نه , آپدیت کن
ورژن یکی من 20.0.080 هست حدود 3 , 4 روز پیش به کامپیوتر وصلش کردم و زدم برای آپدیت , آپدیت جدیدی نداشت.
من هم می خوام![]()
نه , آپدیت کن
ورژن یکی من 20.0.080 هست حدود 3 , 4 روز پیش به کامپیوتر وصلش کردم و زدم برای آپدیت , آپدیت جدیدی نداشت.
من هم می خوام![]()
Last edited by behii; 07-04-2010 at 15:00.
مبارک باشه ممد IC ـیش برات بچرخهچون من این گوشی رو تازه گرفتم![]()
اول راهنما رو اینجا بخون
بعد شماره سریال و مدل گوشی ت رو بده تا برات درست کنن key و cer اش روکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان حد اقل یه کانورتر برای گوشی معرفی کنید بابا میخوام فیلم ببینم :((
من هر چی فیل هایرو با رزولیشن گوشی و MPEG 4 کانورت میکنم میندازم تو گوشی 2تا گزینه میاره یکی میگه مانور و کپی که میزنم اصلا 4_5 درصد بیشتر نمیره ! یکی دیگه هم فقط کپی ه که میزنم کپی میشه و از تو موبایل فقط صداش پخش میشه !!! لطفا کمک کنید !![]()
Allok Video Joiner
حتي ميتونيد 3gp با كيفيت avi كانورت كنيد به خدا خيلي كيفيت بالا ميشه..
Last edited by Ahmad-Ra; 09-04-2010 at 11:18.
Mobiola Video Studio هم خوبه , تو خود سایت نوکیا هم معرفی شده فقط سایز 5530 رو نداره باید خودت تو تنظیمات اش بهش سایز رو بدی . (640 در 320 بده چون فیلم رو برعکس نشون میده) سایز رو هم عوض کن چون حجمش رو میاره پایین و باتری کمتر و ...
فقط من دنبال کرک اش نگشتم باید خودت زحمتشو بکشی![]()
من از any video converter استفاده میکنم سایز رو هم میدم با بالاترین کیفیتش تو 360*640 کانورت میکنم با بالاترین کیفیت و کمترین حجم میده و باطری هم مناسب مصرف میشه و خداییی کیفیتش فوق العاده هست هر فرمتی هم تبدیل میکنه !!! کرک هم نمیخواد![]()
اي كاش بشه فرمور جديه بياد !چي ميشه !احتمالا ميتركونه :دي
اگه بیاد که آره خیلی خوب میشهالان که این جمله رو گفتی رفتم نوکیا یه سری بزنم ببینم فریم ور جدیداش کی میاد . دیدم یه تبلیغ زده اون بالا که ovi 5 تا بازی رایگان میده و خلاصه بعد عضو شدن و ... دیدم واسه 5530 نیست
![]()
اینم لینکشدوستان اگه میشه یه چند تا برنامه , بازی و هرچی که بدردبخور باشه واسه 5530 بذارید لطفاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و یک سوال : من قبلا وقتی ویدیو ای می ریختم تو موبایل (از ovi suit نه) خودش کانورت می کرد الان این کارو انجام نمیده چرا ؟
Last edited by behii; 10-04-2010 at 17:54.
برای من که از همین اول میزنم کانورت اند کپی وستش گیر میکنه کانورت نمیکنه اصلا !!!
یک سوال این فریمور آخریش به چه کاری میاد چه تغییراتی ایجاد میکنه مثلا یه کم توضیح بدید چون من آپدیت نکردم هنوز و تازه کار هم هستم تو سری نوکیا کلا
بعد من این فایل PDF رو که با PDF reader باز میکنم خیلی صفحات رو دیر باز میکنه میگم نمیشه یه کاری کرد زود تر انجام بده ؟ :d
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)