تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 428 اولاول ... 397985868788899091929399139189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام

خیلی از شما ممنونم که این همه به تمامی دوستان کمک میکنید .
    خوب میخواستم بدونم چجوری رو حالت
    Production میتونم قرار بدم و تا چه مقدار در کیفیت تاپیر داره ؟
    ممنون
    سلام

خواهش می کنم. برای اون مورد هم یکم دیگه یه پست جدا می دم که همه بخونن.

می دونید چی شده ؟؟ فکرشم نمی کنید سایت hot file فیلتر شده ؟؟
    ولی یک مژده ایران روز تا دقایقی دیگر یا فوقش تا شنبه راه افتاده سایت کاملا منتقل شده سر دامین مشکل داریم .
    هه هه. همینه دیگه. وقتی هی گوگل میره و میاد توقع چی داری؟ (راستی ف.ی.ل.ترو تابلو ننویس با یه سرچ پیدا می شه)

اگه واسه ویدئوی آخری Eat3D یا ویدئوی آخری Gnomon با Hotfile کار داری، بگو، چون هر دوش لینک غیر Hotfile هم داره. یکیش که اصلا لینک غیر رپید هم واسش هست.

فعلا.
    Last edited by tovamohammad; 10-06-2010 at 14:19.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض Build Lighting Quality

Build Lighting Quality یا کیفیت ساخت نور:

کیفیت ساخت نور 4 سطح مختلف داره:
    • Preview
    • Medium
    • High
    • Production

حالت پیش فرض Preview هست. هرچی به سطح Production نزدیکتر بشین، دقت بیلد بالا می ره و زمان بیلد هم بیشتر می شه.

تاثیرش در کیفیت محسوسه ولی تابلو نیس که با یه نگاه بگیرین. برای مقایسه ی کیفیت ها تنها راهش اینه که از هر کدوم شات بگیرین در حالتی که دوربین ثابته و بعد با هم مقایسه کنید. برای این کار بهترین روش استفاده از Camera Bookmark هست که دیگه اگه ویدئوها رو دیده باشین بلدین.

برای تغییرش دو راه دارین:

1.اگه فقط برای تست می خواین این کارو بکنین، باید از منوی Build گزینه ی Lighting رو انتخاب کنین و اونجا Build Quality رو تنظیم کنین. دکمه ی Build Lighting توی Toolbar اصلی هم همین کارو می کنه.

2. درصورتی هم که بخواید برای یه مدتی کیفیت رو تغییر بدین و هر بار از Build Lighting استفاده نکنین. بهترین راه تنظیم دستی کیفیت هست. برای این کار هم از Toolbar اصلی روی دکمه ی Lighting Quality Setting کلیک راست کنین و گزینه ی مورد نظر رو انتخاب کنین. این طوری آیکنش هم تغییر می کنه و دفعه های بعدی از رنگش می فهمید کیفیت رو چیه.

فقط حواستون باشه به خاطر زمان زیادی که بقیه ی کیفیت ها برای بیلد می گیرن، معمولا تنها دو جا نیاز به تغییر کیفیت هست. یکی زمان Tweak بازی، و یکی هم قبل از پابلیش که دیگه کار تموم شده و فقط کیفیت مهمه، و در نتیجه زمان بیلد اهمیتی نداره.

اینجا هم یه نمونه هست از زمان های بیلد رو ی یک مپ خاص:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    امیدوارم به دردتون بخوره. تا بعد.

3. 5 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام

خواهش می کنم. برای اون مورد هم یکم دیگه یه پست جدا می دم که همه بخونن.

هه هه. همینه دیگه. وقتی هی گوگل میره و میاد توقع چی داری؟ (راستی ف.ی.ل.ترو تابلو ننویس با یه سرچ پیدا می شه)

اگه واسه ویدئوی آخری Eat3D یا ویدئوی آخری Gnomon با Hotfile کار داری، بگو، چون هر دوش لینک غیر Hotfile هم داره. یکیش که اصلا لینک غیر رپید هم واسش هست.

فعلا.
    اره عزیز باسه همون می خواستم ، الان که دارم از تو تورنت دان می کنم ولی سرعتش پایینه .
    لینک متریال گنومون هم بدید خوبه ، فقط یک جای خوبی باشه و رپیدم نباشه . هات فایل ناز بود هم از نظر سرعت و هم از کیفیت ، حیف بود ، کاش بجاش رپید را فی می کردن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    برای استفاده از سایت Hotfile از نرم افزار زیر استفاده کنید البته با IE باید کار کنید
    کد:

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    برای استفاده از سایت Hotfile از نرم افزار زیر استفاده کنید البته با IE باید کار کنید
    سلام

معین جان اینجور چیزا رو تو تاپیک نگو، مگه نمی دونی با سرچ پیداش می کنن؟ پ.خ کن مثلا. اون پستتم اومدی، ویرایش کن، حداقل لینکشو حذف کن. همین مونده اینجا رو ببندن.

راستی اون با بقیه بروزرا هم کار می کنه، باید تنظیم کنی.

اره عزیز باسه همون می خواستم ، الان که دارم از تو تورنت دان می کنم ولی سرعتش پایینه .
    لینک متریال گنومون هم بدید خوبه ، فقط یک جای خوبی باشه و رپیدم نباشه . هات فایل ناز بود هم از نظر سرعت و هم از کیفیت ، حیف بود ، کاش بجاش رپید را فی می کردن.
    اونو که باید از تو همون تورنت بگیری. زیاد هم بد نیس، من همون اول از همونجا گرفتم.

Gnomon هم 4-3 جا داشتم ازش ولی اکثرش هات فایل بود، الان فقط این مونده:

کد:
    از Uploading فقط می تونی بگیری الان. غیر این خواستی باید با پراک.سی بری هات فایل بگیری.

فعلا بای.

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

محمد جون ببخشید خیلی اذیت کردیمولی یک سوال قضیه unreal torrement چیه ؟ فکر اولین بازی بوده که با آنریل ساختند نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ممنون ولی این چیزی هم که شما دادید فایلها پاک شده بودند. چه برای رپیدش چه برای اپلودینگش .بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ممنون ولی این چیزی هم که شما دادید فایلها پاک شده بودند. چه برای رپیدش چه برای اپلودینگش .بازم ممنون
    شما مطمئنی آدرسی که من دادمو رفتی؟ شک دارم. آخه همین الان دارم ازش می گیرم.چه جوری من ازش بگیرم وقتی پاک شده؟

اینم از آخرین مرحله ی دانلود:

کد:
    شما یه بار دیگه اون آدرسو برو. حتما یه جا اشتباه کردی.

در ضمن زود بگیر ازش. اینا همه سریع پاک می شن. فعلا.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

محمد جون ببخشید خیلی اذیت کردیم
    اِ اِ ، پس این که هی زنگ می زد در می رفت تو بودی؟؟

شوخی کردم، قابلی نداشت.

یک سوال قضیه unreal torrement چیه ؟ فکر اولین بازی بوده که با آنریل ساختند نه؟
    یه جورایی. راستش اولین بازی که با آنریل اومد اسمش آنریل بود. هم اسم انجین بود.

اپیک از آنریل انجین 2 به بعد هربار موتورشو همزمان با یه بازیه Unreal Tournament داده.

UE 1: Unreal
    UE 2: Unreal Tournament 2003
    UE 2.5: Unreal Tournament 2004
    UE 3: Unreal Tournament 2007

اپیک سعی می کنه توی این بازی تمام خصیصه های جدید موتورش رو نشون بده، یه جورایی بازاریابیه واسه اصل موتور، برا همینم بازیش معمولا ارزونه.

در ضمن معمولا یه نسخه از انجین هم روی بازی میاد، که البته خروجی نمی ده و فقط برای ساخت Mod استفاده می شه. هر چند ممکنه از این به بعد UDK رو بده رو بازیش.

تا چایی که من می دونم Unreal Engine 4 هم قراره با Unreal Tournament بعدی بیاد. فعلا.
    Last edited by tovamohammad; 11-06-2010 at 04:05.

11. 2 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ساخت و توسعه بازی Prince_ of _Persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب بالاخره من موفق شدم تفنگ خودم رو تو بازی بیارم. با تشکر از محمد جان بابت لینک آموزش

اینهم یک کار محیط داخلی از خودم که با آنریل رندر گرفتم .

13. 5 کاربر از Prince_ of _Persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •