چرا کسی جواب سوالهای منو نمیده
چرا کسی جواب سوالهای منو نمیده
برنامه gps که بشه نقشه بقيه شهرها رو بهش داد معرفى کنيد
باتشکر
salam be hamegi...man n900 kharidam nemitoonam ahang send konam ...age mishe komakam konin
اقا کسایی که گوشی رو دارن میشه یه چنتا عکس از محیط های مختلف گوشی بزارین بزارن ببینیم محیطش چطوریاس جذابه یا خشک؟
یه سوال دیکه هم داشتم تو فریمور جدید که واسش اومده حساسیت تاچش چه قدر فرق کرده ایا به نسبت مقاومتی بودنش میشه با کمی اغماض حساسیت اونو مثل خازنی دونست یا نه ؟ و اینکه سیستم عامل این گوشی با امدن mego چی میشه ؟آیا این گوشی به اون سیستم عامل جدید نوکیا و اینتل اپدیت میشه یا نه ؟ و اوضاع gps تو این گوشی چطوری هست ؟مثل سیمبین نرم افزار خوبی مثل گارمین واسه این گوشی هست که بشه نقشه ریخت و آفلاین از gps استفاده کرد؟ و اینکه کیفیت فیلمبرداری اون چطوریست با وجود 25 فریم کیفیتش آیا بالا هست؟ و آخرین سوال سرعت گوشی چطوریست تا به حال هنگ یا تاخیر _همان لگ )تو کارش مشاهده شده
با سلام خدمت دوستان . لطفا نحوه استفاده از gps offline رو توضیح بدین. نقشه شهر ها رو از کجا میتونم تهیه کنم؟
سمنی علیکم
من میخواستم بدونم چه بلایی سر گوشیم اومده که دیگه نه با ماتریکس نه با ایسی دبین فایل های .deb رو پخش نمیکنه
چه کار کنم؟
دوربین جلو فقط برای ویدیو كال هست؟
حالا واقع میشه روی این دستگاه سیستم mac os نصب كرد؟
برنامه هایی مثل master gear یا pico drive برای این گوشی اومده میخواستم بدونم كه ابن برنامه ها این گوشی را تبدیل به یك دسته بازی میكنه یا برنامه ای برای اجرای بازی های سگا و پلستیشن هست؟
من حدودا چند وقت پیش تصویر یكی از ٤ صفحه آغازی گوشی را عوض كردم ولی دیگه تغییر نكرد همه كار هم كردم . می خواستم بدونم كسی نظری داره؟(این موضوع برام خیلی مهمه)
مممممنون![]()
با سلام خدمت همه دوستان
من میخوام یه اکانت adslبرا خون بگیرم تا هم کام÷یوترم فیض ببره هم گوشیم اگه یه روتر وایرلس adsl بگیرم عملیه و میتونم باهاش اینترنت رو برا گوشیم هم شیر کنم؟
اگه جواب آره است چه مارکی بهتره ؟
از همه کسایی که وقت گذاشتن برا راهنمایی بقیه ممنونم
ببخشید یکمی در مورد سیستم mac os توضیح بدین.چه جوریاست ؟
سلام
من به اینترنت وایرلس دسترسی ندارم پس لصفا
1-آدرس دانلود rootsh .
2. آدرس دانلود petrovich.
راستی برای نصب نرم افزار petrovich فقط داشتن rootsh کافیه؟
ممنون
چرا اونایی که گوشی رو دارن کم لطفی میکنن و جواب نمیدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)