راستی علت تعویض رونی درد از ناحیه قوزک پا بود ... دن فابیو گفته واسه بازیه فردا وین تو اوج هستش![]()
راستی علت تعویض رونی درد از ناحیه قوزک پا بود ... دن فابیو گفته واسه بازیه فردا وین تو اوج هستش![]()
I put my shirt on England to win, says Michael Owen
مایکل اوون می گوید:پیراهنم رو برای پیروزی انگلیس می پوشم.
مایکل اوون در حال شادی در کنار استیون جرارد جوان بعد از به ثمر رساندن گل در برابر آلمان 9 سال قبل در مونیخ
مایکل اوون می نویسد:
در اتاقم یک کمد مخصوص دارم که کفش هایم و پیراهنم و توپ بازی بازی با آلمان در مونیخ که موفق به برد 5-1 برابر آلمان شدیم و در آن بازی هتریک کردم رو دارم.
بعد از پایان اون بازی در مونیخ و در حالی که بسیار خوشحال بودم بوهم بازیکن آلمان از من خواست تا پیراهنم رو به اون بدم و من این کار رو کردم. بعدش به این فکر افتادم که این پیراهن میتونه پیراهن شانس من باشه بنابراین من پیراهن اضافه ام رو برداشتم -مایکل در بین دونیمه لباسش رو عوض نکرده بود- و به طرف رختکن تیم آلمان دویدم . کریستین زیگه که در لیورپول اونرو می شناختم دیدم و ازاون خواستم تا بوهم رو پیداکنه و پیراهن تمیز رو با اون پیراهن تاریخی عوض کنه.
اون بازی مورد استثنایی بود . آلمان ها گل اول رو زده بودن و من امیدوار بودم که بتونیم بازی رو مساوی کنیم . تا این که من گل مساوی رو زدم. در نیمه دوم ما خارق العاده بودیم و هر موقعیتی که بدست میاوردیم تبدیل به گل میکردیم.
اگر در بازی یکشنبه بودم سعی می کردم از خاطره مونیخ الهام بگیرم اما این رو هم میدونم که گل اول بسیار مهمه. این بازی بسیار سخته و ما نمی تونیم بگیم که دوباره 5 بر 1 می بریم.
در ادامه هم گفته بازیهای این دو تیم در گذشته نمی تونه بازیکنا رو تحت تاثیر قرار بده چو ن نصف بازیکنان نمیتونن سال 90 رو به یاد بیارن. مایکل تیم آلمان رو هم تیم فوق العاده ای دونسته و از اوزیل به عنوان بازیکن خارق العاده یاد کرده. رویارویی اشلی کول و لام رو هم دیدنی تصور کرده. و گفته شوان اشتایگر هم خودش رو درپستش پیدا کرده.
اون در انتها آرزو کرده که گل لندون دناوان بازیکن آمریکا براشون گرون تموم نشه چون بعد از بردن آلمان باید در مقابل تیمی مثل آرژانتین قرار بگیرن.
Last edited by shayan3001; 26-06-2010 at 18:58.
امیدوارم فردا شماره 10 انگلیس رو به 4/1 ببره ......
انگلیس انگلیس ننگ به نیرنگ تو
واقعا با این همه بازیکن سطح بالا اینطوری بازی میکنه عجیبه![]()
بازی با اسلوونی رو ندیدی ؟؟ تو اون بازی که خیلی روون و قشنگ بازی می کردانگلیس انگلیس ننگ به نیرنگ تو
واقعا با این همه بازیکن سطح بالا اینطوری بازی میکنه عجیبه![]()
اگه اشتباه نکنم انگلیس تو مقدماتی 2002 آلمان رو 5-1 یا 4-1 تو آلمان زد. آخرین بازیشون کی بوده؟
بچه ها دیگه خبری از تیم نیست ؟
چند صفحه قبل آمار کامل دیدارهاشون رو بچه ها گذاشتن .
نگاه نکردم. یه راست اومدم صفحه آخر.چند صفحه قبل آمار کامل دیدارهاشون رو بچه ها گذاشتن .
گفتید خبر سرچ کردم ببینم چه خبر ! :
World Cup 2010: Germany midfielder Bastian Schweinsteiger an injury concern for England clash
World Cup 2010: Germany star Cacau to miss England match due to stomach injuryکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)