اون --- رو واسه منم بزار بی زحمت با رمز و یوزرش!
---------- Post added at 04:53 AM ---------- Previous post was at 04:52 AM ----------
باباجان همه چی شوخی بود ازم که دلخور نیستی!!!
ایشالا که خوش باشی
اون --- رو واسه منم بزار بی زحمت با رمز و یوزرش!
---------- Post added at 04:53 AM ---------- Previous post was at 04:52 AM ----------
باباجان همه چی شوخی بود ازم که دلخور نیستی!!!
ایشالا که خوش باشی
اولا از سایت های معتبر دانلود کن درثانی اصلا نیازی به دانلود از سایت های دیگه نداری که چون خود نوکیا واست دانل.ودشو کرده مگه نمی گی 100 درصد دانلود شده پس بپر برو تو درایوی که ویندوزت نصبه دقیقا مسیرش یادم نیست ولی سرچ بزن واسه پوشه ای که نوشته RM-559 بعد اون پوشه رو کلا با پوشش کپی کن
بعد مسیری که واست برای برنامه فونیکس دادمو برو دانلودش کن تا بقیشو بهت بگم.
درضمن RM گوشتو نوشتی که 559 هستش و تو این لینکی که گذاشتی RM 551 هستش اصلا مطابقت نداره با گوشیت دانلودش نکنی ها!!!!
---------- Post added at 05:05 AM ---------- Previous post was at 05:02 AM ----------
هم پیامک هات و هم لیست کنتکتات و هر غفایلی که تو فون مموریت باشه پاک میشه. فون مموری رو با مموری کارت اشتباه نگیر. همینکه میگی لیست تماسات پاک میشه دلیل بر فورمت شدن فون مموریته دیگه!!!!
یعتی غیر این امکان نداره چون تو آپ دیت رام گوشی و مموری فورت میشه و دوباره فریم ویر زده میشه
بازم نمی دونم چی بگم![]()
ایکس 6 پردازنده مجزای گرافیکی نداره مث لپ تاپ ها می مونه.GPU
یعنی چی این؟
داشته باشه مثل لپتاپ ها میشه! اینکه نداره!؟![]()
میگم لپ تاپ هام ندارن (البته فکر کنم بعضی هاشون داشته باشن) ایکس 6 هم نداره! همشون از یه پردازنده واسه همه کار استفاده می کنن
حاجی این چه حرفیه!؟
حالا لپتاپ های گرونتر از 600 700 تومن گرافیک مستقل دارند! گرافیک هایی دارند که به راحتی گیم های روز رو با بهترین کیفیت ران میکنند!
حتی لپتاپ هایی هست که 2 تا گرافیک دارند!
بر منکرش نعلت ولی GPU چی!
لپتاپ خودم GPU مدل ATI4650 داره با 512MB رم DDR3 اختصاصی!! که گرافیک خیلی قوی هست!
سری جدید F گرافیک هاش Gforce 310,330 دارند!
مدل های زیادی هست که گرافیک هایی مثل Gforce 260 دارند!
حتی دل اینسپرون 1564 به قیمت 800 تومن که بخری GPU که داره مدل ATI 4330 هست!
درضمن اونایی که گرافیک ندارد (GPU)لپتاپ های زیر 700 تومن هستند ! البته اونا هم دارند ولی داخل چیپست و جدیدا داخل پردازنده قرار گرفته!
آهان آفرین پس همونی شد که من گفتم بعضی از لپ تاپها ندارند آفرین. لپ تاپ ما اپل بود 1.800 گرفته بودیم ولی بدرد آشغال هم نمی خورد
خلاصه بجز لپتاپ های ارزون قیمت همشون GPU دارند!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)