تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 674 اولاول ... 397985868788899091929399139189589 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز matrix_3s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    IRAN - CKNDHI

پيش فرض

بر خلاف خیلیا من با pes 10 حال کردم
    شاید هم به خاطر اینه که فیفای کنسولی رو بازی نکردم............

منم از تماشاگراش خوشم نیومد
    همه ی تماشاگر رنگ لباسشون تیره اس و اصلا ربطی به رنگ لباس تیم ها نداره
    و 100 تا تماشاگر با رنگ لباس آبی بینشون بود با حرکات یکسان که خیلی تابلو بود........
    Last edited by matrix_3s; 04-08-2010 at 10:09.

پروفشنال fouladiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

11 رو نمایی اخباری تازه از PES 2011

سلام به همه ی دوستان عزیز
    همون طور که می دونید اعضای سایت PESFan قرار بود امروز یه سری عکس و اطلاعات از بازی منتشر کنند که خوب به وعدشون عمل کردند...

اول میریم سراغ عکس های بازی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    اینم لینک دانلود ویدیویی که یکی از دوستان گذاشته بودند (با کیفیت بالا و حدود 116 مگه) ...
    کد:
    خوب حالا میریم سراغ توضیحات سایت PESFan درباره ی بخش ادیت بازی...
    کد:
    و اینم پیش نمایش چند تا سایت...

پیش نمایش سایت PESFan
    کد:
    پیش نمایش سایت G4M3
    کد:
    پیش نمایش های زیر به زبان انگلیسی نیستند...

پیش نمایش سایت PS3Clan
    کد:
    پیش نمایش سایت Level7 با عنوان: "ما PES 2011 را بازی کردیم!"
    کد:
    پیش نمایش سایت insidegamer
    کد:
    منابع:
    PESFan.com
    PESKings.com
    Last edited by fouladiali; 04-08-2010 at 11:10.

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بچه ها کسی خبر داره لیگ انگلیس به صورت لایسنس شده هست در این بازی یا نه؟
    مثلا چلسی و آرسنال وضعیتشون چه طوری هست؟
    دوست عزیز هنوز خبری از لایسنس ها منتشر نشده
    من همین الان twitter جان مورفی رو چک کردم و ایشون هم همینو گفتن
    فعلا باید منتظر بمونیم ولی احتمالا کونامی با لایسنس میخواد فن هاش رو سورپرایز کنه(امیدوارم)

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام

منم الان این ویدئو جدیدو دیدم نکاتی از این گیم پلی به نظرم رسید :

اول نکات منفی :

- در سیستم دفاعی هنوز ضعف مفرطی دیده میشه بخصوص در پوشش دادن به فضاهای خالی ( rooms ) به نظر میرسه این بخش نسبت به قبل هیچ پیشرفتی نکرده .
    - ضعف دروازه بان ها هنوز مشهوده بخصوص در واکنشها و جهش برای دفع توپ .
    - در تواناییهای مسی خیلی غلو شده توی این ویدئو مسی در حد یک ابر انسان دیده میشه توی یک صحنه مسی تقریبا از نیمه های زمین توپو میگیره و با سرعت و شتاب بسیار بالا براحتی از بین چند بازیکن تیم پرتغال رد میشه و تقریبا از روی خط 18 قدم دروازه حریفو باز میکنه . هر چقدر که مسی توی این صحنه مافوق یک انسان کار میکنه به همون اندازه مدافعین حریف بسیار ضعیف و به دور از واقعیت عمل میکنن .
    - روی intercept ها و برش توپ به هیچ وجه کار نشده . همچنین هنوز بازیکنان حریف در گرفتن توپ از حریف ضعف زیادی دارن و به راحتی میشه بازیکن حریفو فریب داد , این اصلا طبیعی نیست .

نکات مثبت :

- حرکت دوربین در ابتدای بازی
    - آزادی عمل در پرتابهای اوت به خوبی دیده میشه .
    - تاکتیکها و استراتژیهای تیمی دستخوش تغییراتی شده که این میتونه از نکات مثبت این نسخه قلمداد بشه هر چند که باید ببینیم در عمل این موارد به چه شکل در زمین به اجرا در میاد . با توجه به چیزی که در ابتدای این ویدئو و قبل از شروع بازی دیده شد گیمر میتونه استراتژیهای تیمی رو در زمانهای مختلف در طول 90 و یا 120 دقیقه تعیین کنه بعنوان مثال فرضا میشه 30 دقیقه ابتدای بازی برنامه تیم رو بر اساس حفظ توپ در زمین خودی قرار داد و در ادامه 15 دقیقه پایانی نیمه اول رو به ضد حملات اختصاص داد و نیمه دوم استراژیهای متنوع دیگه ای رو به اجرا درآورد مثلا تملک توپ در زمین حریف و ...
    - از نکات مثبتی دیگه میشه به اختصاص حرکات فریبنده به یک بازیکن خاص اشاره کرد که لحظاتی توی این ویدئو به نمایش گذاشته شد .
    - چند گزینه برای سرعت بازی طراحی شده که میتونه از نکات بسیار مثبت این نسخه باشه .
    - جلوه های ویژه گرافیکی مثل طراحی جدید منوها و غیره .

نکات کلی:

- در مورد دروازه بانها گفته میشه که هنوز کونامی روی این بخش داره کار میکنه .
    - در مورد گزارشگری قبلا گفته بودن گزارشگر بازی برای این نسخه قراره عوض بشه توی این ویدئو که کسی بازیو گزارش نمیکرد باید منتظر بمونیم که به وعدشون عمل میکنن یا نه .
    - در مورد زمان پاسخ دهی تا زمانیکه خود گیمر بازی کنه نمیشه نظر داد .
    - توی این ویدئو صحنه های خطا زیاد وجود نداشت تا بشه کیفیت کار داوری رو بررسی کرد .
    - در مورد شناور بودن بازی , نرم بودن حرکات و انیمیشنهای داخل بازی بخصوص انیمیشن های موشن کپچر میشه گفت کارهای خوبی صورت گرفته اما هنوز هم تا نقطه مطلوب فاصله وجود داره . هنوز کمکی خشکی در حرکات دیده میشه هنوز در استارتها , برگشتها , تغییر مسیر دادنها و مواردی از این دست اینرسی به شکلی درست و طبیعی طراحی نشده در مجموع فیزیک بازی چشم منو که نگرفت چه در حرکات بازیکنان و چه حرکت توپ من به این بخش از 10 , نمره 6.5 بیشتر نمیدم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

کونامی داره بيشتر درجا ميزنه تا اينکه پيشرفت کنه

6. 3 کاربر از UP-SNAKE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من از این گزارشگره متنفرم!! ولی تا یاد داره روی فیفا و Pess صدای این بود.
    کاشکی عوض بشه. لااقل با صدای کزارشگر بازی کنم از این به بعد!!!
    در مورد دروازبان و دفاع دوست ندارم نا امیدمون کنه!!! واقعا ضعف اصلی با آخرین پچ هم درست نشد توی نسخه ی 2010 همین بخشها بود!!!

بهر حال امیدوارم چیز خوب و قابل قبولی در بیاد!!! و دل دوستان Pess باز رو شاد کنن!
    در مورد لیگها چی؟
    کامل شده؟
    بجای اضافه کردن لیگ های در پیت لیگ های قدرت مند و معروف رو اضافه کنن!!! و یه چیز دیگه

توی 2010 نمیشد مثلا کاپ انگلیس رو زد و مثلا توش تیم AC MILAN رو اضافه کرد. اگه همیچین قسمتی بهش اضافه بشه که بشه تیم هایی رندوم برای یک کاپ ساخت خوب بود!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

در تواناییهای مسی خیلی غلو شده توی این ویدئو مسی در حد یک ابر انسان دیده میشه توی یک صحنه مسی تقریبا از نیمه های زمین توپو میگیره و با سرعت و شتاب بسیار بالا براحتی از بین چند بازیکن تیم پرتغال رد میشه و تقریبا از روی خط 18 قدم دروازه حریفو باز میکنه . هر چقدر که مسی توی این صحنه مافوق یک انسان کار میکنه به همون اندازه مدافعین حریف بسیار ضعیف و به دور از واقعیت عمل میکنن .
    خوب قبلش از منو سرعت بازی رو بیشتر کرد واسه همین ، سرعت مسی خیلی زیاد بود
    دفاع که ضعف داشت ولی شما در مورد مسی کم لطفی می کنی!

9. این کاربر از Capcom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام

منم الان این ویدئو جدیدو دیدم نکاتی از این گیم پلی به نظرم رسید :

اول نکات منفی :

- در سیستم دفاعی هنوز ضعف مفرطی دیده میشه بخصوص در پوشش دادن به فضاهای خالی ( rooms ) به نظر میرسه این بخش نسبت به قبل هیچ پیشرفتی نکرده .
    - ضعف دروازه بان ها هنوز مشهوده بخصوص در واکنشها و جهش برای دفع توپ .
    - در تواناییهای مسی خیلی غلو شده توی این ویدئو مسی در حد یک ابر انسان دیده میشه توی یک صحنه مسی تقریبا از نیمه های زمین توپو میگیره و با سرعت و شتاب بسیار بالا براحتی از بین چند بازیکن تیم پرتغال رد میشه و تقریبا از روی خط 18 قدم دروازه حریفو باز میکنه . هر چقدر که مسی توی این صحنه مافوق یک انسان کار میکنه به همون اندازه مدافعین حریف بسیار ضعیف و به دور از واقعیت عمل میکنن .
    - روی intercept ها و برش توپ به هیچ وجه کار نشده . همچنین هنوز بازیکنان حریف در گرفتن توپ از حریف ضعف زیادی دارن و به راحتی میشه بازیکن حریفو فریب داد , این اصلا طبیعی نیست .

نکات مثبت :

- حرکت دوربین در ابتدای بازی
    - آزادی عمل در پرتابهای اوت به خوبی دیده میشه .
    - تاکتیکها و استراتژیهای تیمی دستخوش تغییراتی شده که این میتونه از نکات مثبت این نسخه قلمداد بشه هر چند که باید ببینیم در عمل این موارد به چه شکل در زمین به اجرا در میاد . با توجه به چیزی که در ابتدای این ویدئو و قبل از شروع بازی دیده شد گیمر میتونه استراتژیهای تیمی رو در زمانهای مختلف در طول 90 و یا 120 دقیقه تعیین کنه بعنوان مثال فرضا میشه 30 دقیقه ابتدای بازی برنامه تیم رو بر اساس حفظ توپ در زمین خودی قرار داد و در ادامه 15 دقیقه پایانی نیمه اول رو به ضد حملات اختصاص داد و نیمه دوم استراژیهای متنوع دیگه ای رو به اجرا درآورد مثلا تملک توپ در زمین حریف و ...
    - از نکات مثبتی دیگه میشه به اختصاص حرکات فریبنده به یک بازیکن خاص اشاره کرد که لحظاتی توی این ویدئو به نمایش گذاشته شد .
    - چند گزینه برای سرعت بازی طراحی شده که میتونه از نکات بسیار مثبت این نسخه باشه .
    - جلوه های ویژه گرافیکی مثل طراحی جدید منوها و غیره .

نکات کلی:

- در مورد دروازه بانها گفته میشه که هنوز کونامی روی این بخش داره کار میکنه .
    - در مورد گزارشگری قبلا گفته بودن گزارشگر بازی برای این نسخه قراره عوض بشه توی این ویدئو که کسی بازیو گزارش نمیکرد باید منتظر بمونیم که به وعدشون عمل میکنن یا نه .
    - در مورد زمان پاسخ دهی تا زمانیکه خود گیمر بازی کنه نمیشه نظر داد .
    - توی این ویدئو صحنه های خطا زیاد وجود نداشت تا بشه کیفیت کار داوری رو بررسی کرد .
    - در مورد شناور بودن بازی , نرم بودن حرکات و انیمیشنهای داخل بازی بخصوص انیمیشن های موشن کپچر میشه گفت کارهای خوبی صورت گرفته اما هنوز هم تا نقطه مطلوب فاصله وجود داره . هنوز کمکی خشکی در حرکات دیده میشه هنوز در استارتها , برگشتها , تغییر مسیر دادنها و مواردی از این دست اینرسی به شکلی درست و طبیعی طراحی نشده در مجموع فیزیک بازی چشم منو که نگرفت چه در حرکات بازیکنان و چه حرکت توپ من به این بخش از 10 , نمره 6.5 بیشتر نمیدم .
    حسین جون نقدی خوبی نوشتی ولی فقط یه موردی که هست اینکه گزارشگر که همون جان چمپیون هستش ؟ و با همون صدای بدش از همون اول بازی رفته بود رو اعصاب . نمی دونم چرا میگی گزترشگر نداره ؟

منم نظرم رو بگم در مورد این ویدیو :

نکات مثبت :

پخش سرود ملی تیم ها تو شروع بازی

دوربین بازی که به نظرم زاویه بهتری پیدا کرده

سر و صدای ورزشگاه و بازیکنا و مخصوصا توپ

ازادی عمل تو پرتاب توپ

نر رفتن دست و ژای بازیکنا تو همدیگه .

انمیشن های خوب بازی ( انصافا خیلی رو این مورد کار کردن )

حرکت و جابه جایی عالی داور بازی تو زمین که واقعا فوق العاده بود و خیلی نرم و منطبق به واقعیت حرکت میکرد تو زمین

بالاخره کونامی این اسکبورد نمایش نتیجه بازی رو هم یه دستی روش کشید و بهتر شده .

نکات منفی

عملکرد ضعیف رو به پایین مدافعین و دروازه بان .

دنبال توپ رفتن دست جمعی بازیکنا که البته نسبت به شماره قبل کمتر شده ولی باز کمی خودش رو نشون میده .

فیزیک مزخرف بازی که منو کاملا نامید کرد من امیدوار به یه بازی نرم و روون و شناور و با قابلیت کنترل نرم و انعطاف پذیر بودم که با

دیدن این ویدیو کاملا نامید شدم . کجایی پرو 5 که یادت بخیر .

با این ویدیو من تقریبا می تونم بگم بازم مشکل زمان پاسخ دهی رو تو پاس دادن داریم

حالت خشک بازی هنوز هم سر جاش هست .

در کل فکر کنم کونامی بیشتر رو یه سیستم بازی کار کرده تا خود بازی و گیم پلی بازی .

مثل اینکه برای اولین بار باید فیفا رو تجربه کنم امسال مگر اینکه کونامی تو این مدت کم بتونه شاهکار کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasani2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اگر امكانش هست چند تا عكس(هرچي بيشتر بهتر) از اين ويدئو بزاريد(خيليا هستن كه اينترنت DIAL-UP دارن.ممنون ميشم

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

'گزارش سايت Wenb از آخرين كدي كه بازي كردن .......!

کد:
    .................................................. ....................................
    مجموعه اي از عكسهايي كه از اين گيم پلي گرفته شده براي كسايي كه شايد نتونن ويديو روببينن اينجا :

کد:
    .................................................. .................................................. ............

ممنونم از نظرات شما در مورد ويديو گيم پلي بازي
    .................................................. .....................................

فیزیک مزخرف بازی که منو کاملا نامید کرد من امیدوار به یه بازی نرم و روون و شناور و با قابلیت کنترل نرم و انعطاف پذیر بودم که با

دیدن این ویدیو کاملا نامید شدم . کجایی پرو 5 که یادت بخیر .

يك سوال
    دوست من ميشه در مورد فيزيك بازي برام توضيح بدي ؟ در ضمن شما چطور ميفهمي زمان پاسخ دهي هنوز مشكل داره !؟
    .................................................. .............................
    حالا بزارين من نظرات شخصي خودمو بگم ....

1. هنوز هيچ چيز در مورد زمان پاسخ دهي گفته نشده و تا زماني كه بازي نكني نميفهمي ...!
    2. در مورد دروازه بان تو اون صحنه كه بازيكن حريف توپ رو به گوشه دروازه ميزنه اينو ميتونم بگم دو حالت وجود داره اول اينكه ضعف دروازه بانها و دوم اينكه شايد دروازه بان تو اين موقعيت كاري ديگه از دستش برنميياد همونطور كه تو فوتبال واقعي ميبينيم دروازه بان بعضي مواقع عكس العمل نشون نميده و واستاده توپ رو نگاه ميكنه و تو پ ميره تو گل البته شكي نيست كه هنوز دروازه بانها مشكل دارند ( حسين كجا خوندي كونامي داره روي دروازه بانها كار ميكنه ) توضيح بده ....
    3. در مورد مدافعين توي اون صحنه كه بازيكن المان از سمت راست ميره و سانتر ميكنه و بازيكن با سر ميزنه توي دروازه " 3:32 " اينو ميگم اما نيمخوام منكر ضعف مدافعين بشم اما بنظره من اون كسي كه بازيكن رو كنترل ميكنه هم توي عملكرد مدافعين نقش داره و همون select به موقع كه ميگن خيلي نقش داره . اما هنوز كمي اون حالت آهنربايي در مدافعين كمي وجود داره (اين آهنربا رو حسين ميدونه )
    4. در دقيقه42 :2 موقعي كه بازيكن المان توپ رو از اوت ميده به بازيكن خودش (پودولسكي ) بعد وقتي ميچرخه به سمت چپ ، اونجا مثل روبات ميچرخه ( به سمت چپ )
    بله درست هنوز هم كمي روباتيك هستش و البته نسبت به نسخه 10 اگر منصف باشيم به نظره من خيلي بهتر شده البته توي يكسال نبايد از اين بيشتر انتظار داشت در كل بازي نسبت به نسخه 10 خيلي نرم تر شده و يه جورايي شده فيفا با نرمي كمتر

5. د رمورد مسي اينو بگم اينو فراموش نكنيم مسي تو واقيت هم با بقيه فرق داره و هميشه وقتي دريب ميزنه( قاط ميزنه ) 2 نفر كه نه 5 نفر رو جا ميزاره اون بهترين مدافيعن جهان كه اين موضوع رو بارها يدديم كه كسي نمي تونه مسي رو مهار كنه و باز هم اينجا بايد در مورد مدافيعن برگردم به همون قضيه select بازيكنا

اميدوارم تو اين چند ماه دروازه بانها و مدافعين مشكلاتشون حل بشن ......

نكات مثبت رو نميگم اصلا ... گرفتي چي شد ........

من با اين ويديو كه ديدم اگه دروازه بانها و مدافعين شايد نسخه 11 خوب از اب در بياد ....

در ضمن شايد نسخه 5 و 6 بازي در آن زمان خودش خوب بود اما در اين زمان هيچي نيست فقط بايد گفت بازي خوبي بود و اصلا ساختار و كل بازي نميشه با اين نسخه هاي بازي مقايسه كرد .

مرسي
    Last edited by google_boy07; 04-08-2010 at 20:16.

13. 5 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •