ممنون ولی بازم نشد.......مینویسه Connecting To The Device ولی اتفاقی نمیفته......Kies هم بسیار بی شعور تشریف دارند، اول kies رو باز کنید، بعد گوشی رو وصل کنید.
درست شد![]()
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
ممنون ولی بازم نشد.......مینویسه Connecting To The Device ولی اتفاقی نمیفته......Kies هم بسیار بی شعور تشریف دارند، اول kies رو باز کنید، بعد گوشی رو وصل کنید.
درست شد![]()
Last edited by Vamp!r3; 27-07-2010 at 01:08.
مسیح مدل گوشی که نوشتی کوکی بکن ویو
اینا رو ول کن ... 2 تا عکس بگیر بزار![]()
بیا حسن این یه عکس ـو بگیر تا بعد......(نصفه شبی سوژه نبود دیگه درک کنید)
من اصلا عکاس نیستم.....ببخشید دیگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ممنون.......2 گیگه...
سلام
خیلی از سیستم عامل های موبایل بر پایه ی لینوکس ساخته میشن مثل سیمبین و اگه اشتباه نکنم اندروید و ...
اما سیمبین که قربونش برم ...
هم خیلی کند کار میکنه و اصلا انگار سی پی یو رو در نظر نمیگیره حالا هر چی می خواد بالا باشه هم هنگ زیاد
می کنه حتی تو نسخه های غیر نوکیایی که خوب این مقدار کمتره
و در پایان مبارک همه باشه
دوستان این جزیان فریمور جدید چی هست؟
تو خود برنامه Kies اون پاین نوشته فریمور اپدیت،ولی من هنوز دست کاری نکردم این گوشی رو!!!
ایا از اینجا میشه راحت اپدیت کرد با ببریمش نمایندگی(البته من دل خوشی از این نمایندگی ندارم"من شیراز زندگی میکنم" احساس میکنم در پیت هست)
مممنون!
سلام دوستان
این فیلمو برای کسانی که این گوشی رو خریدن میذارم
امیدوارم بدردشون بخوره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه هایی که می خواستن با گارانتی اصل 410 بگیرن، می تونن قیمت ها رو اینجا ببینن. یه فروشگاه قیمت 410 با گارانتی اصل رو دادهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان روی این گوشی امکان نصب مرورگر firefoxهست یا نه دولفین بیشتر سایتها رو ناقص باز می کنه نمی دونم مشکل از کجاست ایا یاهو مسنجر هم روش نصب میشه مثل ایفون و اندروید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)