تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 311 اولاول ... 397985868788899091929399139189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یک نکته رو هم در مورد موضوع مقایسه عرض کنم . به نظر من از یک جنبه عمل مقایسه کردن نمیتونه کار چندان درستی باشه . چون سلیقه افراد متفاوته اصلا ما برای چی بازی میکنیم و کلی از وقتمونو صرف یک بازی ویدئویی میکنیم جوابش اینه که برامون مطلوبیت ایجاد میکنه ایجاد لذت میکنه . خب حالا همه توی این دنیا دنبال به حداکثر رسوندن این لذت و خوشی هستن ( البته بعضیا با توجه به محدودیتهای دینی یا عرفی یا اخلاقی و غیره سعی میکنن تلاش برای کسب نهایت مطلوبیت رو در یک چارچوب مشخص محدود کنن ) .
    حالا اینجا یک سوال مطرح میشه آیا یک اسباب بازی 2-3 هزار تومنی جذابت تر و بهتره یا یک ماشین آخرین سیستم . جواب این سوال بستگی به کسی داره که ازش پرسیده میشه اگه پاسخ دهنده یک بچه 3-4 ساله باشه مسلما اسباب بازی . اگه پاسخ دهنده یک جوون باشه مسلما ماشین آخرین سیستم و اگه پاسخ دهنده یک فرد عارف باشه جوابش هیچ کدومه .
    اینجا هم به همین شکله سلیقه افراد متفاوته پس ما چطوری میتونیم بدون تعریف یک معیار و خط کش مشخص به تمام افراد ثابت کنیم که مثلا بازی فیفا بهتره یا pes ؟

ایکاش ما توی انجمن بازی یک تاپیک اختصاصی برای مقایسه این دو بازی داشتیم تا هم حق کاربرانی که فقط برای کسب اطلاع از اخبار بازی به این تاپیکها مراجعه میکنن ضایع نشه و هم اینکه در یک جای مشخص بصورت اختصاصی و پیوسته به این بحث همیشه داغ و قدیمی پرداخته میشد .
    حسین جان واقعا خیلی خوب اینو توضیح دادی. دستت درد نکنه.
    الان توی این دو تا تاپیک همش داره بحث های مقایسه ای میشه که توی اون بحث ها هم بیشتر حرفای متعصبانه زده میشه

2. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

خداییش جفتشون خوبند... این به سلیقه ی افراد برمیگرده که کدوم رو دوس دارن....

4. 5 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

شما وقتی بلد نیستی با بازیکنات درست بازی مشکل بازی هست؟؟؟؟؟؟؟!!!

من اگه بخوام دفاعی بازی کنم بهترین بازیکن های PES جهان دست به دست هم بدن نمیتونن بهم گل بزنن.

بعد شما فوتبال ایران میگی که از هر 10 تا تک به تک 1 دونش گل میشه؟

تو فوتبال روز اروپا که از هر 10 تا 9 تاش گل نشه فاجعه هست که حالتون خوبه؟؟!!!

علی جان مشکل اينه که شما خودتو زيادی دست بالا گرفتی برادر من يه بنده خدا یی بود مثل شما اومد يه دست با من بازی کرد از اون به بعد فيفا باز شد ايشون هم همين حرف های شما رو ميزد شما هم اگه خواستی بيا

6. 4 کاربر از UP-SNAKE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من دیگه نمی تونم از youtube و سایر سایت ها، فایل های flv رو دانلد کنم. یکی دو روز مونده به روز قدس این اتفاق افتاد و تا الان هم ادامه داره. این مشکل برای شما هم وجود داره؟
    لینک دانلد دریافت میشه، ولی سرعت دانلد 0 kb/s هستش.
    یه ویدیوی 11 دقیقه ای از گیم پلی توسط EA Sports منتشر شده که همون طور که گفتم غیر قابل دانلده حتی از youtube و ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 2 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آره عزیز این اتفاق افتاده و برای مسائل .................. هستش

یک مسئله ای به ذهنم رسید در مورد سیستم پرو پاسینگ که میگن برای این که گیمر های آماتور جوری طراحی شده که اون ها هم بتونن بازی کنن مشکلی نیست بازم فقط اگه کیفیت پاس بازیکن ها با هم فرق داشته باشه میتونیم باز در همون حالت دستی بازی کنیم یعنی هم مهارت خودمون و هم مهارت بازیکن در بازی تاثیر داره که به نظرم این بهترین حالت بازی هستش البته سیستم جدید پرو پاسینگ من مطمئنم خوبه EA حد اقل تو این نسل نشون داده که رو هوا حرف نمیزنه

سربلند و موفق باشید
    Last edited by romell; 03-09-2010 at 16:45.

10. 2 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ف ی ل ت ر ی ن گ کم بود، این بازی ها هم بهش اضافه شد.

اون ویدیوی 11 دقیقه ای رو کسی تونسته ببینه؟ اگه پاسخ مثبته لطفا نقدی هم ازش ارائه بده.
    Last edited by Yi Yi; 03-09-2010 at 14:19.

12. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

بله من ديدم خيلی خوب بود اينم لينکش پيشنهاد ميکنم حتماً ببينيد ، يه مسابقه بين arsenal و real هستش...

کد:

14. این کاربر از UP-SNAKE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

سلام!
    دوستان من این ویدئو رو دانلود کردم و دیدم!
    یک کلام! فوقالعادست!
    از سیستم پاسش گرفته تا حرکات بزیکنا هنگام حمله یا دفاع! توپ از اون حالت خشک و بی روح در اومده و واقعا گردشش زیبا شده!
    چیزی که تو فیفا 10 خیلی هارو اذیت میکرد چمنش بود!که چمن این نسخه واقعا روش کار شده!
    بازیکنا هم بدنشون بسیار نرم شده و حرکت های جالبی دارن!تنها چیزی که این وسط یکم نگران کننده بود البته به نظر من تایمینگ بود!چیزی که در Pes2010 هم دیده شد!البته نه به اون طرز فجیع!
    یه نکته جالب درباره داورهاست که معلوم شده روش کار کردن دیگه از اون حرکت های بیخود خبری نیست مخصوصا اون کمک داور های بی هوش نسخه های قبل فیفا! مثلا تو این ویدئو یه موقعیت گل توسط داور از بین رفت !تو حمله توپ آخر به داور خورد تغییر مسیر داد و موقعیت از دست رفت! ضربات آزاد هم جالب شده ناجور! از حرکات تماشاچی ها گرفته موقع ضربه تا بعد ضربه زدن!
    ولی یه چیزی که خیلی به چشم میاد همون سیستم پاس هست! خیلی نرم و راحت!البته ممکنه بار اول نتونید یه پاس یک متری هم بدین ولی راه بیوفتی ارزش کار رو میفهمی!
    یه نکته دیگه راجع به اسکیل بازکناست! مثلا تو این ویدئو که بازی آرسنال هست با رئال!حرکات و پاس های آلونسو به واقعیت خیلی شبیه و همون حرکات خاص خودش رو داره!
    دریبلینگ هم که حرف نداره خودتون باید ببینید چه کارهایی میشه باشون کرد!مخصوصا تو کناره های زمین!
    در کل بازی امسال من: Fifa11 هست!بعد از یه وقفه یک ساله بخاطر گند زدن فیفا10 بازم برگشتم به همون فیفا! واقعا PES اون حس و استرس رو به من به شخصه منتقل نمیکنه !
    در کل حرف نداشت!
    و شرمنده اگه گفته های من حرفه ای و موشکافانه نیست اون چیزیایی رو که دیدم به زبان خودم بیان کردم!

16. 8 کاربر از sadeghbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    این لینک ویدئو 11 دقیقه ای هست خودم دارم دانلود میکنم
    کد:
    وای امسال فیفا داره میترکونه بجاش منو ترکوند باید برم یه سیستم بخرم با بی پولی که هستش بابا یکی از این خیرین نیست دل مارو شاد کنه دلمون خوش بود فیفا بازی کنیم امسال

18. 2 کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

سلام
    این لینک ویدئو 11 دقیقه ای هست خودم دارم دانلود میکنم
    کد:
    وای امسال فیفا داره میترکونه بجاش منو ترکوند باید برم یه سیستم بخرم با بی پولی که هستش بابا یکی از این خیرین نیست دل مارو شاد کنه دلمون خوش بود فیفا بازی کنیم امسال
    اين ويدئو بازي كامل دو تيم ارسنال و رئال مادريد رو نشون ميده كه با برتري 1 - 0 رئال با تك گل كاكا به پايان رسيد :دي 

در حين بازي من يكم احساس مي كردم گزارشگر بازي از جملاتي مانند نسخه ي قبل استفاده مي كنه .! 
    گرافيك بازي هم خيلي فرقي نسبت به Fifa World cup 2010 نداشت .. ولي اشكالي هم توش نبود . 
    گيم پلي بازي خيلي خوب شده بود .. 
    وقتي بازيكنا پاس هاي بلند ميدادند تماشاي چرخش توپ توي آسمون واقعا عالي بود ... 
    تصاوير قبل از شروع بازي هم خوب كار شده بود ... شامل اين كه بازكنان با هم دست ميدادند . پرتاب سكه توسط داور اجرا مي شود . و ... 
    اگه ميخواهيد كمي متوجه شويد چه چيزي امسال بازي خواهيد كرد اين ويدئو رو ببينيد .. 

20. 7 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •