تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 296 اولاول ... 397985868788899091929399139189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

من اول فایل یه بازی قبل رو برداشتم.حالا میرم این سیو رو بگیرم.چشم تاکتیکهارو اجرا میکنم.
    رونی هم فلشش قرمزه

منتظر نتیجه باش عزیزم...

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

ویگان ---------- آرسنال
    سلام محمد جان تو هفته بیستم زدی که من (آرسنال) با ویگان بازی داره . ولی من دو سه هفته پیش با ویگان بازی داشتم که بازی 0-0 شد .

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام محمد جان تو هفته بیستم زدی که من (آرسنال) با ویگان بازی داره . ولی من دو سه هفته پیش با ویگان بازی داشتم که بازی 0-0 شد .
    آرمین جان هفته بیستم میشه دور برگشت.اگه همون پست رو بخونی گفتم که ترتیب بازیهای دور برگشت مثل دور رفت نیست.یعنی در واقعیت هم لیگ برتر هینجوریه یا اینجا اینجوریه؟

منچستر 0---0 چلسی
    قدرتمندترین تیمی که تا الان باهاش بازی کردم...
    چون میدونستم بازی سختی خواهم داشت تیم رو در حالت متعادل قرار دادم و با همون ترکیب 2-4-4 بازی کردم.رونی و گیگز قرمز بودند!بازی زیبایی بود ابتدای بازی چلسی چند موقعیت خوب داشت که وندرسار با کمک دوتا برج ایفل که گذاشتم وسط خط دفاع همه رو دفع کردند.کم کم بازی متعادل شد و نفوذ به یک سوم حریف برای دو تیم سخت بود.من هم چند موقعیت خوب داشتم اما بهترینش ضربه سر پارک به کنج دروازه بود که چک اون رو به کرنر فرستاد.کاش این بازی 15 دقیقه بود...
    سیو لیگ:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میخواستم بدون برنامه کپچر،عکس بگیرم که در پینت یه صفحه سیاه تحویلم داد.اما آمار تقریبا اینجوری بود(طرف چپ منچستر):
    در صد مالکیت---- 54----- 46
    شوتها -------------6 -------4
    شوت به دروازه ---4------- 4
    Last edited by mohammad_87; 14-02-2010 at 21:15.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

محمد جان ای کاش بین دو نیمه یه سر به تاپیک میزدی من میخواستم بهت بگم برای نیمه دوم تغییراتی توی تیمم بدی .
    تو بیشتر از کناره ها حمله میکردی یا از وسط ؟
    من باید بازیو میبردم .
    در ضمن اینو هم از خاطر نبر که تقریبا بیشتر بازیکنان من فلش آمادگیشون آبی بود . بر عکس منچستر .

---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------

برنامه هفته پانزدهم

اورتون ---------------------------------------------------پورتموث------------------------- برگزار شد
    ولوورهمپتون -------------------------------------------لیورپول---------------------------برگزار شد
    منچسترسیتی-----------------------------------------بارنلی----------------------------برگزار شد
    منچستریونایتد-------------------------------چلسی--------------------- برگزار شد
    آرسنال--------------------------------------------------استون ویلا----------------------ساعت 9 تا 9.30 شب

برنامه هفته شانزدهم

ساندرلند -----------------------------------------منچستریونایتد ----------------------ساعت 9.45 تا 10.15شب
    چلسی-------------------------------------------بلکبرن--------------------------------ساعت 10.30 تا 11شب
    لیورپول--------------------------------------------فولام---------------------------------ساعت 11 تا 11.30 شب
    بولتون---------------------------------------------منچسترسیتی----------------------ساعت 11.45 تا 12.15 شب
    آرسنال--------------------------------------------اورتون--------------------------------ساعت 12.30 تا فردا ساعت 1 بعد از ظهر

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

سلام حسين جان اگه ميشه بازي منو براي صبح بذار؟

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین جان من برای بازی با آرسنال چی کار کنم.باید آپشن فایل خودمو برات بفرستم؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

محمد جان ای کاش بین دو نیمه یه سر به تاپیک میزدی من میخواستم بهت بگم برای نیمه دوم تغییراتی توی تیمم بدی .
    تو بیشتر از کناره ها حمله میکردی یا از وسط ؟
    من باید بازیو میبردم .
    در ضمن اینو هم از خاطر نبر که تقریبا بیشتر بازیکنان من فلش آمادگیشون آبی بود . بر عکس منچستر .
    کاش تو اون پستت که تاکتیکهارو گفته بودی اینو میگفتی.نمیدونستم وگرنه میومدم.از نظر آمادگی باید بگم درسته.البته اوون بنفش بود و اسکولز آبی.در کل خوب بودن.از وسط که نمیشه چون پنجاه تا بازیکن اونجا داری البته بجز ضد حمله ها.بیشتر از کناره ها میرفتم اما مدافعات اکثر توپهای اول رو هم میزدن.خیلی بازی خوبی بود.اگه 15 دقیقه بود شاید من میبردم چون تازه قلق تیمت دستم اومده بود. البته اول بازی دوتاباید میخوردم که ون در سار نذاشت...
    من باید برم.بازی آرمین هنوز تموم نشده پس بی زحمت بازی منو بزن بره.فقط Assist رو اینجوری بذار:
    از بالا به پایین:دو-سه-صفر-صفر-یک-دو-سه.ممنون...

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

اقایون سلام من بازی کردم . نتیجه 0-0
    • اینم سیو
      کد:
      برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بازی طوفانی بود . ازین ور من با هزار بد بختی حمله میکردم از اون ور استون ویلا با پاس تو در و آگبونلاهور فانتوم و هسکی غول تشن رو دروازه من . خدا پدر مادر آلمونیا رو براش نگه دار اگه نبود سه_چهار تا خورده بودم . امار بازی هم 52به 48بود به نفع من . نیمه اول خیلی فشار آوردم ماشاا... دروازه بانشون فریدل رو میگم یه تنه جلوم وایساد. حالا برین حال کنین که تیم صدر جدولتون مساوی کرده .

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام حسين جان اگه ميشه بازي منو براي صبح بذار؟
    مسعود جان باید با آرمین هماهنگ کنی . آرمین جان شما میشه بازیتو فردا انجام بدی ؟

حسین جان من برای بازی با آرسنال چی کار کنم.باید آپشن فایل خودمو برات بفرستم؟
    اگه آرمین بخواد بازی کنه که لازم نیست اما اگه خودت بخوای بازی کنی لازمه .

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

مسعود جان باید با آرمین هماهنگ کنی . آرمین جان شما میشه بازیتو فردا انجام بدی ؟

اگه آرمین بخواد بازی کنه که لازم نیست اما اگه خودت بخوای بازی کنی لازمه .
    واسه من فرقی نمی کنه هر جور شما صلاح بدونین من خودم رو همونجوری وفق می دم. حالا چی دستور می فرمایید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •