تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 892 اولاول ... 397985868788899091929399139189589 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    یه لپتاپ 13 اینچی با کانفیگ بالا وحداقل کارن گرافیک 512 چی پیشنهاد میکنین؟
    برای کارای سه بعدی

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام دوستان
    یه لپتاپ 13 اینچی با کانفیگ بالا وحداقل کارن گرافیک 512 چی پیشنهاد میکنین؟
    برای کارای سه بعدی
    برای یک سوال که ده پست نمیدهند.
    پاسخ شما در همین تاپیک داده شده و خواهشا سوالات خود را فقط در یک تاپیک مطرح کنید.

3. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام
    این ایران رهجو الان دقیقا یه هفته است که داره واسه من یه لپ تاپ می فرسته چقدر برای خریدن یه لپتاپ باید به ایران رهجو التماس کنم من اگه از اولش میدونستم این همه باید برای یه خریدنش برم و بیام هیچوقت اقدام نمیکردم.حالا وا مصیبتا اگه خدای نکرده یه روز لپتاپ آدم خراب بشه ببین دیگه چند سال باید برم و بیام امیدوارم که سرویس پس از فروششون به این افتضاحی نباشه من که از ذوق و شوق خریدن افتادم
    حالا سوالم اینه آیا همه نمایندگیها این جورن؟؟؟
    تقریبا اکثرا اینجوری هستن! من هم قبلا قرار بود از این شرکت خریداری کنم و میگفت هفته دیگه!!! حدود ۱.۵ ماه این یک هفته طول کشید و پشیمون شدم و نخریدم و بعضی ها تا ۳ ماه هم منتظر موندن برای همون یک هفته!
    البته سری FW مشکلی نداره اما یکی از دوستان که BLUE_ray دستگاهش خراب شده بود حدود ۲ هفته ای شایدم بیشتر معطل بررسی های این شرکت شد!!!

5. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سازگار این دو تا رو تازه به لیست سایتش اضافه کرده اما قیمت نزده کسی میدونه چنده و کجا داره

Ideapad Y550-CB09101840

Intel Core 2 Duo P8700 2.53GHz 3MB 1066MHz 4GB DDR3 1066MHz (2 x 2GB) 500GB SATA 5400RPM Blu ray Multi burner Drive Nvidia GeForce GT240M 1024MB Dedicated Memory, Up to 2301MB 15.6” HD WLED Glossy, WXGA (1366×768) Intel WiFi Link 5100AGN
    Broadcom Net Link Gigabit Ethernet
    1.3 Mega Pixel Camera
    Bluetooth VeryFace 2 x USB 2.0 ports
    VGA output
    RJ45
    HDMI
    E-SATA+USB Combo Battery: 6Cell 56Wh (Up to 3 Hours) 2.5 Kg Windows 7 Home Premium

Ideapad Y550-CB09101849

Intel Core 2 Duo P7550 2.26GHz 3MB 1066MHz 4GB DDR3 1066MHz (2 x 2GB) 500GB SATA 5400RPM Blu ray Multi burner Drive Nvidia GeForce GT240M 1024MB Dedicated Memory, Up to 2301MB 15.6” HD WLED Glossy, WXGA (1366×768) Intel WiFi Link 5100AGN
    Broadcom Net Link Gigabit Ethernet
    1.3 Mega Pixel Camera
    Bluetooth VeryFace 2 x USB 2.0 ports
    VGA output
    RJ45
    HDMI
    E-SATA+USB Combo Battery: 6Cell 56Wh (Up to 3 Hours) 2.5 Kg Windows 7 Home Premium

من هرچقدر در سایت lenovo گشتم ! خبری از blue-rar RW نبود! فکر کنم منظور سازگار BD-ROM بوده و burner DVD که یه جوری نوشته آدم اشتباه برداشت میکنه.
    در ضمن سری جدید این Y550 ها با پردازنده core i7 در ره هستن و قیمت مناسبی هم دارند.

7. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hooman223's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ghazvin

5

[QUOTE=biostar;4456238]تقریبا اکثرا اینجوری هستن! من هم قبلا قرار بود از این شرکت خریداری کنم و میگفت هفته دیگه!!! حدود ۱.۵ ماه این یک هفته طول کشید و پشیمون شدم و نخریدم و بعضی ها تا ۳ ماه هم منتظر موندن برای همون یک هفته!
    البته سری FW مشکلی نداره اما یکی از دوستان که BLUE_ray دستگاهش خراب شده بود حدود ۲ هفته ای شایدم بیشتر معطل بررسی های این شرکت شد!![quote]

حالا میگین من چی کنم برم بیعانه ای که دادم رو پس بگیرم؟؟حالا خوبشون اینه مابقی چی هستن؟؟؟پس چرا همه تو این سایت میگن ایران رهجو بهترینه؟؟؟با این وضعیت؟؟
    تو این کانفینگ FW56XXX جای دیگه چی هست که برم بگیرم البته اگه سریع تحویل بدن نه این که 1ماه بمونم ؟؟؟؟
    Last edited by hooman223; 04-12-2009 at 00:52.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

[quote=hooman223;4456457]
    تقریبا اکثرا اینجوری هستن! من هم قبلا قرار بود از این شرکت خریداری کنم و میگفت هفته دیگه!!! حدود ۱.۵ ماه این یک هفته طول کشید و پشیمون شدم و نخریدم و بعضی ها تا ۳ ماه هم منتظر موندن برای همون یک هفته!
    البته سری FW مشکلی نداره اما یکی از دوستان که BLUE_ray دستگاهش خراب شده بود حدود ۲ هفته ای شایدم بیشتر معطل بررسی های این شرکت شد!!![/Q
    حالا میگین من چی کنم برم بیعانه ای که دادم رو پس بگیرم؟؟حالا خوبشون اینه مابقی چی هستن؟؟؟پس چرا همه تو این سایت میگن ایران رهجو بهترینه؟؟؟با این وضعیت؟؟
    تو این کانفینگ FW56XXX جای دیگه چی هست که برم بگیرم البته اگه سریع تحویل بدن نه این که 1ماه بمونم ؟؟؟؟
    بیعانه دیگه چرا دادی آخه؟ من نمیدونم! اکر تا هفته دیگه میاد که صبر کن اما اگه قرار بازی در بیارن صبر نکن!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

دوستان لپ تاپ مدل Dell یا sony که برای وبگردی و بازی مناسب باشه چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

دوستان لپ تاپ مدل Dell یا sony که برای وبگردی و بازی مناسب باشه چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟
    خوب قیمت و وزن مناسب دستگاه و کاربدتون رو دقیق تر بگید تا بشه راهنمایی کرد.
    در کل dell studio 1555 از دل و از سونی هم میشه مدل fw550 رو پیشنهاد داد.

12. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hooman223's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ghazvin

پيش فرض

[QUOTE=biostar;4456993][quote=hooman223;4456457]

بیعانه دیگه چرا دادی آخه؟ من نمیدونم! اکر تا هفته دیگه میاد که صبر کن اما اگه قرار بازی در بیارن صبر نکن![/QU
    خودشون گفتن.گفتن از این مدل خیلی کمه اگه الان قطعی نکنی شاید دیگه گیرت نیاد؟؟؟؟
    تا الان کلی زنگ زدم هی میگن امروز میفرستیم فردا میفرستیم!!!!
    خوب اگه نیاوردن من چه مدلی جای اون بگیرم؟؟

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

[QUOTE=hooman223;4457278][QUOTE=biostar;4456993]

بیعانه دیگه چرا دادی آخه؟ من نمیدونم! اکر تا هفته دیگه میاد که صبر کن اما اگه قرار بازی در بیارن صبر نکن![/QU
    خودشون گفتن.گفتن از این مدل خیلی کمه اگه الان قطعی نکنی شاید دیگه گیرت نیاد؟؟؟؟
    تا الان کلی زنگ زدم هی میگن امروز میفرستیم فردا میفرستیم!!!!
    خوب اگه نیاوردن من چه مدلی جای اون بگیرم؟؟
    به جای کدوم مدل میخواید پیشنهاد بدیم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •