تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 192 اولاول ... 397985868788899091929399139189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 1918

نام تاپيک: مشاوره خريد لپ تاپ Acer Aspire 5738

اگه نباشه جاش خالی می مونه behjooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

امير جان ممنون راجع به توضيحات LED . من خودمم هم با توجه به نازك بودن قطر lid و تغييرات محسوس ديد در تغيير زاويه و نيز كيفيت خوب تصوير ، تحقيقا" برام يقين شده كه صفحه همون قبليه و اين يكي رو ايشاا... ندزديدن ازش. اما نميدونم چرا تو ليبل اينو نزده؟ در حاليكه ميتونست مانور تبليغي خوبي روش بده. تعجب ميكنم چرا ليبلها با هم فرق دارن و يكي نيستند؟؟؟
    لطفا" بقيه دوستان خصوصا" آقا حميد گل (كه البته با راهنمايي ايشون اين لپ تاپ رو خريديم) بيان و راجع به اين موضوع و سوالات ديگه‌اي كه پرسيدم جواب بدن.
    ممنون.
    راستي عكسها قابل ديدن هستند؟ من يكم تازه كارم و فكر كنم بلد نبودم عكسها رو آپلود كنم(بايد آدرس URL اونها رو تو صفحه اي جديد باز كنيد فكر كنم) اگر هم مشكلي بود براي ايميل آقا حميد ارسال كنم و ايشون زحمت گذاشتن عكسها رو بكشن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

عکسی رو من ندیدم ... توی ------------- آپلود کنی بهتره

ببینید ممکنه سفارش شما ، سفارش اروپا نباشه و سفارش امارات باشه ، من قبلا توی یکی از این تاپیک ها مفصلا بحث رو باز کردم که تفاوت هاشون چیه و حتی ممکنه لیبل ها متفاوت باشه

بستگی داره نوت بوک شما سفارش کجا باشه

3. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

امير جان ممنون راجع به توضيحات LED . من خودمم هم با توجه به نازك بودن قطر lid و تغييرات محسوس ديد در تغيير زاويه و نيز كيفيت خوب تصوير ، تحقيقا" برام يقين شده كه صفحه همون قبليه و اين يكي رو ايشاا... ندزديدن ازش. اما نميدونم چرا تو ليبل اينو نزده؟ در حاليكه ميتونست مانور تبليغي خوبي روش بده. تعجب ميكنم چرا ليبلها با هم فرق دارن و يكي نيستند؟؟؟
    لطفا" بقيه دوستان خصوصا" آقا حميد گل (كه البته با راهنمايي ايشون اين لپ تاپ رو خريديم) بيان و راجع به اين موضوع و سوالات ديگه‌اي كه پرسيدم جواب بدن.
    ممنون.
    راستي عكسها قابل ديدن هستند؟ من يكم تازه كارم و فكر كنم بلد نبودم عكسها رو آپلود كنم(بايد آدرس URL اونها رو تو صفحه اي جديد باز كنيد فكر كنم) اگر هم مشكلي بود براي ايميل آقا حميد ارسال كنم و ايشون زحمت گذاشتن عكسها رو بكشن.
    خواهش میکنم

نه عکسی من ندیدم یه جای دیگه آپلود کن

بزن گوگل images Free Upload سایت های زیادی میاد واس آپلود

در مورد زاویه دید هم بگم کلا تشخیص این مشکل ذر بک لایت led نسبت به بک لایت ccfl در تلویزیون ها و مانیتور های دسکتاپ بیشتر مشهود هست تا مانیتور های لپ تاپ .

در مانیتور ها لپ تاپ زیاد رو کیفیت ساخت پنل تمرکزی نیست زاویه دیدش چه بک لایت led باشد یا بک لایت ccfl در یه سطح اند تقریبا و هر دو مزخرف .کلا مشکل زاویه دید تو مانیتور همه لپ تاپ ها مشخص هست . و درست نیست رو زاویه دید مانیتور لپ تاپ تشخیص بک لایت led بدی .
    Last edited by Ami R 940; 08-09-2009 at 14:18.

5. این کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

ممنون.
    خواهش میکنم

در مورد زاویه دید هم بگم کلا تشخیص این مشکل ذر بک لایت led نسبت به بک لایت ccfl در تلویزیون ها و مانیتور های دسکتاپ بیشتر مشهود هست تا مانیتور های لپ تاپ .

در مانیتور ها لپ تاپ زیاد رو کیفیت ساخت پنل تمرکزی نیست زاویه دیدش چه بک لایت led باشد یا بک لایت ccfl در یه سطح اند تقریبا و هر دو مزخرف .کلا مشکل زاویه دید تو مانیتور همه لپ تاپ ها مشخص هست . و درست نیست رو زاویه دید مانیتور لپ تاپ تشخیص بک لایت led بدی .
    Last edited by Ami R 940; 08-09-2009 at 14:18.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

عکسی رو من ندیدم ... توی ------------- آپلود کنی بهتره

ببینید ممکنه سفارش شما ، سفارش اروپا نباشه و سفارش امارات باشه ، من قبلا توی یکی از این تاپیک ها مفصلا بحث رو باز کردم که تفاوت هاشون چیه و حتی ممکنه لیبل ها متفاوت باشه

بستگی داره نوت بوک شما سفارش کجا باشه
    لپ تاپ من سفارش اماراته. روي جعبه اش زده امارات.
    اين هم عكس اگر درست آپلود شده باشه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اين هم عكسش:

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اينهم عكسهاي بعدي:

Last edited by behjooei; 08-09-2009 at 15:12.

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من فقط یک مورد رو میگم،من هیچ لپ تاپی رو ندیدم که با HDMI کمتر از 900 هزار تومن باشه...
    دوست عزيز من خودم مدتي با 1545 كار كردم
    منكر خوب بودنش نيستم
    اما شما يك مدت با اين اير 5738 كار كني مي فهمي كيبرد يعني چي
    به نظر من 5738 زد به دل 1545 خيلي سره
    همه تحليلهاي انگليسي زبان هم اينو تاييد مي كنن
    با حمید موافقم , من از فروشگاهی که zg رو خریدم 1545 رو داشت .هر دو رو میزش بود یکی خودش روش کار می کرد یکی همکارش . اینطور من بین هر دو دیدم کیفیت مانیتور z با545 1
    z ایسر یه سرگردن بالاتر بود از لحاظ زاویه دید و شفافیت و رنگ بندی .

خود فروشنده هم معتقد بود لپ تاپ z سرتر و انتخاب خیلی بهتری هست .

hdmi کلا واس من یه مزیت خیلی خیلی مهمه که این لپ تاپ داره
    شاید واس بعضی ز دوستان مزیت مهمی نباشه !

من با وصل کردن hdmi به hdtv خودمون . گیم بازی می کنم با گرافیک hd و کلا نقش یه پلیر فدرتمند هم دارم برای پخش فیلم های فول اچ دی . این لپ تاپ هر دو کار رو واس من انجام میده .اگر من قصد خرید کنسول داشتم و پلیر بلو ری باید نزدیک 600 700 خرج این دو می کردم ! . (فیلم های full hd به راحتی بدون افت فریم و مشکلی لپ تاپ پلی میکنه)

لپ تاپ 1545 از این پورت بی نظیر محروم هست حالا صرف نظر از قیمت بالا گرافیک به مراتب پایین تر نسبت به zg و...
    دوستان عزیز من اصلا قصد مقایسه 1545 با 5738z ندارم
    همینطور این که با این قیمت لپ تاپ مشابهی پیدا نمی کنید هم حرفی ندارم
    فقط لطفا ایرادهای غیر مستند نگیرید چون ممکنه باعث گمراهی خریداران بشه
    حرف فروشنده ها هم خودتون می دونید چقدر قابل اعتماد هست
    بگذارید هر کس میخواد لپ تاپش رو انتخاب کنه حداقل یک نگاه هم به مدل های مشابه داشته باشه و بدون آگاهی در مورد لپ تاپی که ندیده قضاوت نکنه، حالا اگر شما 1545 رو دیدید و فکر می کنید LCD یا کیبوردش بد هست حرفی نیست و من به نظر شما احترام میگذارم

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام. اين هم چند عكس از لپ تاپ من:

سوال:
    1. چرا مال من مثل لپ تاپ حميد اون برچسبهاي زرد رنگ اضافي رو نداره و چرا نوشته هاي ليبل ها با هم فرق داره؟ و حتي دوال كور رو هم ننوشته؟
    2. چرا تاچ پد من اين شكليه و كليد دكمه وسط موس رو نداره؟
    3. نسخه بلوتوث من رو 2.1 زده ولي مال آقا حميد نسخه 2؟؟
    4. اين عبارت Acer Nplify 802.11 b/g/Draft - N يعني چه؟
    5. چيپست كارت گرافيك تغيير كرده؟ چي شده؟ بدتر شده؟
    6. يه سوال هم كه يكم مبتدي است؟ پنتيوم ما پنتيوم فور است ديگه؟؟!!
    ممنون.
    خواهش میکنم

دوستان عزیز من اصلا قصد مقایسه 1545 با 5738z ندارم
    همینطور این که با این قیمت لپ تاپ مشابهی پیدا نمی کنید هم حرفی ندارم
    فقط لطفا ایرادهای غیر مستند نگیرید چون ممکنه باعث گمراهی خریداران بشه
    حرف فروشنده ها هم خودتون می دونید چقدر قابل اعتماد هست
    بگذارید هر کس میخواد لپ تاپش رو انتخاب کنه حداقل یک نگاه هم به مدل های مشابه داشته باشه و بدون آگاهی در مورد لپ تاپی که ندیده قضاوت نکنه، حالا اگر شما 1545 رو دیدید و فکر می کنید LCD یا کیبوردش بد هست حرفی نیست و من به نظر شما احترام میگذارم

در مورد برچسب بايد به نحوه سياست شركت ايسر توجه كرد. مثلا در نسخه هاي قديمي كلي راجع به نرم افزارهاي امپاورينگ تكنولوژي و با آفيس بود در حاليكه اين سيستم اصلا" ويندوز اريجينال نداشت. پس طبيعي هست كه اصلاحاتي روش صورت بگيره.

تاچ پد عوض نشده كه همونه. يك دكمه فقط كنارش هست كه اگه موس يو اس بي وصل كردي بزني كه تاچ نوت بوك خاموش بشه و با موس كار كني

نسخه بلوتوث احتمال داهر بهبود يافته باشه. اگه نسخه 2.1 درست باشه شما قابليت استفاده از هدفونهاي نسل جديد با كيفيت استريو با بلوتوث رو دارين و كيفيت خوبي هم دارن.
    همچنين مي تونين سرعت دريافت و ارسال بهتري نسبت به نسخه 2.0 كه ما داريم داشته باشين.

اين تكنولوژي جديد وايرلس ايسر هست كه تو 5738 جديد استفاده شده. در نسخه هاي ما وايرلس بر پايه طرح سيگنال آپ اوليه هست. احتمالاگ شما پايداري بهتري در وايرلس بايد داشته باشين. اگه جايي وايرلس ديدي امتهان كن ببين چطوره.

چيپ گرافيك اينتل هم يك نسخه پايينتر استفاده شهد كه با سرعت كمتر مادربرد و رم سازگار باشه. كاراييش تقريبا همونه با كمي سرعت پايينتر

بله !!!؟؟؟
    پنتيوم 4؟؟؟
    خير از اوايل سال 2007 اينتل به سي پي يو دوال كور اصلاح پنتيوم اختصاص داد تا با كورتودو مشكل پيدا نكنه.
    در واقع پنتيوم در تعريف جديد يك دو هسته اي است كه داراي يك كچ مشترك براي دو هسته هست.

آقا جان الان ديگه اصلا همه سازندگان ال سي دي كه بزرگترينش ال جي و سامسونگ هستن كلا" فقط براي يدكي نوت بوكهاي قديمي ال سي دي سي سي اف ال مي زنن و گرنه خط توليد كاملا" ال اي دي هست نگران نباشين
    چون الان همه ال اي دي هستن ديگه تاكيد كردن نداره.الان همه نوت بوكها ال اي دي دارن.

در مورد دل 1545 هم باز هم با نهايت آرامش مي گم كه ايسر 5738 از همه جهات به دل 1545 سرتره
    نسخه قديم 5738 كه اصلا قابل مقايسه نبود كه بخواد بحث بشه

12. این کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

لپ تاپ من سفارش اماراته. روي جعبه اش زده امارات.
    اين هم عكس اگر درست آپلود شده باشه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عرضم به حضورتان که بدترین سفارش ها را برای امارات میزنه و اغلب کیفیت مونتژ پایینی دارند و یا در لیست ها مشخصات واقعی نیستند

خرید ایسر از دبی یک اشتباه بزرگه ... باید از سمت ترکیه و ... خرید که سفارش اروپایی بیارند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •