تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرويس مستقيم مخابرات يا سرويس شركت هاي اينترنتي؟

راي دهنده
252. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مخابرات

107 42.46%
  • شركت هاي اينترنتي

145 57.54%
صفحه 89 از 94 اولاول ... 3979858687888990919293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 933

نام تاپيک: سرويس ADSL مخابرات تهران بزرگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه zigma94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اقا انقد دعوا نکنید به نظز من یا من بد از روی سر خط چک کردم یا اشکال از کابل بیرونه بهرحال مخابرات مال همه رو رانژه کرد دروغ که نمی گه . من حالا به خودشون شنبه می گم یکی و بفرستند سر خط و کابل تو خیابون31: رو چک کنن تا دیگه حرفی نمونه . نتیجه اش هم اینجا می زارم . چون من سر خط چک کردم روشن نشد ( با مودم هایی که جاهای دیگه تست شده بودن ) بعیده مخابرات دروغ بگه اما اگه آدمشون اومد و دید حق با منه ............
    پس فعلا دعوا نکنید
    اینجا هم بهتر از تاپیک راه اندازی مودم جواب می دن اما من م فکر می کنم بهتره اینا همه منتقل بشه اونجا (آقای مدیر )
    فقط من می یام شنبه 1 شنبه نتیجه اش رو اینجا می زارم
    حالا
    چک کردن از جعبه تقسیم که دیگه بد و خوب نداره عزیز. در ضمن مخابرات معمولا دروغ نمیگه اما تجربه دروغ گفتنش رو هم ما داریم . به هر حال اگه مامور مخابرات میخواد چک کنه باید از مرکز مخابراتیتون تا دم در خونه و بعدش سیم کشی داخلیتون رو چک کنه . ( البته اگه در مورد رانژه شدن خط بهتون دزست گفته باشن) در هر صورت نتیجه رو بعدا اعلام کنید تا اگه احیانا شخص دیگه ای هم مشاکل مشابهی داره شاید بتونه کمکش کنه .

2. این کاربر از zigma94 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

فعلاً که اون دوست کلاهبردارت اومد گفت هم با فایرفاکس هم اینترنت اکسپلورر وصله
    کافر همه را به کیبش خود پندارد.
    یکی به من بگه من چطور می تونم پروفایلم رو از تو این خراب شده ببندم
    شما اگه همه ی حساب هات رو ببندی و رفع زحمت کنی خیلی بیشتر خوشحالمون میکنی پروفسور. راهش هم اینه که دیگه این طرفها پیدات نشه یا اگه پیدات شد لاگین نکنی ولی اگه نتونستی جلوی خودت رو بگیری باید با یه ایمیل از ادمین بخوای این کارو واست بکنه البته به شرطی که پس فرداش دوباره تنت شروع به خارش نکنه و بیای شونصد تا آی دی جدید بسازی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

الان که پست ها رو خوندم دیدم که sei_pm هم به همون نکته sign in وsign out کردن ارور و نسیم اشاره کرده که خوب من هم توی پست قبلیم گفتم پس خدا رو شکر اونقدر نکته ی تابلو و واضحی بوده که فکر میکنم اکثر بچه های آنلاین متوجهش بودن . (نکته ی آخر هم این که بین خودمون بمونه ولی این بابا آی.دی دیگه ای هم داره که اگه بحث رو کش بده مجبور میشم هم اونها رو و هم اراجیف دیگش رو از زیر خاک بکشم بیرون و همه رو یک جا اکران عمومی کنم تا دست ملت بیاد که پروفسرمون دقیقا چی کارست)

---------- Post added 26-02-2010 at 12:01 AM ---------- Previous post was 25-02-2010 at 11:59 PM ----------

آقا مهرداد . فکر میکنم صحبت این دوستمون حرف دل خیلی از خواننده های این تاپیک باشه
    شما کوتاهی نکن PM بزن به مدیریت خودشون می دونند چجوری بفهمند کی دو تا ID داره.

فعلاً که اون دوست کلاهبردارت اومد گفت هم با فایرفاکس هم اینترنت اکسپلورر وصله
    کافر همه را به کیبش خود پندارد.
    اگه من اینکار رو می کردم نمی یومدم اینجا بگم که .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

شما اینجارو با چاله میدون اشتباه گرفتی
    پیش شماره خونت 4445
    بچه پونک اونورایی دیگه
    بیشتر از اینا نباید ازت انتظار داشت خز

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

من مديريت انجمن رو در جريان كار قرار دادم و بزودي اقدامات لازم انجام خواهد شد تا اون زمان از دوستان خواهش دارم بحث رو ادامه ندن و تاپيك رو به روال عادي برگردونن به زودي همه چيز مشخص ميشه.

7. 6 کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اااااه.... خيلي خبرا بوده اين چند ساعت...به به ... به به
    آره من خيلي خيلي خوشحال مي شم مديريت به سرعت چك كنن ببينن Ip من با nasim_v يكي بوده يا خير.. ولي اين دو نفر‌ (sei_pm و zigma94 ) هم بايد چك بشن... پيش داوري نم كنيم.. و منتظر مي مونيم

---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------

آقای دکتر ارروررررر error_691
    من خونمون محمودیست میشیم مرکز استقلال. پدرم هیئت علمیه و رفته استقلال.
    اولش ندادن بعدش که کلی اصرار کرده و گفته بقیه دارن بهش دادن. البته گفتن فقط 50 تا 1024 بوده که همه پر شده.
    برای همین فعلا یه 512 دادن گفتن اردیبهشت بیاین درخواست افزایش سرعت بدین. من می دونم حرف شما درست هست و با نظر شما که می گین اینا از روی حسادته موافقم
    یه مشکلی دارم اونم اینه که تا 4 شنبه وصل می شه مودم هم wag120n خریدم اما نمی دونم چطوری تنظیم کنم
    لطفا راهنمایی کنین
    مرسی
    نسیم
    اين پست اول اون خانوم بود كمك واسه مودم خواسته بود.
    نكته ديگه اينكه اگر همه پست هاي من رو ببنيند من نوشتم هيات
    اما اين خانم و شما ها هميشه نوشتيد هيئت....
    اينم يك نكته اي بود كه همه از دست داديد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آره من خيلي خيلي خوشحال مي شم مديريت به سرعت چك كنن ببينن Ip من با nasim_v يكي بوده يا خير.. ولي اين دو نفر‌ (sei_pm و zigma94 ) هم بايد چك بشن... پيش داوري نم كنيم.. و منتظر مي مونيم

---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------

اتفاقا با همين پست اولشون و همين نكته،بنده مطمئن شدم كه شما 2 3 تا روحيد در 4 5 تا بدن!
    راستي نسيم جان كجا رفت؟؟
    رفت خوابيد؟؟
    احتمالا اينترنت شما يكيه و خودتون خبر نداريد و به اين صورته كه:
    شما فريمور مودمتونو آپديت ميكنيد و چراغ دي اس ال مودمتون روشن ميشه و كانكت ميشيد، چند دقيقه بعد نسيم خانم مودمشو آپديت ميكنه و چراغش روشن ميشه و كانكت ميشه و شما ديسكانكت ميشيد و اين چرخه همينطور ادامه پيدا ميكنه...
    راستي ايشون هم مثل شما ، عضو هيات علميه يا عضو هيات رزمندگان اسلام؟؟
    هيئت يا هيات؟؟
    چه اسپم بازاري شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

متاسفانه هيچ راهي پيدا نكردم.... تنها كاري كي تونستم بكنم اين بود كه پست هاي ارزشمندم رو پاك كنم...
    تو ستينگ مي توني دريافت اي ميل رو غير فعال كني... همين
    متاسفم واقعا
    فقط همين رو مي تونم بگم
    حيف از وقت ارزشمندم كه اينجا حرومش كردم
    جلوي ضرر رو از هر كجاش بگيري منفعته

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

متاسفانه هيچ راهي پيدا نكردم.... تنها كاري كي تونستم بكنم اين بود كه پست هاي ارزشمندم رو پاك كنم...
    تو ستينگ مي توني دريافت اي ميل رو غير فعال كني... همين
    متاسفم واقعا
    فقط همين رو مي تونم بگم
    حيف از وقت ارزشمندم كه اينجا حرومش كردم
    جلوي ضرر رو از هر كجاش بگيري منفعته
    پس شما برو به منفعت خودت برس. کسی شما رو وادار به پست زدن نمیکنه.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اولا آره خیلی خبرها بوده که خودت هم بودی و چهار چشمی داشتی دنبالشون میکردی و در به در دنبال یه جواب قابل قبول ولی صبر کردی تا تاپیک خلوت بشه تایهو همه با هم شلوارت رو سرت پاپیون نکنن . ثانیا ، پروفسور یه بچه ی قنداقی هم میدونه که آی پی آدرس به راحتی و توسط نرم افزارهای مختلف یا حتی یه بار دی سی شدن و دوباره کانکت شدن قابل تغییره ، بنابراین ممکنه که ادمین هیچ وقت نتونه مچت رو بگیره اما اون چیزی که مهمه اینه که الان دیگه حداقل مچت برای بچه های این تاپیک باز شده . و اما اگه بخوایم یه بررسی کوچک روی آیدی نسیم انجام بدیم متوجه خواهیم شد که توی این تاپیک به غیر از ارور تنها کسی که تونسته از سرویسهای مخابرات با سرعتهای تخیلی بگیره همین نسیمه ( شما بخوانید ارور) ولی از اونجایی که ما چشم دیدن این قضیه رو نداریم و داریم از حسادت می ترکیم ! بنابراین هی سعی میکنیم که پرمون بگیره به پره جناب پروفسور !!!

---------- Post added at 02:26 AM ---------- Previous post was at 02:23 AM ----------

نکته ی بعدی که میخواستم یه بررسی کوچکی روش بکنم ادعای پروقسور درباره ی املای کلمه ی هیئت و هیات هست که شاهد بودیم جناب پروفسور تمام پستهای گذشتش رو پاک کرد و البته من توی پست شماره 880 بهش گفتم که فقط کافیه که بحث رو یه کوچولو دیگه کش بده تا برم سراغ شخم زدن پستهاش و تمام اراجیفش به علاوه ی تمام آی دی هاش رو یه وقتی بگذارم و از زیر خاک بکشم بیرون و اکران عمومی بکنم که همون طور که شاهد بودین بعد از کش دادن بحث ، از ترس رو شدن دست رو شدش ، با یک حرکت بچه گانه و تابلو ، تمام پستهاش رو ویرایش و پاک کرد.
    ویرایش : از اونجایی که یکی از پستهای بنده بنا به دلایل غیر قابل قبول حذف شد ، بنابراین شماره پستی که درباره کش دادن بحث به پروفسور هشدار داده شده بود برابر با "879" خواهد بود
    Last edited by zigma94; 26-02-2010 at 16:05.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •