من هنوز از رو نرفتم! فکر کنم همون ایسرو بگیرم،فقط راجع به کشش یکم مشکوکم...
لپ تاپ زیر 900 با کش 3،DDR3، و بالای 15 اینچ غیر 1564 دل دیگه چی هست؟
من هنوز از رو نرفتم! فکر کنم همون ایسرو بگیرم،فقط راجع به کشش یکم مشکوکم...
لپ تاپ زیر 900 با کش 3،DDR3، و بالای 15 اینچ غیر 1564 دل دیگه چی هست؟
هیچی!
Acer Aspire 5740
![]()
تشکر فراوان،
الان سوال بسیار پیچیده ای که پیش میاد اینه که کدومو بخرم؟این 5740 قیمت دقیقش چنده؟تو سازگار نوشته نی.
من از 5738جی تعریف بیشتری شنیدم،بیشترم راجع بهش میدونم،حالا شما کدومو توصیه میکنین؟5740 شنیده م یه مقدار مشکل دارتره،ولی بخاطر سی پی یوش بیشتر روش حساب میشه.
تا جواب ندین بیخیال نمیشم،گفته باشم![]()
آقا ما آخر نفهميديم چي رو بگيريم....
1564 همه چيش خوبه فقط مي مونه سازگاريش با xp كه من هم نياز دارم xp رو سيستمم نصب باشه ...
اين دوستمون كه گفته بود سيستمايي كه بدون ويندوز اراعه مي شن (dos) با ويندوزهاي ديگه مشكل ندارن درست مي گه ؟ كسي اين گفتشو تاييد مي كنه ؟
يه چيز ديگه، كسي قيمت اين 5740 رو نداره ؟
نوشته شده توسط kachale_mughashang [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت دقیقی از این مدل ندارم اما خوب میشه به راحتی حدس زد که این نوت بوک مسلما باید زیر 850 تومان باشد تا بشه acer حسابش کرد
انتخاب خیلی سخت هست.
این مدل چون کاملا جدیده ، خوب مسلما نباید هم خبری در موردش شنیده باشید.
با توجه به شرایط فعلی خرید مدل دل ، کاملا منطقی تر بنظر می رسه
همونطور که دیدن رم مدل معرفی شده 3 گیگه و من باز هم میگم تو این رنج بهترین انتخاب برای گرافیستیها 5738g و برای نرم افزار خورا 1564 هستش.نوشته شده توسط kachale_mughashang [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راجع به کش که گفتی بدون مشکلی نیازه شما رو برطرف میکنه. چرا؟
اگه دقت کنید اکثره نرم افزارهای جدید و به روز رو یک کامپیوتر قدیمی هم به راحتی بالا میاد که کششون 512 کیلو هستش حالا فرض کن همین کش 4 برابر شهخوب معلومه که نتیجه واقعا شگرفی به دست میاد.
البته کاره کش بالا آوردن اینجور چیزا نیستا همینطوری گفتم یکم از دودلی بیرون بیای![]()
خوب شما میتونید ویندوز رو پاک کنید و با داس سیستم رو بوت کنید!
پس این حرف کاملا غیر منطقیست.
اگر میگن که این سیستم با XP مشکل داره ، به خاطر این هست که درایور هاش عرضه نمیشه همین!
خوب کاملا هم طبیعیست.
ویندوز XP در حال انقراض کامل هست.
و ماکروسافت فقط تا سال 2012 از این سیستم عامل پشتیبانی خواهد کرد.
همونطور که دیدین رم مدل معرفی شده 3 گیگه و من باز هم میگم تو این رنج بهترین انتخاب برای گرافیستیها 5738g و برای نرم افزار خورا 1564 هستش.نوشته شده توسط kachale_mughashang [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راجع به کش که گفتی بدون مشکلی نیازه شما رو برطرف میکنه. چرا؟
اگه دقت کنید اکثره نرم افزارهای جدید و به روز رو یک کامپیوتر قدیمی هم به راحتی بالا میاد که کششون 512 کیلو هستش حالا فرض کن همین کش 4 برابر شهخوب معلومه که نتیجه واقعا شگرفی به دست میاد.
البته کاره کش بالا آوردن اینجور چیزا نیستا همینطوری گفتم یکم از دودلی بیرون بیای![]()
سلام دوستان
من می خواستم یه لپتاپ بگیرم، مهم برام وزن کم (البته اندازه مانیتور حداقل 13 اینچ)، طول عمر باطری زیاده و با اینکه کار گرافیکی یا بازی نمی خوام باهاش بکنم ولی تا 1 میلیون میخوام براش خرج کنم. درضمن یه سوالی هم در مورد TABLETها داشتم که چیز خوبی توشون پیدا میشه چون شنیدم کیفیت مانیتورشون پائین و چون اکثرآ HP هستن خرابیشونم بالاست اما بازم بنظرم جذاب میان.
اگر خیلی به وزن ، و عمر باری هامیت میدهید:
دو مدل رو میشه از ایسوس و ایسر پیشنهاد داد ، اما خوب با CPU به نسبت ضعیف.
ASUS UL80A
Acer Aspire 3810T
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)