تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 96 اولاول ... 3979858687888990919293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 953

نام تاپيک: { سخت افزار } سوالات و اشکال های سخت افزاری ، نرم افزاری لپ تاپ های اپل

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

با سلام مجدد
    اون مطلبی رو که گفتم به انگلیسی می یاد به چند زبان مختلف موقع هنگ کردن میاد و بعد از خاموش و روشن کردن یک پیامی میاد که شما میتوانید مشکلتان را با سایت اپل در میان بگذارید و بعد یک جدولی رو نشون میده که حاوی یکسری مطالب و ارقامی که من سر در نیوردم و الان هم چون زیاد بودن یادم نیست چی بودن
    ممنون از راهنماییهاتون

با سلام
    از اطلاعات کامل شما پیرامون مشکل ممنون.
    این مشکل را بیشتر رایانه های شرکت اپل با سیستم عامل های مکینتاش از سالهای 2009 و 2010 به بعد با خود به همراه دارن و هنوز هیچ منبع معتبری این مشکلات را بازگو نکرده یا خود شرکت به تحلیل یا معرفی مدلهای معیوب اقدام نکرده است.
    شما گفتید برادرتان هم همین مدل را دارد دچار مشکل نشده است.همه این موارد از جانب شرکت سازنده که برخی ازز محصولات از آن جان سالم به در برده اند.
    اما راه حلی که میتوانم به شما پیشنهاد کنم:
    اول از همه اگر نرم افزاری را روی سیستم خود نصب کرده اید آن را(سیستنم عامل)را به حالت اولیه بازگردانید.
    به رایانه برادر خود مراجعه کنید و تنضیمات آن را با دستگاه خود هماهنگ کنید.
    در هنگام ریکاوری تاریخ را بر روی اولین رجیستری تنطیم کنید.
    یک تجربه شخصی:من بعد از خریداری یک دستگاه مک بوک و نت بوک به رجیستری آنلاین آنها پرداختم. بعد از چند روز مک بوک و بعد از آن نت بوکم هر 5 و 2دقیقه یک بار هنگ کرده و به طور خودکار(نت بوکم)ریاستارت میشد.
    با شرکت موضوع رو در میون گداشتم و به تنها نتیجه ای که رسیدم تعویض سیستم عامل هر دو دستگاه ذکر شده بود و تا حالا هم نتوانستم پی ببرم چرا با انجام رجیستری آنلاین این دو دستگاه دچار مشکل شدند.
    تا به این لحطه هم هیچ مشکلی برای آنها پیش نیامده است

نتیجه رو حتما خبر بده.

قربانت.حامد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با سلام
    از راهنمایی هاتون آقا حامد ممنون و سپاسگذارم قبلا رایانه ام رو با رایانه اخوی چک کرده بودم تقریبا تفاوت چندانی با هم نداشته بود و در ضمن
    از یکی از رفقایم که با مک بیشتر کار کرده بود پرسیدم که چه کنم گفت که هارد دستگاهت را صفر و فرمت کن و بعد سیستم عامل را دوباره نصب کن و
    از کسی که رایانه مک را خریده بودم مشکل را در میان گذاشتم گفته است همین کار را انجام بدهم اگر مشکل حل شد که هیچ اگر حل نشد احتمالا از رم رایانه ات باشد .
    حال من این گفته ها و گفته های شما را بعد از هفته اول تعطیلات نوروز انجام میدهم و بعد شما را در جریان قرار می دهم ان شا الله که مشکلم رفع شود
    از همکاری شما صمیمانه تشکر می کنم و سال نو را خدمت شما و دستندرکاران سایت خوب p30 world تبریک عرض می کنم
    ممنون . حسین

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

با سلام
    از راهنمایی هاتون آقا حامد ممنون و سپاسگذارم قبلا رایانه ام رو با رایانه اخوی چک کرده بودم تقریبا تفاوت چندانی با هم نداشته بود و در ضمن
    از یکی از رفقایم که با مک بیشتر کار کرده بود پرسیدم که چه کنم گفت که هارد دستگاهت را صفر و فرمت کن و بعد سیستم عامل را دوباره نصب کن و
    از کسی که رایانه مک را خریده بودم مشکل را در میان گذاشتم گفته است همین کار را انجام بدهم اگر مشکل حل شد که هیچ اگر حل نشد احتمالا از رم رایانه ات باشد .
    حال من این گفته ها و گفته های شما را بعد از هفته اول تعطیلات نوروز انجام میدهم و بعد شما را در جریان قرار می دهم ان شا الله که مشکلم رفع شود
    از همکاری شما صمیمانه تشکر می کنم و سال نو را خدمت شما و دستندرکاران سایت خوب p30 world تبریک عرض می کنم
    ممنون . حسین

سلام حسین جان
    بله.کسانی که مشکل را از رم دانسته اند کاملا درست گفته اند. این مار را می توان با نصب دوباره سیستم عامل امتحان کرد و اگر سیستم عامل شما کاملا با این رم نصب شد در طول نصب ، هیچ هنگ کردنی را ندیدید با احتمال بسیار زیاد می توان گفت که یا از سیستم عامل است یا از هارد دیسک.
    با قرار دادن هارد دیسک خود بر روی SATA در داخل تنظیمات بایوس از این مورد هم اطمینان حاصل کنید. با این کار سرعت هارد دیسک را زیاد می کنید و اگر از آن باشد دیگر شاهد هنگ کردن نیستید.
    امیدوارم از سیستم عامل شما باشد تا با نصب دوباره آن مشکل شما حل شود.
    حتما نتیجه رو اعلام کن تا در صورت درست شدن از تجربت استفاده کنم.
    من هم سال نو رو به شما تبریک عرض می کنم.

حامد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با سلام آقا حامد
    من کل هارد دستگاهم رو با کمک یکی از دوستانم فرمت کردم و سیستم عامل رو از اول نصب کردم و فعلا مشکلی برایم پیش نیامده
    دعا کنید که مشکلی هم دیگر برایم پیش نیاد اگر دوباره به مشکلی برخوردم ویا اون قضیه دوباره تکرار شد حتما در جریان قرارت میدم
    دوباره از راهنمایی هاتون ممنون وسپاسگذارم
    حسین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام
    دمای سی پی یو من خیلی بالاست. توی حالت عادی بین ۶۰ تا ۷۵ ولی وقتی میرم توی سایتهایی که از فلش داخلشون استفاده شده یکدفعه دما وحشتناک میره بالا بعضی وقتها ۱۰۳ درجه هم شده و سرعت هر ۲ فن ۶۰۰۰. باید سریع از سایت بیام بیرون. یا مثلا توی فولدر عکس یا ویدیو اسکرول که میکنم باز دما خیلی زود بالا میره. همین الآن که دارم این پیام رو مینویسم هیچ کار دیگه ای انجام نمیدم فقط فایر فاکس باز هست و دارم تایپ میکنم دما روی ۶۵ هست!!توی خیلی از موارد دیگه هم این اتفاق براش میوفته مثلا آنزیپ کردن یک فایل سنگین یا ...
    خواستم ببینم این غیر عادی هست ؟ کس دیگه هم این مشکل رو با سایتهای فلش داره؟
    در ضمن من تمام وقت از کولینگ پد واسه زیر لپ تاپم استفاده میکنم.
    ممنون میشم راهنماییم کنین

مشخصات لپ تاپم :
    مک بوک پرو ۱۵ اینچ
    سی پی یو core i7
    ۴ گیگ هم رم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با سلام
    یک سوالی داشتم در مورد شار‍ژ باطری موس وقتی که شارژ باتریم تموم شده و گذاشتم شارژ بشه و خواستم استفاده کنم داخل سستم پرفرنس ۷۰ درصد
    نشان میده که پر شده می خواستم بدونم این طبیعیه یا باید ۱۰۰ درصد نشون بده و مشکل کار کجاست؟
    ممنون و سپاسگذار

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

با سلام
    یک سوالی داشتم در مورد شار‍ژ باطری موس وقتی که شارژ باتریم تموم شده و گذاشتم شارژ بشه و خواستم استفاده کنم داخل سستم پرفرنس ۷۰ درصد
    نشان میده که پر شده می خواستم بدونم این طبیعیه یا باید ۱۰۰ درصد نشون بده و مشکل کار کجاست؟
    ممنون و سپاسگذار

دوست عزیز من متوجه سوال شما نشدم.کمی توضیح دهید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من منظورم این بود که وقتی باطری های موس را شارژ می کنم و داخل موس می گذارم در قسمت system perferennces داخل منوی
    mouse اون قسمت ‍پایین که درصد شار‌ژ باطری موس رو نشان میدهد(mouse battery level ) حدود ۷۰ درصد را نشان میدهد
    آیا باید ۱۰۰ درصد را نشان بده یا همینطوری طبیعی ؟( مگه کامل باطریها شارژ نمی شوند ‍پس چرا نشان میده که ۷۰ درصدش شارژ شده؟)

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

من منظورم این بود که وقتی باطری های موس را شارژ می کنم و داخل موس می گذارم در قسمت system perferennces داخل منوی
    mouse اون قسمت ‍پایین که درصد شار‌ژ باطری موس رو نشان میدهد(mouse battery level ) حدود ۷۰ درصد را نشان میدهد
    آیا باید ۱۰۰ درصد را نشان بده یا همینطوری طبیعی ؟( مگه کامل باطریها شارژ نمی شوند ‍پس چرا نشان میده که ۷۰ درصدش شارژ شده؟)

با سلام
    دوست عزیز من در این زمینه تجربه ای ندارم و نمی توانم شما را درست راهنمایی کنم.

حامد

داره خودمونی میشه IrNCO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض زیاد نگران نباش!

با سلام
    دمای سی پی یو من خیلی بالاست. توی حالت عادی بین ۶۰ تا ۷۵ ولی وقتی میرم توی سایتهایی که از فلش داخلشون استفاده شده یکدفعه دما وحشتناک میره بالا بعضی وقتها ۱۰۳ درجه هم شده و سرعت هر ۲ فن ۶۰۰۰. باید سریع از سایت بیام بیرون. یا مثلا توی فولدر عکس یا ویدیو اسکرول که میکنم باز دما خیلی زود بالا میره. همین الآن که دارم این پیام رو مینویسم هیچ کار دیگه ای انجام نمیدم فقط فایر فاکس باز هست و دارم تایپ میکنم دما روی ۶۵ هست!!توی خیلی از موارد دیگه هم این اتفاق براش میوفته مثلا آنزیپ کردن یک فایل سنگین یا ...
    خواستم ببینم این غیر عادی هست ؟ کس دیگه هم این مشکل رو با سایتهای فلش داره؟
    در ضمن من تمام وقت از کولینگ پد واسه زیر لپ تاپم استفاده میکنم.
    ممنون میشم راهنماییم کنین

مشخصات لپ تاپم :
    مک بوک پرو ۱۵ اینچ
    سی پی یو core i7
    ۴ گیگ هم رم
    ۶۰ تا ۷۵ کمی بالا هست( ولی به نظر من حتی یرای چند ساعت متوالی به سیستم اپل مشکلی ایجاد نمیکنه)و باید حدود ۵۰-۶۰ باشه...البته دور فن مک در دمای بالای ۶۰ باید بالای ۳۵۰۰ باشه و اگر پایین تر بود باید دور فن را با نرم افزار بالا برد... در حالت خنک باید زیر ۳۰۰۰ باشه(دمای ۴۰-۵۰ درجه)
    من خودم هنوز بالای ۹۵ تجربه نداشتم ولی تا اونجایی که من تجربه دارم وقتی دما بالای ۸۰-۹۰ میره اونوقت دور فن به ۶۵۰۰ میرسه که باعث میشه سیستم سریع خنک بشه و به زیر ۸۰ برسه
    در مورد سایت فلش:واسه من هم اینطوره و الان که دارم تو سایتای فلش میگردم دما ۷۰ و دور فن ۴۲۰۰ هست وسیستم خیلی روون کار میکنه (البته کمی هم وابسته به مرورگر هست که سافاری و کروم کمتر از اپرا و فایرفاکس با فلش مشکل دارن)
    در مورد کول پد باید بگم که بهتره از کولپد هایی که با مواد شیمیایی کار میکنن استفاده کنید که فوق العاده هستن...قیمتشون هم زیر ۳۰ تومن هست
    Last edited by IrNCO; 23-04-2011 at 23:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •