تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 1291 اولاول ... 3979858687888990919293991391895891089 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه balak2424's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

عزیز دل من
    به این کار می گن: SSL Man-In-The-Middle Attack ( Monkey-In-The_Middle ) .

حمله Man-In-The-Middle چیست؟

به زبون ساده man in the middle یه نوع حمله اس که توی اون نفوذگر بین قربانی ها قرار می گیره و خودش رو جای طرف مقابل جا می زنه و پیغام ها رو بینشون رد و بدل می کنه. البته در عین حال که خودشو جای طرف مقابل جا می زنه باید اون چیزهایی رو هم که دو طرف تقاضا کردن بهشون بده تا بتونه حمله اشو با موفقیت انجام بده!

فرض کنید شما می خواید به دوستتون یه پیغام بفرستین و یکی هم به اسم نفوذگر بین شما وجود داره که شما از وجودش خبر ندارین. برای اینکه محرمانگی حفظ بشه و کسی نتونه این وسط این پیغام رو بخونه از یه جفت کلید عمومی و خصوصی استفاده می کنین. به این صورت که اول از دوستتون کلید عمومیش رو تقاضا می کنین. نفوذگر این تقاضا رو عینا به دوستتون منتقل می کنه. ولی از اون طرف وقتی کلید عمومی دوستتون را ازش گرفت عوضش کلید عمومی خودش رو به شما می ده و از این به بعد شما هر پیغامی رو رمز کنید در واقع با کلید عمومی نفوذگر رمز می شه و بنابراین می تونه تمام پیغام ها رو باز کنه و بخونه و همینطور می تونه اون رو تغییر بده و با کلید عمومی دوستتون رمزش کنه و براش بفرسته.

همونطور که می دونین ssl یکی از پروتکلهای رمزنگاریه که اونم برای به رمز درآوردن اطلاعاتی که از طربق اون ارسال می شن از یه کلید استفاده می کنه. حالا اگه حداقل یکی از این شرایط برقرار نشه مرورگر شما خطای مربوط به نادرست بودن certificate رو به شما می ده.

مقاله کامل رو اینجا بخونید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منتظر پاسخ دوستان عزیز هستم
    امروز که برم خونه اروری که هنگام باز شدن گودر به من نشان داده می شود رو براتون میفرستم و همین دوست عزیز پی سی خان بیاد و روشنگری کنه
    pc جان من با بچه های صبا نت هم صحبت کردم اول منکر قضیه شدند بعد اقرار کردند که ارور سرتیفیکیشن جیمیل از طرف اونا نیست و کار از جای دیگه آب میخوره

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

امروز که برم خونه اروری که هنگام باز شدن گودر به من نشان داده می شود رو براتون میفرستم و همین دوست عزیز پی سی خان بیاد و روشنگری کنه
    pc جان من با بچه های صبا نت هم صحبت کردم اول منکر قضیه شدند بعد اقرار کردند که ارور سرتیفیکیشن جیمیل از طرف اونا نیست و کار از جای دیگه آب میخوره
    والا من هم از شاتل استفاده میکنم هم از وایمکس ایرانسل. همچین اروری ندیدم. شما اگر در مرورگر فایرفاکس در صفحه ای که جیمیل باز هست قسمت آبی رنگی که google.com در اون به چشم میخوره رو دارید یعنی ارتباطتتون با جیمیل امن هست.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مشکل همین جاست
    توی فایرفاکس اون قسمت سفید رنگه و توی کروم هم خط قرمز روی https کشیده شده
    امشب عکس هاشو میفرستم
    حالا متوجه شدید که دستکاری ssl خیلی هم کار سختی نیست
    بدروود

داره خودمونی میشه حسين 1966's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    پايتخت انرژي ايران-اهواز

پيش فرض

سلام
    دوستان کسي هست اينجا سرويس 128 پايه قديمشو تغيير تعرفه داده باشه و 6ماهه جديدش کرده باشه ؟
    من از وسط ماه پولو ريختن تو حساب و درخواست تغيير تعرفه دادم ولي ديروز نصف شب! مسيج اومد که درخواست شما انجام نشد!! امروز هم اومدم ديدم صبح که مصرف ازاد داشتم از بعد از ظهر هم همون 15 تومن سابق رو به جاي 12 تومن جديد براي يک ماه کم کردن .شما اين مشکلو نداشتين ؟

داره خودمونی میشه XSS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام
    یادمه یه مقاله ای میخوندم که استاندارد IEE 802.16 یا همون وایمکس، یکی از تفاوت هاش با وای فای اینه که دیگه مساله جابجایی مشتری در سلول ها مطرح نیست، چون وایمکس برای ساختمان طراحی شده و ساختمان هم بر خلاف لپ تاپ حرکت نمیکنه.
    الان دیدم یکی از دوستان نوشته که تو ماشین با استفاده از آداپتور برق مودم رو توسط برق فندک تامین میکنه و میتونه همانطور که حرکت میکنه از اینترنت هم استفاده کنه. حالا شاید من بد متوجه شدم
    ولی دوستانی که وایمکس دارن لطف کنن یه مقدار در مورد جابجایی مودم هم توضیح بدن. آیا در حال سفر و جابجایی مداوم در مناطقی که تحت پوشش هست میشه از وایمکس استفاده کرد یا خیر؟
    جواب خودمو گرفتم، مثل اینکه تو استاندارد 802.16e تغییر سلول هم در نظر گرفته شده:

فناوری وایمکس با استاندارد 802.16e این امکان را پشتیبانی می نماید ولی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در پروانه به وضوح عنوان نموده است که دارنده پروانه مجاز به ارائه خدمات به مشترکین در حال حرکت نمی باشد.

محدودیت حداکثر سرعت 128 کیلوبیت برای مشترکین خانگی کم بود، حالا گیر دادن به وایمکس و برای جابجایی هم محدودیت گذاشتن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

جواب خودمو گرفتم، مثل اینکه تو استاندارد 802.16e تغییر سلول هم در نظر گرفته شده:

محدودیت حداکثر سرعت 128 کیلوبیت برای مشترکین خانگی کم بود، حالا گیر دادن به وایمکس و برای جابجایی هم محدودیت گذاشتن.
    من تو محدوده گوهردشت كرج در ماشين استفاده كردم و مشكلي نداشتم يعني قطعي خاصي صورت نگرفت !
    البته يه بار اين كار رو كردم

7. 2 کاربر از sash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال foxyjanam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    شيراز -- تهران

پيش فرض

سلام
    دستمون از همه جا کوتاه شده ، مجبوریم به این وایمکس فلان فلان شده متوسل شیم
    1-هیچ راهی نداره که خانگی با یه سرعت بیشتر از 128 گرفت؟
    2-سرعت دانلود 256 و 512 تو چه حدودیه؟
    ممنون

پروفشنال foxyjanam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    شيراز -- تهران

پيش فرض

سلام
    ممنون
    چنتا از پستای تاپیکتون رو خوندم جواب سوالامو گرفتم،من مشکلم اینه که خودم تو خوابگام و اینترنتمون هم سرعتش خوبه،دانلود حدود 80 و امکان نداره که دانشگاه بهم نامه بده دیگه،حالا یه راه دیگه نیس که بشه بالای 128 گرفت؟
    (تنها مشکل نت ما اینه که تو PSN نمیتونم با PS3 ساین این شم)

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    ممنون

چرا راه داره
    اونم خیلی راحت
    شما اگه از بستگان کسی شرکت داره فقط کافیه روی سربرگ شرکت برای شما یک معرفی نامه به ایرانسل تهیه کنه
    بقیه اش حله
    اصلا من نامه دانشگاه رو روز راه اندازی سرویس دادم به نماینده ایرانسل اونم اصلا نگاه نکرد تو نامه چی نوشته و تائیدش کرد
    تاکید می کنم نامه حتما باید روی سربرگ باشه

سرعت دانلود 128 کیلو بیت در حدود 12 کیلوبایت در ثانیه
    256 در حدود 24
    و 512 در حدود 67
    جالبه که من هر 3 سرویس رو تجربه کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ¥ Ramin2 ¥'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران، سیدخندان

پيش فرض

سلام
    دوستان کسي هست اينجا سرويس 128 پايه قديمشو تغيير تعرفه داده باشه و 6ماهه جديدش کرده باشه ؟
    من از وسط ماه پولو ريختن تو حساب و درخواست تغيير تعرفه دادم ولي ديروز نصف شب! مسيج اومد که درخواست شما انجام نشد!! امروز هم اومدم ديدم صبح که مصرف ازاد داشتم از بعد از ظهر هم همون 15 تومن سابق رو به جاي 12 تومن جديد براي يک ماه کم کردن .شما اين مشکلو نداشتين ؟
    منم خواشتم تغییر تعرفه بدم. 3 تا اس ام اس ساعت 2، 3 و 5 شب داد که زرشک!!! فردا شبش ساعت 12:30 گفت که حسابتون کمه پول زور رد کن بیار 15 تومان باید تو حسابت باشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •