کلا" این دوستمون هر حرفی که به غیر از تعریف و تمجید از EA باشه رو اسپم میدونه!![]()
کلا" این دوستمون هر حرفی که به غیر از تعریف و تمجید از EA باشه رو اسپم میدونه!![]()
دوستان من فکر می کنم وقتی FIFA PC نکست جن می شه که نسل آینده کنسولها بیاد که رو موتور Directx 11 طراحی می شن ، نظر شما چیه ؟
دوستان یک چیز عجیب سایت IGN عکسهای نسخه PC رو که گذاشته دقیقا کیفیتش با نسخه کنسولی یکی هست یعنی نکسن جن هست ، لینک هر سه نسخه که دو تاش مال PS3 و X360 هست و آخریش مال PC هست رو می گذارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و نسخه PC
من فکر نمی کنم سایت IGN همچین اشتباه تابلویی بکنه
اینا که گذاشتی عکس از گیم پلی بازی تیست، یه سری عکس به عنوان معرف فیفا ! که تو هر 3 بخش هم این عکس ها رو میذارن ! این 3 تا هم همش یکیه .
عکس های دیگه ی نسخه ی PC رو نگاه کن که از گیم پلی هست.
پس اون عکسهای افتضاح گیم پلی که تو قسمت x360 و PS3 گذاشته چی هستن ؟
این لینک عکسی از گیم پلی Xbox 360 که فکر می کنم سایت IGN اشتباه گذاشته چون از فیفا PC سال قبل هم بدتر هست
يادمه اين عكسی كه شما داديد رو يكی از دوستان توی تاپيك قبلا گذاشت به عنوان عكس نسخه ی PC
سلام؛
در ضمن نمیخوام به خواطر حرفم بحث راه بیفته پس به همین خواطر از همه عذرخواهی میکنم.
دوستان حالا چه سیسیمی رو می خواد واسه اجرای بازی؟
واقعا" خیلی بی انصافی هستش که بگیم تاپیک pes اسپم بارون هستش!
تو هر تاپیکی بالاخره اسپم هست ولی نه 206 صفحه که!
فوقش دسته بالا بخوایم حساب کنیم شاید بگیم 20 صفحه از این تاپیک اسپم هستش!
من نمیتونم بفهمم که چرا بعضی از دوستان چشم ندارن ببینن که مثلا" تاپیک فلان بازی تعداد صفحاتش داره میره بالا!؟
البته نه با اسپم دادن!
با دادن اطلاعات مفیده بازی....
دوستان نه pes ماله بابای منه و نه EA ماله بابای شما!
بیایم یکم منصف باشیم...
بدرود.![]()
گناه از ما نیست دوست عزیز همش این مسئولا ن بازی نسخه پی سی هست مارو باش که خیال کردیم بعد از 09 نسخه 10 نکست هست همه خیالاتم پوچ بود
سلام؛
من هر چی فکر می کنم نمی تونم رابطه بین درجه بازی و تعداد صفحات تاپیک اونم توی P30 World چه ربطی به هم دارن؟ اگر شما فهمیدید به من پیغام خصوصی بدید.
در ضمن مشترکان قدیمی تاپیک توجه کنید که این چند روزه تاپیک پر شده از طرفدارای PES. پس لطفا فقط از بازی مطلب بدید تا تعداد پست های مفید در بیاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)