده میشه![]()
حسین جان واقعا خیلی خوب اینو توضیح دادی. دستت درد نکنه.
الان توی این دو تا تاپیک همش داره بحث های مقایسه ای میشه که توی اون بحث ها هم بیشتر حرفای متعصبانه زده میشه![]()
خداییش جفتشون خوبند... این به سلیقه ی افراد برمیگرده که کدوم رو دوس دارن....
علی جان مشکل اينه که شما خودتو زيادی دست بالا گرفتی برادر من يه بنده خدا یی بود مثل شما اومد يه دست با من بازی کرد از اون به بعد فيفا باز شد ايشون هم همين حرف های شما رو ميزد شما هم اگه خواستی بيا
من دیگه نمی تونم از youtube و سایر سایت ها، فایل های flv رو دانلد کنم. یکی دو روز مونده به روز قدس این اتفاق افتاد و تا الان هم ادامه داره. این مشکل برای شما هم وجود داره؟
لینک دانلد دریافت میشه، ولی سرعت دانلد 0 kb/s هستش.
یه ویدیوی 11 دقیقه ای از گیم پلی توسط EA Sports منتشر شده که همون طور که گفتم غیر قابل دانلده حتی از youtube و ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره عزیز این اتفاق افتاده و برای مسائل .................. هستش
یک مسئله ای به ذهنم رسید در مورد سیستم پرو پاسینگ که میگن برای این که گیمر های آماتور جوری طراحی شده که اون ها هم بتونن بازی کنن مشکلی نیست بازم فقط اگه کیفیت پاس بازیکن ها با هم فرق داشته باشه میتونیم باز در همون حالت دستی بازی کنیم یعنی هم مهارت خودمون و هم مهارت بازیکن در بازی تاثیر داره که به نظرم این بهترین حالت بازی هستش البته سیستم جدید پرو پاسینگ من مطمئنم خوبه EA حد اقل تو این نسل نشون داده که رو هوا حرف نمیزنه
سربلند و موفق باشید
Last edited by romell; 03-09-2010 at 16:45.
ف ی ل ت ر ی ن گ کم بود، این بازی ها هم بهش اضافه شد.
اون ویدیوی 11 دقیقه ای رو کسی تونسته ببینه؟ اگه پاسخ مثبته لطفا نقدی هم ازش ارائه بده.
Last edited by Yi Yi; 03-09-2010 at 14:19.
بله من ديدم خيلی خوب بود اينم لينکش پيشنهاد ميکنم حتماً ببينيد ، يه مسابقه بين arsenal و real هستش...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام!
دوستان من این ویدئو رو دانلود کردم و دیدم!
یک کلام! فوقالعادست!
از سیستم پاسش گرفته تا حرکات بزیکنا هنگام حمله یا دفاع! توپ از اون حالت خشک و بی روح در اومده و واقعا گردشش زیبا شده!
چیزی که تو فیفا 10 خیلی هارو اذیت میکرد چمنش بود!که چمن این نسخه واقعا روش کار شده!
بازیکنا هم بدنشون بسیار نرم شده و حرکت های جالبی دارن!تنها چیزی که این وسط یکم نگران کننده بود البته به نظر من تایمینگ بود!چیزی که در Pes2010 هم دیده شد!البته نه به اون طرز فجیع!
یه نکته جالب درباره داورهاست که معلوم شده روش کار کردن دیگه از اون حرکت های بیخود خبری نیست مخصوصا اون کمک داور های بی هوش نسخه های قبل فیفا! مثلا تو این ویدئو یه موقعیت گل توسط داور از بین رفت !تو حمله توپ آخر به داور خورد تغییر مسیر داد و موقعیت از دست رفت! ضربات آزاد هم جالب شده ناجور! از حرکات تماشاچی ها گرفته موقع ضربه تا بعد ضربه زدن!
ولی یه چیزی که خیلی به چشم میاد همون سیستم پاس هست! خیلی نرم و راحت!البته ممکنه بار اول نتونید یه پاس یک متری هم بدین ولی راه بیوفتی ارزش کار رو میفهمی!
یه نکته دیگه راجع به اسکیل بازکناست! مثلا تو این ویدئو که بازی آرسنال هست با رئال!حرکات و پاس های آلونسو به واقعیت خیلی شبیه و همون حرکات خاص خودش رو داره!
دریبلینگ هم که حرف نداره خودتون باید ببینید چه کارهایی میشه باشون کرد!مخصوصا تو کناره های زمین!
در کل بازی امسال من: Fifa11 هست!بعد از یه وقفه یک ساله بخاطر گند زدن فیفا10 بازم برگشتم به همون فیفا! واقعا PES اون حس و استرس رو به من به شخصه منتقل نمیکنه !
در کل حرف نداشت!
و شرمنده اگه گفته های من حرفه ای و موشکافانه نیست اون چیزیایی رو که دیدم به زبان خودم بیان کردم!![]()
سلام
این لینک ویدئو 11 دقیقه ای هست خودم دارم دانلود میکنم
وای امسال فیفا داره میترکونه بجاش منو ترکوند باید برم یه سیستم بخرم با بی پولی که هستش بابا یکی از این خیرین نیست دل مارو شاد کنه دلمون خوش بود فیفا بازی کنیم امسالکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين ويدئو بازي كامل دو تيم ارسنال و رئال مادريد رو نشون ميده كه با برتري 1 - 0 رئال با تك گل كاكا به پايان رسيد :دي
در حين بازي من يكم احساس مي كردم گزارشگر بازي از جملاتي مانند نسخه ي قبل استفاده مي كنه .!
گرافيك بازي هم خيلي فرقي نسبت به Fifa World cup 2010 نداشت .. ولي اشكالي هم توش نبود .
گيم پلي بازي خيلي خوب شده بود ..
وقتي بازيكنا پاس هاي بلند ميدادند تماشاي چرخش توپ توي آسمون واقعا عالي بود ...
تصاوير قبل از شروع بازي هم خوب كار شده بود ... شامل اين كه بازكنان با هم دست ميدادند . پرتاب سكه توسط داور اجرا مي شود . و ...
اگه ميخواهيد كمي متوجه شويد چه چيزي امسال بازي خواهيد كرد اين ويدئو رو ببينيد ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)