من طرفدرا تیم هلند نیستم
اما واقعا دوست دارم تیم هلند قهرمان بشه
چون با تربیت اینهمه مربی بزرگ و داشتن تیم های باشگاهی بازیکن ساز
قهرمانی جهان حق مسلمش هست
امیدواریم قهرمانی دست تیم های تازه به دوران رسیده نرسه
من طرفدرا تیم هلند نیستم
اما واقعا دوست دارم تیم هلند قهرمان بشه
چون با تربیت اینهمه مربی بزرگ و داشتن تیم های باشگاهی بازیکن ساز
قهرمانی جهان حق مسلمش هست
امیدواریم قهرمانی دست تیم های تازه به دوران رسیده نرسه
این تیمای تازه به دوران رسیده!!!!
عجب مطمئا باش ارزوت به حقیقت نمیپیونده
در اصل سرابی بیش نیست![]()
شوخی نکنیعنی الآن جدی گفتی؟؟؟
هلند از بزرگترین آکادمی های بزرگ جهان رو داره.اون وقت هلند تازه به دوران رسیده ست؟؟!!
تازه به دوران رسیده اون اسپانیاست که به سوییس میبازه.
اگه ما تازه به دوران رسیده ایم شما هم باید تا به فینال رسیده باشید چون تو عمرتون تا 1/4 هم نرسیدید و این اولین بار از زمان پیدایش فوتبال اسپانیاس . پس فکر کنم برعکس گفتی اون موقعا که ما هی می رفتیم فینال از بدشانسی حذف میشدیم شما حتی از گروهتون هم صعود نمیکردید .![]()
شماها حالتتون بده البته دست خودتون نیست جو زده شدین
من جواب اون دوستو دادم که اسم تیمای مارو زده تیمای تازه به دوران رسیده
کمی دقت چاشنی کارتون کنید![]()
پس این اختاپوس خان باز پیش بینی کرد!
اگه 10 تا جام دیگه رو هم درست پیش بینی کنه من بهش اعتقادی ندارم.
به امید قهرمانی.
دلم از اول ميخواسته هلند ببره و الانم ميخواد.ولي نميدونم چرا فكر ميكنم دستهايي در كاره كه ميخواد اسپانيا رو اول كنه!اون پيش بيني ها يه كلكي درش هست.سياستي پشتش هست.دقت كردين اسپانيا چقدر با اشتباهات! داوري بالا اومده؟!گلهاي آفسايد و خطا..رد كردن گل صحيح حريف و بازيه مشكوك و غير عاديه شيلي كه كاملا برخلاف بازيهاي قبلش بود و ميتونست به حذف اسپانيا در همون مرحله مقدماتي منجر بشه!و در مرحله بعدش با قبول پنالتي صحيح تيم پاراگوئه و اخراج بازيكن اسپانيا ميتونست به صعود تيم پاراگوئه منجر بشه و حتي مربيشون هم منتظر عذر خواهي فيفاست و....و الانم پيش بينيه هشت پا و تضعيف كردن روحيه ي هلنديا(كه خيلي اصل مهميه!) و كمكهاي پشت پرده اي كه تاثيرش رو در داوري بازي بايد ببينيم.
خدا كنه اينبار رو اشتباه كرده باشه اين هشت پا(يعني ادستهائي كه ميخواستن اين رو بگه كه...)
Last edited by Dr.Afzali; 10-07-2010 at 03:22.
مطمئن باش که هشت پا اشتباه کرده چون منم یه دو پا میشناسم که نتیجه رو بیس هیچ به سود هلند پیش بینی کرده.
آقا هلندته
هشت پا كه هيچ هشتاد پا هم باشه باور نكنيد
امسال با قهرمان جام جهاني آشنا بشين:
![]()
آخی ، حالا چرا بن شدی؟؟
خیلی اسپانیا دوست داری؟؟؟
اسپانیا هم تو رو دوست داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)