تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 105 اولاول ... 397985868788899091929399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 1045

نام تاپيک: نرم افزارها ، درایور ها و مباحث فنی لپ تاپ های اپل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

می شه یک توضیح در ارتباط با --- بدهید.
    نحوه نصب و تهیه آن

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_jacobi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان من سری پلاگین های onOne رو روی مک ام ریختم و موقع ریجستر کردنش به یه مشکلی خوردم موقعی که آپدیت کردم فایل License Manager از کار افتاده و میزنه Damage هرچی ام با appZapper , پاک می کنم و دوباره می ریزم بازم مشکل داره از کچا میشه کش و یا سورس این فایل رو پاک کرد که سالم مثل روز اولش بریزه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ی برنامه عالی برای اونایی که می خوان کتابها، فیلمها و غیره رو روی کامپیوترشون سازماندهی شده داشته باشند.

نرم افزار Librerian

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

پنجره های مک معمولا تمام صفحه رو نمی گیرند حتی اگه به روی دکمه ی + (maximize) کلید کنید. خوب اگه مایلید از این رفتار خودسرانه خلاص شوید نرم افزار rightzoom رو دانلود کنید. خیلی بدرد می خوره! در ضمن می شه تنظیمش هم کرد تا هر تعداد از برنامه هایی رو که می خواین به این لیست اضافه کنید یا حذف کنید.

کد:

5. این کاربر از saee1212 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

پنجره های مک معمولا تمام صفحه رو نمی گیرند حتی اگه به روی دکمه ی + (maximize) کلید کنید. خوب اگه مایلید از این رفتار خودسرانه خلاص شوید نرم افزار rightzoom رو دانلود کنید. خیلی بدرد می خوره! در ضمن می شه تنظیمش هم کرد تا هر تعداد از برنامه هایی رو که می خواین به لیستش اضافه کنید یا حذف کنید.

کد:

7. این کاربر از saee1212 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arya shad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

سلام به همه
    من واسه زیر نویس فارسی فیلما تو مک چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by arya shad; 02-09-2010 at 13:00.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    بالا خره یه جای به درد بخور پیدا کردم نمیدونین چه عزایی بود این چند وقت همه چیرو با صحیح وخطا یاد میگرفتم کمتر میتونستم اطلاعات ی به دست بیارم معمولاهم هر کی چیزکی بلد بود سعی میکرد سعی میکرد یه شود هنگفت ازم در بیاره
    خلاصه که تو این پستای این تایپیک دارم غلت میزنم
    خب حالا اکثر مشکلاتم تو پستای قبلی دارن حل میشن ولی برای شروع بهتر اینو بپرشم چون داره خیلی میره رو اعصلبم
    چند وقت پیش میخواستم دی وی دی رو داخل درایو بذارم دیدم نمیره احساس میکردم چون اکثرا لب تاپ رو شکمم میزارم حتی موقع فیلم نیگا کردن (میدونم مستجب عذاب الیمم) این درایو داره اذیت میشه راستش وقتی تکون میخورد که اغلب میخورد صدایی مثل گیر کردن سی دی در حین چرخیدن میداد حداکثر کمکم به لپ تاپ این بود که کمتر بخندم حالا به خاطر این حرکت احمقانه من چند وقت پیش دیدم که سی دی تو نمیره نصفه میره گیر میکنه منم به غیرتم بر خورد تصمیم گرفتم همین اول کاری بهش نشون بدم کی رئیسه یه مقدار زور زیاد کردم عین خیالش نبود تا ای که یهو از تو یه ساچمه پلاستیکی از توش خیلی اروم غل خورد اومد بیرون ار اون به بعد من سعی میکنم خیلی هواشو داشته باشم ولی با عرض شرمندگی دو تا دیگه از اونام تو این مدت درومده
    حالا سوالم اینه من خیلی بدبخت شدم
    چه خاکی تو سرم کنم
    از اون به بعد اشگارا کیفیتش سوپر دراوم کم شده و داره ادامه پیدا میکنه
    توروخدا کمک
    من نادمم پشیمونم....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    بالا خره یه جای به درد بخور پیدا کردم نمیدونین چه عزایی بود این چند وقت همه چیرو با صحیح وخطا یاد میگرفتم کمتر میتونستم اطلاعات ی به دست بیارم معمولاهم هر کی چیزکی بلد بود سعی میکرد سعی میکرد یه شود هنگفت ازم در بیاره
    خلاصه که تو این پستای این تایپیک دارم غلت میزنم
    خب حالا اکثر مشکلاتن تو پستای قبلی دارن حل میشن ولی برای شروع بهتر اینو بپرشم چون داره خیلی میره رو اعصلبم
    چند وقت پیش میخواستم دی وی دی رو داخل درایو بذارم دیدم نمیره احساس میکردم چون اکثرا لب تاپ رو شکمم میزارم حتی موقع فیلم نیگا کردن (میدونم مستجب عذاب الیمم) این درایو داره اذیت میشه راستش وقتی تکون میخورد که اغلب میخورد صدایی مثل گیر کردن سی دی در حین چرخیدن میداد حداکثر کمکم به لپ تاپ این بود که کمتر بخندم حالا به خاطر این حرکت احمقانه من چند وقت پیش دیدم که سی دی تو نمیره نصفه میره گیر میکنه منم به غیرتم بر خورد تصمیم گرفتم همین اول کاری بهش نشون بدم کی رئیسه یه مقدار زور زیاد کردم عین خیالش نبود تا ای که یهو از تو یه ساچمه پلاستیکی از توش خیلی اروم غل خورد اومد بیرون ار اون به بعد من سعی میکنم خیلی هواشو داشته بتشم ولی با عرض شرمندگی دو تا دیگه از اونام تو این مدت درومده
    حالا سوالم اینه من خیلی بدبخت شدم
    چه خاکی تو سرم کنم
    از اون به بعد اشگارا کیفیتش سوپر دراوم کم شده و داره ادامه پیدا میکنه
    توروخدا کمک
    من نادمم پشیمونم....

داره خودمونی میشه arya shad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

سلام به همه
    من واسه زیر نویس فارسی فیلما تو مک چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

راستی itunes جدید اومده
    من الان دانلودش کردم تغییراتش محسوسه
    بد نیست اگه اپدیت کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •