تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 218 اولاول ... 397985868788899091929399139189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 2179

نام تاپيک: Prince of Persia: The Forgotten Sands

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من که با کرک دوم رفتم هیچ مشکلی نبود
    من اول دریچه ها رو آزاد کردم بعد رفتم رو میله !اول رفتم بالا همه رو کشتم بعد اومدم پایین بقیه رو کشتم جالب بود بالا در بسته بود و هیچی نبود گفتم چی جوری دیگه میشه رفت بالا! دیگه پرشی هم نمیشه رفت تو دل دشمن ولی یهو یه اسکلت زنده شد و منم پرشی رفتم و در باز شد(آخه اگه در باز بود که همون اول فلنگ رو میبستم!!!!!!!!!!!* خواستی سیوشو هم دارم
    یا دقیق بعدش یا نزدیکی هاش میتونی سیو خودت رو بدی اگه مشکل دار نبود برات رد کنم اگه مشکل دار نبود!

اره سیوشو بزار شاید فرجی شد

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اره سیوشو بزار شاید فرجی شد
    مطمینید مرحله رو درست میگین
    بیاین اینم سیو چند مرحله نزدیک به اون قبل و بعدش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از ieeeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

14

کسی میدونه اینجا باید چه کار کرد
    نکنه باز هم باگ کرک است ؟

---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------

---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------

---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

کسی میدونه اینجا باید چه کار کرد
    نکنه باز هم باگ کرک است ؟

---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------

---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------

---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------
    نه باگ نیست ، آب رو منجمد کنید ، بعد دسته رو بچرخونید .

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

دوستانی که تازه بازی رو می خرن و هنوز مرحله اول و دومن سریعا کرکشونو عوض کنن چون بعدا به مشکلای جدی تری بر میخورین .
    هر کی مشکل کرک داره و نمی تونه رد کنه سیوشون رو بزارن در صورت امکان براشون با ترینر رد کنیم و بعد درست بعد از اونجا رو آپلود کنیم براشون .
    برای عکس گرفتن از محیط بازی که دوست خوبمون پرسیده بودن :
    1- دکمه print screen روی کیبور رو بزنید .
    2- برید به paint خود ویندوز و کلیک راست و paste
    3- بعد از اینکه عکس رو با پسوند jpg سیو کردید روی یه سرور مثل aks98.com آپلود کنید
    Last edited by black.assassin; 02-07-2010 at 23:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3taxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رویاهام

پيش فرض

سلام

یکی از بچه ها بازی رو نصب کرده ولی میگه موقعه ورود به بازی میاد بالا ولی تصویر سیاه میمونه و تا 5 دقه همینجور سیاه میمونه و میاد بیرون.کرکش رو هم عوض کرده نشده

میشه از سیستمش باشه؟(نمیدونم سیستمش چیه ولی فکر کنم به روز باشه)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

درایو کارت گرافیکش رو دوباره باید نصب کند .
    ورژن جدیدش رو دانلود کند بهتر است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

در ضمن کاری ندارم ولی شما واقعا یه اسم زیبا از تاریخ قبل از اسلام شنیده اید ولی باید قبول کنید که فقط دوران کوروش و داریوش ایران قوی بوده و حکومت داری خوبی داشتند وگرنه بقیه پادشاهان زورگو و فاسد بوده اند یه بنده خدایی می گفت شما دوست داری که یک سیاسمت مدار امروزی با پول مردم کاخ داشته باشن من گفتم نه گفت پادشاهان هم اینطور بوده با خون دل مردم این کاخها رو بنا کرده اند همین تخت جمشید که الان بهش افتخار می کنیم باید بپرسیم که پادشاهان به چه حقی مال مردم اون زمان رو رو داده اند برای عیش و نوش خودشون کاخ درست کرده اند بعدا اسلام میاد یه پادشاهی مثل کریم خان میسازه که تو چند قرن پیش که هیچ کس نمی دونه دموکراسی چیه خودش رو وکیل رعایا می دونه اینه پادشاهی اسلامی نه پادشاهی خسرو پرویز که عاشق خواهرش میشه و......
    دوست عزیز در مطالب شما نکاتی نهفته است که باید بیان بشن.

اسامی ایرانی بسیار زیبایی وجود دارن که ما کمتر شنیدیم ولی واقعاً بسیار زیبا هستن و البته انتخاب نکردن نام های ایرانی بعد از اسلام هم به این دلیل نبوده که مردم ایران اسامی ایرانی رو دوست نداشتن بلکه محدودیت بوده که باعث انتخاب نکردن نام های ایرانی شده بود.

تخت جمشید یا هر کاخ دیگری الآن شده اعتبار ایران و ایرانی. اون موقع هم به دلیل نشان دادن قدرت و هنر ایران اون دوران ساخته شدن تا حدی که اسکندر بعد از فتح ایران وقتی بنا های مربوط به قلمرو ایران رو دید متعجب و حیران شد. البته شاید این مثالی که الآن میزنم در مقیاس کوچک تری باشه ولی بی ربط هم نیست. وقتی ایران ریاست دوره ای بر سازمان کنفرانس اسلامی رو برعهده داشت و میزبان یک دوره اجلاس بود. سالنی رو افتتاح کرد و خرجهایی کرد که بعضی ها گفتن بیت المال داره حیف و میل میشه و در توجیه این قضیه گفتن که این کار توانایی ایران در برگزاری چنین مراسم هایی رو به جهانیان نشون میده و در ضمن برای هدف مقدسی این کار انجام شده. همونطور که میبینین تشخیص دادن که باید این خرج انجام بشه و شد (به هردلیلی). اون موقع هم فلسفه ساخت تخت جمشید این بود که در مقابل آکراپولیس قدرت ایران رو به رخ رومی ها بکشن. پس شما هم اینقدر بیت المال رو چماغ نکن بزن تو سر ما!

خوبی بعضی از سردمداران ایرانی ربطی به اسلامی بودنشون نداره بلکه قضیه ی "همه جا آدم خوب و بد هست" اینجا مصداق پیدا میکنه چه بسا پادشاهان ایرانی مسلمانی بودن که آبروی ایران و ایرانی رو بردن.

در مورد ازدواج خسرو پرویز با خواهرش باید بگم که ازدواج با محارم قبل از اسلام در ایران عرف بوده و کسی اونو عیب نمیدونسته در ضمن الآن هم یهودیانی هستند که مثلاً با خواهر خودشون ازدواج میکنن و در دین یهود این کار کراهت یا حرمتی که در اسلام داره رو نداره. حتی به عنوان نمونه حضرت یعقوب در آن واحد دوخواهر رو در عقد خودش داشت و همه هم در یک منزل زندگی میکردن(رجوع شود به فیلم یوسف پیامبر) که در اسلام این کار به شرط آنکه دو خواهر در دو شهر متفاوت باشند امکان پذیره. پس این مسائل مربوط میشن به عرف نه لزوماً شرع. در ضمن همون کوروش که بعضی از چهره های سرشناس اسلامی عنوان ذوالقرنین که در قرآن از اون به عنوان پادشاه عادل یاد شده رو از آن او میدونن هم با خاله خودش ازدواج کرده بود. پس من اینطور استنباط میکنم که در زمان نبود حکم صریح شرعی عرف عیبی نداره. پس ازدواج با محارم قبل از اسلام جرم نبوده و حتی بد هم نبوده.

10. 4 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mt17770's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مــشــــــهد

پيش فرض

دوستان من به یه دری خوردم که وقتی رو دکمش میری در باز نمیشه. جای زندان. راهی هست که از سیو کسی نرم؟

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان من به یه دری خوردم که وقتی رو دکمش میری در باز نمیشه. جای زندان. راهی هست که از سیو کسی نرم؟
    سلام یه عکسی بذار...

13. این کاربر از tranceyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •