سلام دوستان
یه لپتاپ 13 اینچی با کانفیگ بالا وحداقل کارن گرافیک 512 چی پیشنهاد میکنین؟
برای کارای سه بعدی
سلام دوستان
یه لپتاپ 13 اینچی با کانفیگ بالا وحداقل کارن گرافیک 512 چی پیشنهاد میکنین؟
برای کارای سه بعدی
برای یک سوال که ده پست نمیدهند.
پاسخ شما در همین تاپیک داده شده و خواهشا سوالات خود را فقط در یک تاپیک مطرح کنید.
تقریبا اکثرا اینجوری هستن!من هم قبلا قرار بود از این شرکت خریداری کنم و میگفت هفته دیگه!!! حدود ۱.۵ ماه این یک هفته طول کشید و پشیمون شدم و نخریدم و بعضی ها تا ۳ ماه هم منتظر موندن برای همون یک هفته!
البته سری FW مشکلی نداره اما یکی از دوستان که BLUE_ray دستگاهش خراب شده بود حدود ۲ هفته ای شایدم بیشتر معطل بررسی های این شرکت شد!!!
من هرچقدر در سایت lenovo گشتم ! خبری از blue-rar RW نبود! فکر کنم منظور سازگار BD-ROM بوده و burner DVD که یه جوری نوشته آدم اشتباه برداشت میکنه.
در ضمن سری جدید این Y550 ها با پردازنده core i7 در ره هستن و قیمت مناسبی هم دارند.
[QUOTE=biostar;4456238]تقریبا اکثرا اینجوری هستن!من هم قبلا قرار بود از این شرکت خریداری کنم و میگفت هفته دیگه!!! حدود ۱.۵ ماه این یک هفته طول کشید و پشیمون شدم و نخریدم و بعضی ها تا ۳ ماه هم منتظر موندن برای همون یک هفته!
البته سری FW مشکلی نداره اما یکی از دوستان که BLUE_ray دستگاهش خراب شده بود حدود ۲ هفته ای شایدم بیشتر معطل بررسی های این شرکت شد!![quote]
حالا میگین من چی کنم برم بیعانه ای که دادم رو پس بگیرم؟؟حالا خوبشون اینه مابقی چی هستن؟؟؟پس چرا همه تو این سایت میگن ایران رهجو بهترینه؟؟؟با این وضعیت؟؟
تو این کانفینگ FW56XXX جای دیگه چی هست که برم بگیرم البته اگه سریع تحویل بدن نه این که 1ماه بمونم ؟؟؟؟
Last edited by hooman223; 04-12-2009 at 00:52.
[quote=hooman223;4456457]بیعانه دیگه چرا دادی آخه؟ من نمیدونم! اکر تا هفته دیگه میاد که صبر کن اما اگه قرار بازی در بیارن صبر نکن!
دوستان لپ تاپ مدل Dell یا sony که برای وبگردی و بازی مناسب باشه چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟
خوب قیمت و وزن مناسب دستگاه و کاربدتون رو دقیق تر بگید تا بشه راهنمایی کرد.
در کل dell studio 1555 از دل و از سونی هم میشه مدل fw550 رو پیشنهاد داد.
[QUOTE=biostar;4456993][quote=hooman223;4456457]
بیعانه دیگه چرا دادی آخه؟ من نمیدونم! اکر تا هفته دیگه میاد که صبر کن اما اگه قرار بازی در بیارن صبر نکن![/QU
خودشون گفتن.گفتن از این مدل خیلی کمه اگه الان قطعی نکنی شاید دیگه گیرت نیاد؟؟؟؟
تا الان کلی زنگ زدم هی میگن امروز میفرستیم فردا میفرستیم!!!!
خوب اگه نیاوردن من چه مدلی جای اون بگیرم؟؟
[QUOTE=hooman223;4457278][QUOTE=biostar;4456993]به جای کدوم مدل میخواید پیشنهاد بدیم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)