-بعضي از دوستان كشور رو عوض ميكنند ولي ارزش اين ريسك رو نداره ميبينيد كه در تاپيك دوستي از مشكلاتي كه براش ايجاد شده گفته من هم توصيه نميكنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-بعضي از دوستان كشور رو عوض ميكنند ولي ارزش اين ريسك رو نداره ميبينيد كه در تاپيك دوستي از مشكلاتي كه براش ايجاد شده گفته من هم توصيه نميكنم
این مشکلات از کجا سرچشمه میگیره؟؟؟؟؟
من فقط میخوام بدونم مشکل از isp اینترنتیم هست یا تلویزیون
وقتی هر4 تا گزینه تست شبکه تیک میخوره یعنی مشکلی از سرویس ارائه دهنده نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من پول بالای گارانتی دادم برای همین
فقط من را مطمئن کن که مشکل از آی اس پی اینترنتیم نیست-یا مک آدرسم
پس گارانتی مال چیه؟؟؟؟-مال همین چیزهاست دیگه!!!!!!!!
-اينجا رو بخون بحث هايي كه شده ومطالبش حتما بدردت ميخوره عموميه :
آقا من ميخوام چند تا بازي كه بشه به حافظه داخلي اتين تلوزيون منتقل و بازي كرد را ميخوام....ميشه لينكش را بذارين البته نه توي رپيدشير!!!
شما نظرتون راجع به اين پست چيه ؟
ميخام ببينم اين مدلي كه توي اين پست گفته شده مدل اروپاييه؟ اگر مال اروپاست پس asia/d ديگه چيه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستاني كه منطقه شون تلويزيون ديجيتال رو پشتيباني ميكنه اگه ميتونن يه تستي بكنن ببينيم اصلا براي مدلهاي غير اروپايي هم كار ميكنه يا نه ، هر چند ،مثل اينكه بورد سخت افزاريش نيست ، پس چرا بعد از فعال سازي كانال يابي رو انجام ميده بدون اينكه اخطار بده بگه مثلا سخت افزارش موجود نيست يا ...!
اينو بخون از قول يكي از بچه هاي عصر جوان:
نوشته شده توسط farzadba
نوشته هاي پست قبلي يكم ناخواناست ، اينطوري بهتره:
كساني كه موفق شدن با تلويزيون مستقيم شبكه هاي ديجيتال رو بگيرن اسم كامل مدلشون رو بگن شايد به نتيجه اي رسيديم!ظاهرا بعضي از دوستان مي فرمايند كه تلويزيون هاي سفارش اروپا داراي اين ويژگي هستند و نشانه آن هم اين است كه نام مدل تلويزيون هاي اروپايي با حروف LE آغاز مي شود:
LE-32B650= تلويزيون سامسونگ سري 32 اينچ مدل 2009 سري 6 سفارش اروپا
LA-32B650= تلويزيون سامسونگ سري 32 اينچ مدل 2009 سري 6 سفارش آسيا
اما با اين وجود در جستجوهايي كه من كرده ام به اين مورد هم برخورده ام كه تلويزيون هايي در آسيا سفارش داده شده اند كه ديجيتال هستندو در اروپا نيز در برخي از كشورها تلويزيون آنالوگ وارد بازار شده است. پس بايد به ساير علامتهاي مدل نيز توجه كرد:
بعد از اين شماره مدل كه نوشتم 3 حرف ديگر وجود دارد كه اگر اشتباه نكنم به قرار زير است:
T1R= مدلهايي كه تيونر آنالوگ دارند
T1M= مدلهايي كه تيونر آنالوگ و ديجيتال دارند
البته بعد از اين سه حرف هم حروف ديگري وجود دارند كه نمايانگر كشور هدف توزيع محصول است.![]()
سلام
دوستان کسی میتونه کمک کنه چجوری مشکل تلتکست این LCD رو حل کرد؟ من LA40B650 دارم و با فریمور 2006 هم آپگرید کردم : T-CHL7DEUC
اما میتونم بگم هیچ فرقی نکرد! این فریمور با 2005 چه فرقی داشت؟!
ممنون، شاد باشید![]()
-من كه 32b650 داشتم با اپديت 2006 مشكل تلتكست حل شد وحروف رو كامل نشون ميداد
از دوستان یه سوال داشتم .
من یه b690 32 اینچ دارم . که موقعه کارکردن . مخصوصا وقتی از ورودی های av تصویر پخش میکونه یه صدای صوت مانند ضعیف از پشت دستگاه شنیده میشه . که در حالت عادی قابل شنیدن نیست . اما شبها که همه جا ساکته وقتی تلویزیونو با صدای کم نگاه میکونم . صدای صوت کاملا محصوص هستش و رو عصاب آدمه .
میخواستم بپرسم که این صدا طبیعه یا اینکه دستگاه مشکل پیدا کرده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)