تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 323 اولاول ... 397985868788899091929399139189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

الان یکی وی پی ان گرفتم و از سرور آمریکاست.

الان 50 درصد دانلود شده.

نتیجش رو بهتون میگم.

فکر کنم داره آپدیت میشه.
    اون --- رو واسه منم بزار بی زحمت با رمز و یوزرش!

---------- Post added at 04:53 AM ---------- Previous post was at 04:52 AM ----------

ممنون از همه دوستان که مهربون و نامهربون کمکم کردن.من قبل خریدش همه تاپیک های اینجا و موبایلستان رو خونده بودم و دیدم که x6 از همه بهتره.اینو واسه خانومم گرفتم.قبلش 73 داشت و خودم 95دارم.چون هیچ جا از صداش بدی خاصی نگفته بودن اولش خیلی جا خوردم(بعدا فهمیدم تو این گوشی های جدید تو صدا زیاد شاخ تر از 73 و95 نیومده.)فقط بابت مقایسش با 97 اشتباه میکردم( امروز دیدم x6 بهتره).بردم نمایندگی واسه گارانتی گفت یک اسپیکرش نیمسوز شده(شاید وقتی درست شد توان خروجیش هم بالا بره!)
    خودم با تاچ حال نمیکنم ولی در مجموع به نظرم کیفیت تاچ تو این گوشی ها از هر چیزی واجبتره و واقعا یک سر و گردن از تاچ های نوکیا و سونی اریکسون بهتره.فقط دیدم که تاچ های htc هم بد نبود.به هر حال ممنون از همه.راستی صداش با هدفون خیلی عالی بود.امیدوارم دیگه از این کارای تازه به دوران رسیدگی و جوسازی و جوگیری و... نکنم.
    باباجان همه چی شوخی بود ازم که دلخور نیستی!!!
    ایشالا که خوش باشی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

100 درصد دانلود شد ولی آخرش اون پیغام لعنتی رو داد!

---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------

ببین توی این سایت کدوم لینک رو دانلود کنم؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------

RM-559 هستش
    اولا از سایت های معتبر دانلود کن درثانی اصلا نیازی به دانلود از سایت های دیگه نداری که چون خود نوکیا واست دانل.ودشو کرده مگه نمی گی 100 درصد دانلود شده پس بپر برو تو درایوی که ویندوزت نصبه دقیقا مسیرش یادم نیست ولی سرچ بزن واسه پوشه ای که نوشته RM-559 بعد اون پوشه رو کلا با پوشش کپی کن
    بعد مسیری که واست برای برنامه فونیکس دادمو برو دانلودش کن تا بقیشو بهت بگم.
    درضمن RM گوشتو نوشتی که 559 هستش و تو این لینکی که گذاشتی RM 551 هستش اصلا مطابقت نداره با گوشیت دانلودش نکنی ها!!!!

---------- Post added at 05:05 AM ---------- Previous post was at 05:02 AM ----------

همیشه بک آپ میگیرم ولی تا حالا هیچ اطلاعاتی از دست ندادم! فقط لیست تماس ها پاک میشه!
    هم پیامک هات و هم لیست کنتکتات و هر غفایلی که تو فون مموریت باشه پاک میشه. فون مموری رو با مموری کارت اشتباه نگیر. همینکه میگی لیست تماسات پاک میشه دلیل بر فورمت شدن فون مموریته دیگه!!!!
    یعتی غیر این امکان نداره چون تو آپ دیت رام گوشی و مموری فورت میشه و دوباره فریم ویر زده میشه
    بازم نمی دونم چی بگم

3. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

ایکس 6 پردازنده مجزای گرافیکی نداره مث لپ تاپ ها می مونه.GPU

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

ایکس 6 پردازنده مجزای گرافیکی نداره مث لپ تاپ ها می مونه.GPU
    یعنی چی این؟
    داشته باشه مثل لپتاپ ها میشه! اینکه نداره!؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

میگم لپ تاپ هام ندارن (البته فکر کنم بعضی هاشون داشته باشن) ایکس 6 هم نداره! همشون از یه پردازنده واسه همه کار استفاده می کنن

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

میگم لپ تاپ هام ندارن (البته فکر کنم بعضی هاشون داشته باشن) ایکس 6 هم نداره! همشون از یه پردازنده واسه همه کار استفاده می کنن
    حاجی این چه حرفیه!؟
    حالا لپتاپ های گرونتر از 600 700 تومن گرافیک مستقل دارند! گرافیک هایی دارند که به راحتی گیم های روز رو با بهترین کیفیت ران میکنند!
    حتی لپتاپ هایی هست که 2 تا گرافیک دارند!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

حاجی این چه حرفیه!؟
    حالا لپتاپ های گرونتر از 600 700 تومن گرافیک مستقل دارند! گرافیک هایی دارند که به راحتی گیم های روز رو با بهترین کیفیت ران میکنند!
    حتی لپتاپ هایی هست که 2 تا گرافیک دارند!
    بر منکرش نعلت ولی GPU چی!

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

بر منکرش نعلت ولی GPU چی!
    لپتاپ خودم GPU مدل ATI4650 داره با 512MB رم DDR3 اختصاصی!! که گرافیک خیلی قوی هست!
    سری جدید F گرافیک هاش Gforce 310,330 دارند!
    مدل های زیادی هست که گرافیک هایی مثل Gforce 260 دارند!
    حتی دل اینسپرون 1564 به قیمت 800 تومن که بخری GPU که داره مدل ATI 4330 هست!
    درضمن اونایی که گرافیک ندارد (GPU)لپتاپ های زیر 700 تومن هستند ! البته اونا هم دارند ولی داخل چیپست و جدیدا داخل پردازنده قرار گرفته!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

آهان آفرین پس همونی شد که من گفتم بعضی از لپ تاپها ندارند آفرین. لپ تاپ ما اپل بود 1.800 گرفته بودیم ولی بدرد آشغال هم نمی خورد

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

آهان آفرین پس همونی شد که من گفتم بعضی از لپ تاپها ندارند آفرین. لپ تاپ ما اپل بود 1.800 گرفته بودیم ولی بدرد آشغال هم نمی خورد
    خلاصه بجز لپتاپ های ارزون قیمت همشون GPU دارند!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •