دوستان
یک بار در چپتر 7 از اون محیط اومده بیرون و الان تو فضا هستش
همه جا اکسیژن داره ولی نمیدونم باید کجا برم یا چی کار کنم
یک موجود هم همش به طرف من چیزهایی پرتاب میکنه و ظاهرا تیر هم نمیخوره
دوستان
یک بار در چپتر 7 از اون محیط اومده بیرون و الان تو فضا هستش
همه جا اکسیژن داره ولی نمیدونم باید کجا برم یا چی کار کنم
یک موجود هم همش به طرف من چیزهایی پرتاب میکنه و ظاهرا تیر هم نمیخوره
دو تا از صفحات خورشیدی رو باید تنظیم کنین. جایی که باید نور برخورد کنه کاملا مشصخه...نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون نکروموف رو هم میتونین بکشین که اذیت نشین.
در ایکس باکس اونجایی که وارد اسانسور می شوم میگوید سی دی دوم رابگذار قفل کرده و دیگر جلوتر نمی رود سی دی دوم را قبول نمی کند . کسی است که یک سیو ایکس باکس dead space 2 بعد از پیاده شدن از اسانسور را باری من بگذارد؟؟ البته اگر راهنمایی کنید چطور سیو را به ایکس باکس منتقل کنم ممنون می شوم.
میگه دی وی دی دومو بذار بازیو میزنی بیرون بعد دی وی دیو میذاری؟
باید همون موقع که گفت دی وی دی اولو دربیاری و دی وی دی دومو بذاری جاش
پس مشکل از دی وی دی بازیته
نه دیویدی هم سالم است وقتی اول یس دوم را می گذارم کاملا بالا می اید اما برای احتیاط سی دی دوم را مجدادا از فروشنده تهیه کردم . اگر یکی از شما یک سیو بعد از جایی که می گوید سی دی دوم را بگزارید. اینجا برای من بگذارد مشکل حل می شود.
این اولین بازی غیر ورزشی و غیر اپن ورلدیه که دارم ادامه میدم من که اصلا هیچ اعتقادی به این چیزای تخیلی و حتی علمی تخیلی ندارم تو این بازی نفسم حبس میشه از بس دلهره آوره و با اینکه موجوداتش مسخره ان واسم فکر کنم صدای این بازی خیلی تاثیرگذاره
تو چپتر چهاره که گیر کردم همون جا که فکر کنم حدود 7..8 تا موجود ترسناکن که قایم میشن بعد حمله میکنن b رو هم میزنم جایی رو نشون نمیده باید همه ی اونارو نابود کنم با این سلاحهایی که دارم؟
راستی این nod چیه
Last edited by SevenCity; 06-05-2011 at 00:00.
کپچر چیه!چپتر منظورتون هست عزیز...تو کپچر چهاره که گیر کردم همون جا که فکر کنم حدود 7..8 تا موجود ترسناکن که قایم میشن بعد حمله میکنن b رو هم میزنم جایی رو نشون نمیده باید همه ی اونارو نابود کنم با این سلاحهایی که دارم؟
در مورد سوالتون هم بله باید همه ی اونا رو نابود کنید تا مسیر رو نشون بده..قانون بازیه
سلام . تو چپتر 14 اونجا که یارو با تیر می زنه گلومو پاره می کنه باید چیکار کنم ؟ نکنه بازی تموم شده ؟؟
مشکل برطرف شد e رو باید تندتر می زدم
Last edited by ma-bah; 06-05-2011 at 03:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)