تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 95 اولاول ... 3979858687888990919293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 941

نام تاپيک: تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD B690 سامسونگ(در مورد قیمت صحبت نکنید)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

من با اینترنت تی وی مشکل دارم

وقتی مودمم را با لن وصل میکنم به تلویزیون:
    1)همه چراغهای مودم که روشنه(یعنی اتصال درسته)
    2)در تنظیمات تلویزیون هم همگی را روی خودکار گذاشتن
    وقتی تست اتصال تلویزیون را هم که میزنم هر 4تا تیک میخوره(یعنی کارم درست درسته)

ولی تا میرم توی internet@tv کار نمیکنه
    میزنه شاید کشور شما ساپورت نمیکنه و........
    و نه مینوم وارد تنظیماتش بشم و نه هیچ چیز دیگه

من خودم شکم روی مک آدرسمه
    یعنی مال چیه؟؟؟؟؟
    چه کنم؟؟؟؟؟؟؟
    -بعضي از دوستان كشور رو عوض ميكنند ولي ارزش اين ريسك رو نداره ميبينيد كه در تاپيك دوستي از مشكلاتي كه براش ايجاد شده گفته من هم توصيه نميكنم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

-بعضي از دوستان كشور رو عوض ميكنند ولي ارزش اين ريسك رو نداره ميبينيد كه در تاپيك دوستي از مشكلاتي كه براش ايجاد شده گفته من هم توصيه نميكنم

کد:

این مشکلات از کجا سرچشمه میگیره؟؟؟؟؟

من فقط میخوام بدونم مشکل از isp اینترنتیم هست یا تلویزیون
    وقتی هر4 تا گزینه تست شبکه تیک میخوره یعنی مشکلی از سرویس ارائه دهنده نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من پول بالای گارانتی دادم برای همین

فقط من را مطمئن کن که مشکل از آی اس پی اینترنتیم نیست-یا مک آدرسم

پس گارانتی مال چیه؟؟؟؟-مال همین چیزهاست دیگه!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

این مشکلات از کجا سرچشمه میگیره؟؟؟؟؟

من فقط میخوام بدونم مشکل از isp اینترنتیم هست یا تلویزیون
    وقتی هر4 تا گزینه تست شبکه تیک میخوره یعنی مشکلی از سرویس ارائه دهنده نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من پول بالای گارانتی دادم برای همین

فقط من را مطمئن کن که مشکل از آی اس پی اینترنتیم نیست-یا مک آدرسم

پس گارانتی مال چیه؟؟؟؟-مال همین چیزهاست دیگه!!!!!!!!
    -اينجا رو بخون بحث هايي كه شده ومطالبش حتما بدردت ميخوره عموميه :

کد:

5. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آقا من ميخوام چند تا بازي كه بشه به حافظه داخلي اتين تلوزيون منتقل و بازي كرد را ميخوام....ميشه لينكش را بذارين البته نه توي رپيدشير!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

شما نظرتون راجع به اين پست چيه ؟
    کد:
    ميخام ببينم اين مدلي كه توي اين پست گفته شده مدل اروپاييه؟ اگر مال اروپاست پس asia/d‌ ديگه چيه؟
    دوستاني كه منطقه شون تلويزيون ديجيتال رو پشتيباني ميكنه اگه ميتونن يه تستي بكنن ببينيم اصلا براي مدلهاي غير اروپايي هم كار ميكنه يا نه ،‌ هر چند ،‌مثل اينكه بورد سخت افزاريش نيست ،‌ پس چرا بعد از فعال سازي كانال يابي رو انجام ميده بدون اينكه اخطار بده بگه مثلا سخت افزارش موجود نيست يا ...!

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

شما نظرتون راجع به اين پست چيه ؟
    کد:
    ميخام ببينم اين مدلي كه توي اين پست گفته شده مدل اروپاييه؟ اگر مال اروپاست پس asia/d‌ ديگه چيه؟
    دوستاني كه منطقه شون تلويزيون ديجيتال رو پشتيباني ميكنه اگه ميتونن يه تستي بكنن ببينيم اصلا براي مدلهاي غير اروپايي هم كار ميكنه يا نه ،‌ هر چند ،‌مثل اينكه بورد سخت افزاريش نيست ،‌ پس چرا بعد از فعال سازي كانال يابي رو انجام ميده بدون اينكه اخطار بده بگه مثلا سخت افزارش موجود نيست يا ...!
    اينو بخون از قول يكي از بچه هاي عصر جوان:
    نقل قول نوشته شده توسط farzadba
    بنابر آخرين تحقيقاتي كه بچه هاي سايت كرده اند ظاهرا شركت سامسونگ دو نوع تلويزيون با يك عنوان اصلي مدل وارد بازار كرده است:

ظاهرا بعضي از دوستان مي فرمايند كه تلويزيون هاي سفارش اروپا داراي اين ويژگي هستند و نشانه آن هم اين است كه نام مدل تلويزيون هاي اروپايي با حروف LE آغاز مي شود:

اما با اين وجود در جستجوهايي كه من كرده ام به اين مورد هم برخورده ام كه تلويزيون هايي در آسيا سفارش داده شده اند كه ديجيتال هستندو در اروپا نيز در برخي از كشورها تلويزيون آنالوگ وارد بازار شده است. پس بايد به ساير علامتهاي مدل نيز توجه كرد:
    بعد از اين شماره مدل كه نوشتم 3 حرف ديگر وجود دارد كه اگر اشتباه نكنم به قرار زير است:

البته بعد از اين سه حرف هم حروف ديگري وجود دارند كه نمايانگر كشور هدف توزيع محصول است.
    اين حروفي كه گفتم نتيجه تحقيق من بوده و شايد اشتباه باشد. بنابراين دوستان اگر موردي را مي دانند بيان كنند.
    حالا بياييم سر سوال شما:
    زماني كه وارد منوي مخفي مي شويد در واقع يعني شما به عنوان يك متخصص مي خواهيد به يك نرم افزار، سخت افزاري را كه قرار است با آن كار كند معرفي مي كنيد. بنابراين امكان هر تغييري وجود دارد و يكي از دلايل خطرناك بودن كار با منوي مخفي هم همين است. چون اگر اين معرفي اشتباه صورت بگيرد ممكن است دستگاه كار نكند و يا آسيب ببيند و يا در كاركرد برخي از قسمتها اختلال ايجاد شود. در عين حال برخي از شركتها امكاناتي را روي برخي از نرم افزارها غير فعال مي كنند و با فعال كردن آن و تغيير مدل دستگاه بازاريابي جديدي مي كنند و با يك تغيير ظاهري كوچك آن را به عنوان دستگاه جديد عرضه مي دارند كه عمده كار دوستان به شناسايي اين امكانات بر مي گردد.
    در ارتباط با تغييري كه شما داده ايد بايد بگويم كه خود من هم شخصا اين كار را انجام دادم و به همين جواب رسيدم. يعني با اين تغيير گزينه هاي جستجوي ديجيتال به سيستم اضافه شد اما هم گزينه انتخاب زبان حذف مي شود و هم خروجي AV. ولي با وجود اين امر باز هم جستجوي كانال اثري نداشت و كانال ديجيتالي پيدا نشد و فقط كانال هاي آنالوگ پيدا و ذخيره شد. حالا دو احتمال دارد. يكي اينكه واقعا تيونر ديجيتال در مدل مذكور موجود نيست و ديگر اينكه بايد جاي ديگري رو در منوي مخفي تغيير داد بنابراين تغيير گزينه ديجيتال به آنالوگ
    به تنهايي راه چاره نيست.
    بنابراين دوستان و متخصصان بايد كمك كنند تا اين ابهام برطرف شود و شما هم كمي صبر كنيد و دست نگه داريد تا اين مشكل حل شود. ولي حتما پيگير باشيد.
    با احترام 1- تلويزيون هايي كه تيونر آنالوگ دارند. 2- تلويزيون هايي كه تيونر آنالوگ و ديجيتال دارند. LE-32B650= تلويزيون سامسونگ سري 32 اينچ مدل 2009 سري 6 سفارش اروپا T1R= مدلهايي كه تيونر آنالوگ دارند T1M= مدلهايي كه تيونر آنالوگ و ديجيتال دارند
    LA-32B650= تلويزيون سامسونگ سري 32 اينچ مدل 2009 سري 6 سفارش آسيا

9. این کاربر از starpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

نوشته هاي پست قبلي يكم ناخواناست ،‌ اينطوري بهتره:

ظاهرا بعضي از دوستان مي فرمايند كه تلويزيون هاي سفارش اروپا داراي اين ويژگي هستند و نشانه آن هم اين است كه نام مدل تلويزيون هاي اروپايي با حروف LE آغاز مي شود:
    LE-32B650= تلويزيون سامسونگ سري 32 اينچ مدل 2009 سري 6 سفارش اروپا
    LA-32B650= تلويزيون سامسونگ سري 32 اينچ مدل 2009 سري 6 سفارش آسيا
    اما با اين وجود در جستجوهايي كه من كرده ام به اين مورد هم برخورده ام كه تلويزيون هايي در آسيا سفارش داده شده اند كه ديجيتال هستندو در اروپا نيز در برخي از كشورها تلويزيون آنالوگ وارد بازار شده است. پس بايد به ساير علامتهاي مدل نيز توجه كرد:
    بعد از اين شماره مدل كه نوشتم 3 حرف ديگر وجود دارد كه اگر اشتباه نكنم به قرار زير است:
    T1R= مدلهايي كه تيونر آنالوگ دارند
    T1M= مدلهايي كه تيونر آنالوگ و ديجيتال دارند
    البته بعد از اين سه حرف هم حروف ديگري وجود دارند كه نمايانگر كشور هدف توزيع محصول است.
    كساني كه موفق شدن با تلويزيون مستقيم شبكه هاي ديجيتال رو بگيرن اسم كامل مدلشون رو بگن شايد به نتيجه اي رسيديم!

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی میتونه کمک کنه چجوری مشکل تلتکست این LCD رو حل کرد؟ من LA40B650 دارم و با فریمور 2006 هم آپگرید کردم : T-CHL7DEUC

اما میتونم بگم هیچ فرقی نکرد! این فریمور با 2005 چه فرقی داشت؟!

ممنون، شاد باشید

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی میتونه کمک کنه چجوری مشکل تلتکست این LCD رو حل کرد؟ من LA40B650 دارم و با فریمور 2006 هم آپگرید کردم : T-CHL7DEUC

اما میتونم بگم هیچ فرقی نکرد! این فریمور با 2005 چه فرقی داشت؟!

ممنون، شاد باشید
    -من كه 32b650 داشتم با اپديت 2006 مشكل تلتكست حل شد وحروف رو كامل نشون ميداد

13. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

از دوستان یه سوال داشتم .
    من یه b690 32 اینچ دارم . که موقعه کارکردن . مخصوصا وقتی از ورودی های av تصویر پخش میکونه یه صدای صوت مانند ضعیف از پشت دستگاه شنیده میشه . که در حالت عادی قابل شنیدن نیست . اما شبها که همه جا ساکته وقتی تلویزیونو با صدای کم نگاه میکونم . صدای صوت کاملا محصوص هستش و رو عصاب آدمه .
    میخواستم بپرسم که این صدا طبیعه یا اینکه دستگاه مشکل پیدا کرده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •