RSSI =Received Signal Strength Indication یعنی <<نشان قدرت سیگنال دریافت شده>> ظاهرا این عدد هرچه به صفر نزدیکتر باشد سیگنال دریافتی مطلوبتر است.
RSSI =Received Signal Strength Indication یعنی <<نشان قدرت سیگنال دریافت شده>> ظاهرا این عدد هرچه به صفر نزدیکتر باشد سیگنال دریافتی مطلوبتر است.
Last edited by parsams; 12-09-2010 at 18:33.
دوست عزیز این rssi خیلی زیاده و نشون میده باید تنضمیش کنید
سلام دوستان
من از مبین نت مودم Out Door گرفتم
راهنمایی می کنید که چجوری باید راش بندازم؟
من يك مودم outdoor دارم و rssi = -80 است اما هيچ مشكلي هم تا بحال نداشتم. هم سرعت دانلودم خوبه و هم پينگ.
پينگ من همش روي منفي 79 هست اما تا حالا مشكلي نداشتم حالا بايد چجور تنظيمش كنم ممنون راهنمايي كنيد؟
اگه مودم واي فاي مثلا 8 ساعت يكسره روشن باشه ضرري نداره؟ ممنون
پينگ من همش روي منفي 79 هست اما تا حالا مشكلي نداشتم حالا بايد چجور تنظيمش كنم ممنون راهنمايي كنيد؟
بنده مودم وایفای گرفتم ولی هنوز برای نصب نیامدن اما یک مشکلی هست اینکه چراغهای انتن دائما خاموش روشن میشه تو نقشه هم جزء مناطق سبز هستم.
تا موقعی که اکانت شما فعال نشه به همین صورت هست
دوستانی که از مبین نت اینترنت گرفتید، در مجموع مبین نت چطوره؟ گرفتنش رو پیشنهاد می کنید یا نه؟ سرعت دانلودتون چطوره؟ یعنی اون چیزی هست سرعتتون که باید باشه؟ از نظر نوسان و قطعی اینا چطوره؟ من مجبورم برای کارم اینترنتی داشته باشم که سرعت دانلود از 80 به بالا باشه بنظر شما که کاربرای مبین هستید این سرویس 1 مگابیت مبین خوبه برای من؟ و اصلا کسی هست اینجا که یک مگ مبین رو داشته باشه و راضی باشه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)