من اول فایل یه بازی قبل رو برداشتم.حالا میرم این سیو رو بگیرم.چشم تاکتیکهارو اجرا میکنم.
رونی هم فلشش قرمزه
منتظر نتیجه باش عزیزم...
من اول فایل یه بازی قبل رو برداشتم.حالا میرم این سیو رو بگیرم.چشم تاکتیکهارو اجرا میکنم.
رونی هم فلشش قرمزه
منتظر نتیجه باش عزیزم...
سلام محمد جان تو هفته بیستم زدی که من (آرسنال) با ویگان بازی داره . ولی من دو سه هفته پیش با ویگان بازی داشتم که بازی 0-0 شد .ویگان ---------- آرسنال![]()
آرمین جان هفته بیستم میشه دور برگشت.اگه همون پست رو بخونی گفتم که ترتیب بازیهای دور برگشت مثل دور رفت نیست.یعنی در واقعیت هم لیگ برتر هینجوریه یا اینجا اینجوریه؟
منچستر 0---0 چلسی
قدرتمندترین تیمی که تا الان باهاش بازی کردم...
چون میدونستم بازی سختی خواهم داشت تیم رو در حالت متعادل قرار دادم و با همون ترکیب 2-4-4 بازی کردم.رونی و گیگز قرمز بودند!بازی زیبایی بود ابتدای بازی چلسی چند موقعیت خوب داشت که وندرسار با کمک دوتا برج ایفل که گذاشتم وسط خط دفاع همه رو دفع کردند.کم کم بازی متعادل شد و نفوذ به یک سوم حریف برای دو تیم سخت بود.من هم چند موقعیت خوب داشتم اما بهترینش ضربه سر پارک به کنج دروازه بود که چک اون رو به کرنر فرستاد.کاش این بازی 15 دقیقه بود...
سیو لیگ:
میخواستم بدون برنامه کپچر،عکس بگیرم که در پینت یه صفحه سیاه تحویلم داد.اما آمار تقریبا اینجوری بود(طرف چپ منچستر):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در صد مالکیت---- 54----- 46
شوتها -------------6 -------4
شوت به دروازه ---4------- 4
Last edited by mohammad_87; 14-02-2010 at 21:15.
محمد جان ای کاش بین دو نیمه یه سر به تاپیک میزدی من میخواستم بهت بگم برای نیمه دوم تغییراتی توی تیمم بدی .
تو بیشتر از کناره ها حمله میکردی یا از وسط ؟
من باید بازیو میبردم.
در ضمن اینو هم از خاطر نبر که تقریبا بیشتر بازیکنان من فلش آمادگیشون آبی بود . بر عکس منچستر .
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
برنامه هفته پانزدهم
اورتون ---------------------------------------------------پورتموث------------------------- برگزار شد
ولوورهمپتون -------------------------------------------لیورپول---------------------------برگزار شد
منچسترسیتی-----------------------------------------بارنلی----------------------------برگزار شد
منچستریونایتد-------------------------------چلسی--------------------- برگزار شد
آرسنال--------------------------------------------------استون ویلا----------------------ساعت 9 تا 9.30 شب
برنامه هفته شانزدهم
ساندرلند -----------------------------------------منچستریونایتد ----------------------ساعت 9.45 تا 10.15شب
چلسی-------------------------------------------بلکبرن--------------------------------ساعت 10.30 تا 11شب
لیورپول--------------------------------------------فولام---------------------------------ساعت 11 تا 11.30 شب
بولتون---------------------------------------------منچسترسیتی----------------------ساعت 11.45 تا 12.15 شب
آرسنال--------------------------------------------اورتون--------------------------------ساعت 12.30 تا فردا ساعت 1 بعد از ظهر
سلام حسين جان اگه ميشه بازي منو براي صبح بذار؟
حسین جان من برای بازی با آرسنال چی کار کنم.باید آپشن فایل خودمو برات بفرستم؟
کاش تو اون پستت که تاکتیکهارو گفته بودی اینو میگفتی.نمیدونستم وگرنه میومدم.از نظر آمادگی باید بگم درسته.البته اوون بنفش بود و اسکولز آبی.در کل خوب بودن.از وسط که نمیشه چون پنجاه تا بازیکن اونجا داری البته بجز ضد حمله ها.بیشتر از کناره ها میرفتم اما مدافعات اکثر توپهای اول رو هم میزدن.خیلی بازی خوبی بود.اگه 15 دقیقه بود شاید من میبردم چون تازه قلق تیمت دستم اومده بود. البته اول بازی دوتاباید میخوردم که ون در سار نذاشت...![]()
من باید برم.بازی آرمین هنوز تموم نشده پس بی زحمت بازی منو بزن بره.فقط Assist رو اینجوری بذار:
از بالا به پایین:دو-سه-صفر-صفر-یک-دو-سه.ممنون...
اقایون سلام من بازی کردم . نتیجه 0-0بازی طوفانی بود . ازین ور من با هزار بد بختی حمله میکردم از اون ور استون ویلا با پاس تو در و آگبونلاهور فانتوم و هسکی غول تشن رو دروازه من . خدا پدر مادر آلمونیا رو براش نگه دار اگه نبود سه_چهار تا خورده بودم . امار بازی هم 52به 48بود به نفع من . نیمه اول خیلی فشار آوردم ماشاا... دروازه بانشون فریدل رو میگم یه تنه جلوم وایساد. حالا برین حال کنین که تیم صدر جدولتون مساوی کرده .
- اینم سیو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
مسعود جان باید با آرمین هماهنگ کنی . آرمین جان شما میشه بازیتو فردا انجام بدی ؟
اگه آرمین بخواد بازی کنه که لازم نیست اما اگه خودت بخوای بازی کنی لازمه .
واسه من فرقی نمی کنه هر جور شما صلاح بدونین من خودم رو همونجوری وفق می دم. حالا چی دستور می فرمایید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)