این رو من قبلا هم گفتم آلمان تیم باهوشیه.ودستندرکاران فوتبال وتیم ملی آدمهای کارکشته ای هستن.ومطمئنن تمامی گذینه های صعود رو خوب برسی میکنن.شایدآره!!!شایدنه!!!!
باید منتظر بود ودید لوو چه کار میکنه.
این رو من قبلا هم گفتم آلمان تیم باهوشیه.ودستندرکاران فوتبال وتیم ملی آدمهای کارکشته ای هستن.ومطمئنن تمامی گذینه های صعود رو خوب برسی میکنن.شایدآره!!!شایدنه!!!!
باید منتظر بود ودید لوو چه کار میکنه.
1-غرور رو معمولا تیمهای بزرگ دارن وبا یک باخت ازبین نمیره!!
2-همین الان هم تمام دنیا زوم کرده ،غیراز اینه؟
3-اتفاقا حالابیشتره.
4-این درسته، یه مشایل بالاک کم داشتید.
حالا دیگه مسئله مرگ وزندگیه،آقایyusephاگه تحلیل شما واقعا درست باشه،تیم آلمان باید بازی کاملا مختلفی برابر غنا از خودش نشون بده.که البته من بعید میدونم آلمانها دست از سیستم وچیدمانشون بردارن.دلیل حرفم هم دفاع چپ تیمتونه!!! اصرار عجیب وغریب لوو به خاطر استفاده از اون غیر قابل تحمله!!! نمیتونید بگید خوب جایگزین نداریم!!! چون بود ونبودش فرقی به حال تیم نمیکنه.هرکس دیگه ای بزارید شاید یه تکونی بخوره.بهرحال منطقی نیست منتظر زیروروشدن تیم آلمان باشیم.
آلمان باهمون ترکیب.باهمون سیستم.باهمون روش وتاکتیک باز خواهد گشت.
آلمان همان آلمان است.
جام ماله المانه مطمن باشيد راستي تايپيك خوبيه خيلي روحيه گرفتم![]()
از بین فرانسه ی نایب قهرمان و آفریقای جنوبی میزبان یکیشون قطعا حذفه .شایدم جفتشون.
کامرون اولین حذف شده جام نوزدهم .بای بای اتئوبای بای شیرهای رام شده
نیجریه هم اگه نتونه کره رو بزنه حذفه.
ژاپن از دانمارک مساوی بگیره ، میره بالا عشق و حال میکنه، اینجوری x 11![]()
Last edited by tazevared12; 20-06-2010 at 08:35.
یاد بچگیهامون به خیر
یادمه اون موقع که ما بچه بودیم همه طرفدار آلمان بودن! توی فاصله سالهای 1370 تا 1373 هر کی طرفدار آرژانتین میشد بچه ها باهاش قهر میکردن
درست مثل اینکه بگن توی فیلمهای جنگی عراقیه یا طرفداره عراقه![]()
Last edited by ae2009; 20-06-2010 at 09:01.
نبینم آلمانیها ساکت باشن؟!!!!!!![]()
پیش به سوی قهرمانی و کم کردن روی آرژانتین و برزیل و ایتالیا و غیره....
مگه آلمانم افغانی داره ؟؟؟....
آریایی ها همیشه قهرمانند ...
ناراحت نباشیم که ایران حذف شد ... چون هنوز آریایی ها در صحنه هستند و قهرمان جام خواهند شد ...
پس پیش به سوی قهرمانی ...
برد برابر اسلووني به خاطر رويارويي انگليس با آلمان
به گزارش خبرگزاري فارس روزنامه هرالد نوشت: مردان فابيو كاپلو پيش از شروع جامجهاني اظهارات زيادي براي بازي احتمالي با تيم ملي آلمان در مرحله يك هشتم نهايي اين پيكارها داشتند. آنها آرزو ميكردند تا با اين حريف ديرينه در مرحله حذفي رقابت كرده و تلافي باخت سال 1990 را بكنند.
اين نشريه ادامه داد: در روزهاي سپري شده اين بازيها نيز انگليسي ها مرتب از اين آرزو سخن ميگويند. بدين خاطر ميتوان حس كرد انگيزه اصلي براي كسب نتيجه آنان در بازي آخر مقابل اسلووني، كسب برد بخاطر ملاقات با ژرمنها است. البته اين امر منوط به اين نكته است كه تيم تحت رهبري يواخيم لو، روز چهارشنبه بتواند از پس غنا برآمده و بخت صعود بيابد.همچنين تيم فابيو كاپلو هم از بحران كنوني عبور كند و به مرحله بعدي برسد.
براساس جدول تنظيم تيمهاي اول و دوم گروههاي سوم و چهارم بصورت ضربدري در يك هشتم نهايي با هم ملاقات ميكنند. انگليس در گروه سوم در كنار آمريكا، الجزاير و اسلووني است و آلمان در گروه چهارم همراه با استراليا، غنا و صربستان است.
لوئيس ونگال : آلمان و هلند در فينال خواهند بود
به گزارش وبسايت کانون هواداران تيم ملی آلمان در ايران،لوئيس ونگال سرمربی باشگاه بايرن مونيخ،امروز در مصاحبه اي با بيلد،اعلام کرد که آلمان و هلند در فينال جام جهانی 2010 حضور خواهند داشت،او همچنين امروز درباره عملکرد تيم ملی آلمان در جام جهانی 2010 در اين مصاحبه نظر خود را بيان کرد.
او در اينباره گفت:
من فکر ميکنم که تيم ملی آلمان،بسيار تيم خوبی است و از مدعيان قهرمانی است،به نظر من آلمان و هلند در فينال اين رقابتها حضور خواهند داشت،من طرفدار اين دو تيم هستم و دوست دارم که اين دو تيم در فينال حضور داشته باشند.
در بازی ديروز تيم ملی آلمان در مقابل صربستان،اخراج ميروسلاو کلوزه بسيار ناراحت کننده بود و باعث برهم خوردن روحيه بازيکنان آلمان شد.
وقتی که داور مسابقه برای آلمان،يک پنالتی گرفت،بی صبرانه منتظر بودم که آلمان گل مساوی را به ثمر برساند اما متأسفانه نتوانست.
لوئيس ونگال،در اين مصاحبه در جواب خبرنگاری که از او سؤال کرد که کبه چه علتی شما و آقای لو از بادشتوبر در سمت چپ استفاده ميکنيد و آيا آقای لو از شما تقليد کرده است که بادشتوبر را در سمت چپ قرار ميدهد،جواب داد:
من در بايرن مونيخ ترکيب و فلسفه خود را دارم،مربی بزرگی مانند يو آخيم لو از کسی تقليد نميکند،او به خوبی ميداند که چرا من از بادشتوبر در سمت چپ استفاده ميکنم و من هم ميدانم که چرا لو در تيم ملی آلمان از او در سمت چپ استفاده ميکند اما نميخواهم در چنين بازيهای مهمی در جام جهانی دست همکارانم را رو کنم،چون اين بازيها برای همه مهم است و من دوست ندارم که همه را از افکار مربی تيم ملی آلمان باخبر سازم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)