اینو نصب کن. اون لینک رو هم اصلاح مکنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دات نت فریم ورک 3.5 رو باید نصب داشته باشی تو گوشی.
اینو نصب کن. اون لینک رو هم اصلاح مکنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دات نت فریم ورک 3.5 رو باید نصب داشته باشی تو گوشی.
برای نصب قطب نمای دیجیتالی برای امنیا 2 باید اینو تو گوشیت نصب داشته باشی:
Microsoft .net Framework 3.5
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by SAEEDSAMSUNG; 27-02-2010 at 12:31.
سلام
من اونموقع كه تازه jet اومده بود وهمه اونو تو مغازه ها بجاي اين عوضي ميگرفتن ميخواستم بگيرم
كه خوب اونموقع نبود ومنم diamond 2 گرفتم فقط يادمه كه شكل وشمايل اين قرار بود يكم فرق داشته باشه
حتي قرار بود كيبرد داشته باشه ميگيد نه اين عكسو ببينيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این گوشی b7610 هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک راهنمایی میخواستم:
من امروز رفتم این گوشی رو خریدم اولین مشکلم انتقال لیست کانتکت هام بود که گوشی قبلی ام از این نوکیا قدیمی ها بود و کانتکت ها رو روی سیم کارد کپی نمیکرد و من مجبور شدم لیست کانتکت هام رو تو outlook ایمپورت کنم و دوباره از آنجا بریزم روی گوشیم.این کار رو که کردم بعضی از کانتکت هام فقط اسم تماس اومد و نه شماره هام.گفتم خب عیبی نداره بقیه رو دستی وارد میکنم.بگذریم که فهمیدم وارد کردن اسامی با کیبورد مجازی عذابه!!!
حالا اومدم کانتکت بذارم مثلا برای یک کانتکت 5 تا شماره شرکت هست 3 تا خونه بر فرض ؛میخوام اسامی رو به ترتیب بذارم مثلا company 1 company 2 و همینطور تا آخر و برای خونه هم به همین ترتیب ولی دیدم که اصلا جایی برای تغییر اسامی پیش فرض کانتکت ها نداره!و با اینکه یه لیست دور و دراز برای وارد کردن انواع اطلاعات داره ولی مثلا دو تا فیلد برای شماره کمپانی گذاشته و نمیشه بیشترش کرد و نه میشه اسم نوع کانتکت ها رو تغییر داد![]()
خواهشن اگه کسی بلده بهم کمک کنه که خیلی لازم دارمش؛در ضمن آیا راهی هست که اطلاعات رو داخل کامپیوتر وارد کنیم بعد اونو به صورت صحیح سالم وارد بخش کانتک کنم ؟ (منظورم ایمپورت کنم)؟
دوستان سلام
کسی میدونه چه جوری میشه از وایرلس این گوشی استفاده کرد....
من به یه شبکه وصل میشم
ولی اصلا وارد اینترنت نمیشم...به اسم wlan-ap باهاش کانکت میشم...ارتباط برقرار میشه...ولی چه جوری برم صفحه اینترنت باز کنم....برنامه جانبی میخواد...ممون از کمکتون
لطفا کمک کنید
خیلی ممنون
فون بوک امنیا حرف نداره .
یعنی این فیلد ها کارتون رو راه نمیندازه!!:
3 تا تلفن محل کار ( مگه آدم تو این دوره زمونه چند تا کار میتونه داشته باشه؟؟ . فکر کنم 3 تا کافی باشه)
کمپانی . دپارتمان . هم که داره.
Work Tel
Home Tel
Company
Department
Work Fax
Work2 Fax
Car Tel
Home Fax
Home 2 Tel
Radio Tel
Assistance tel
در هر حال اگه کارت راه نمی افته . SPD Shell رو چند صفحه قبل گذاشتم . دانلود کن و نصب کن. یه فون بوک داره که خیلی کامله . حتما کارتو راه میندازه. یا اینکه تو اینترنت بگرد و یه فون بوک کامل دانلود کن. ریخته
ممنون از پاسختون؛حالا یه مشکل دیگه!
gps من کار نمیکنه توی widget ها گوگل رو انتخاب کردم بعدش گوگل مپ رو انتخاب کردم و از من پرسید که آیا فایل با پسوند .cab رو نصب کنم؛منم ok کردم.بعد که نصب شد تو گوگل مپ رفتم ولی با اینکه تو فضای باز رفتم و 5 دقیقه هم وایسادم هنوز داشت میگشت هیچی هم پیدا نکرد.بعد هم که error داد. garmin رو هم نصب کردم اونم search میکنه ولی چیزی پیدا نمیکنه ؛مشکل از کجا میتونه باشه؟
سلام
میشه قیمت الانش رو بدون گارانتی و با گارانتی با تفکیک حافظه بگید؟
ممنون
من 2 تا سوال دارم:
1-وقتی بلوتوث برام میزنند ..ازم سوال نمیکنه تا بیاد یعنی بدون تایید من میاد.......تنظیمش چیه؟
2-تنظیمات اس ام اس رو میخوام که چیکار کنم بهتر باشه؟
---------- Post added at 08:10 AM ---------- Previous post was at 08:07 AM ----------
من با گارانتی اصلی گرفتم 525 تومان، میخوام برم نمایندگی که خودش فارسی ساز و رام 6.5 رو بریزه
تلفن زدم ...گفته بیار
---------- Post added at 08:10 AM ---------- Previous post was at 08:10 AM ----------
من با گارانتی اصلی گرفتم 525 تومان، میخوام برم نمایندگی که خودش فارسی ساز و رام 6.5 رو بریزه
تلفن زدم ...گفته بیار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)