تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 773 اولاول ... 397985868788899091929399139189589 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

DLNA مخفف Digital Living Network Alliance است که ترجمه تحت اللفظی فارسی آن می‌شود "اتحادیه شبکه زندگی دیجیتالی". اما واقعاً معنی این عبارت چیست؟ در واقع DLNA استانداردی است که توسط تولیدکنندگان لوازم الکترونیکی استفاده می‌شود تا برای لوازم الکترونیکی موجود در یک خانه، امکان به اشتراک گذاری محتویات رسانه‌ای دیجیتالی (مانند فیلم، عکس و موسیقی) در یک شبکه خانگی بوجود آید. بعبارت ساده تر، اگر دستگاهی را با این حروف و لوگو دیدید بدانید که این دستگاه قادر است محتویات دیجیتالی دستگاه دیگر (مثل موسیقی، ویدئو یا عکس موجود در کامپیوتر شخصیتان) را پخش یا محتویات دیجیتالی خود را در اختیار دستگاهی دیگر متصل به یک شبکه کامپیوتری، قرار دهد. بعنوان مثال اگر سینمای خانگی شما به این سیستم مجهز باشد با اتصال آن به کامپیوتر شخصیتان از طریق شبکه می‌توانید موسیقی، فیلم و عکسهای موجود در کامپیوترتان را به سینمای خانگی فرستاده و آنها را مشاهده یا بشنوید.
    برای دریافت اطلاعات بیشتر به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.

2. 5 کاربر از aftab_azad20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه apachi7000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Never_Land

پيش فرض

DLNA مخفف Digital Living Network Alliance است که ترجمه تحت اللفظی فارسی آن می‌شود "اتحادیه شبکه زندگی دیجیتالی". اما واقعاً معنی این عبارت چیست؟ در واقع DLNA استانداردی است که توسط تولیدکنندگان لوازم الکترونیکی استفاده می‌شود تا برای لوازم الکترونیکی موجود در یک خانه، امکان به اشتراک گذاری محتویات رسانه‌ای دیجیتالی (مانند فیلم، عکس و موسیقی) در یک شبکه خانگی بوجود آید. بعبارت ساده تر، اگر دستگاهی را با این حروف و لوگو دیدید بدانید که این دستگاه قادر است محتویات دیجیتالی دستگاه دیگر (مثل موسیقی، ویدئو یا عکس موجود در کامپیوتر شخصیتان) را پخش یا محتویات دیجیتالی خود را در اختیار دستگاهی دیگر متصل به یک شبکه کامپیوتری، قرار دهد. بعنوان مثال اگر سینمای خانگی شما به این سیستم مجهز باشد با اتصال آن به کامپیوتر شخصیتان از طریق شبکه می‌توانید موسیقی، فیلم و عکسهای موجود در کامپیوترتان را به سینمای خانگی فرستاده و آنها را مشاهده یا بشنوید.
    برای دریافت اطلاعات بیشتر به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.

ممنونم داداش واسه راهنمایی مفیدی که کردی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

الن بهترین lcd که رنگ مشکی رو خوب نشون بده چی هستش؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

ممنونم داداش واسه راهنمایی مفیدی که کردی.
    قابل نداشت

6. این کاربر از aftab_azad20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت pulad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آخه این چه راهنمایی هستش که بدون توجه به قیمته؟؟ مگه میشه آدم به جیبش نگاه نکنه، بعد بیاد راهنمایی بخواد؟
    "راجع‌به" اینطوریه! نه "راجب".

با بودجه تا 2500000 یک فروند تلیویزیون بخواهم بگیرم چی پیشنهاد می‌کنید؟ اولویت نیاز‌ها:
    سایز 46 یا 40
    مارک سونی بعد سامسونگ
    کیفیت تصویر بالا؛ کانتراست و رفرش ریت و ...
    DLNA & USB
    ----T
    گارانتی پدر مادر دار
    User Friendly Menus
    یه چیزی هم نباشه که بگیریم، دو روز بعد بخوره تو سرش نصف شه قیمتش.

من تو جمهوری به این نتایج رسیدم:
    40EX700
    46EX500

40C6900
    ماشالا سامسونگ هزار مدل داره... به نظرم این 3D ها الکیه. یعنی نمی‌خوام پول الکی بابتش بدم.
    اگر پیشنهادتون 46 باشه با امکانات بالاتر بسیار ترجیح داده میشه.
    پیشاپیش از اساتید متشکرم.

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

آخه این چه راهنمایی هستش که بدون توجه به قیمته؟؟ مگه میشه آدم به جیبش نگاه نکنه، بعد بیاد راهنمایی بخواد؟
    "راجع‌به" اینطوریه! نه "راجب".

با بودجه تا 2500000 یک فروند تلیویزیون بخواهم بگیرم چی پیشنهاد می‌کنید؟ اولویت نیاز‌ها:
    سایز 46 یا 40
    مارک سونی بعد سامسونگ
    کیفیت تصویر بالا؛ کانتراست و رفرش ریت و ...
    DLNA & USB
    ----T
    گارانتی پدر مادر دار
    User Friendly Menus
    یه چیزی هم نباشه که بگیریم، دو روز بعد بخوره تو سرش نصف شه قیمتش.

من تو جمهوری به این نتایج رسیدم:
    40EX700
    46EX500

40C6900
    ماشالا سامسونگ هزار مدل داره... به نظرم این 3D ها الکیه. یعنی نمی‌خوام پول الکی بابتش بدم.
    اگر پیشنهادتون 46 باشه با امکانات بالاتر بسیار ترجیح داده میشه.
    پیشاپیش از اساتید متشکرم.

فكر ميكنم بهترين نتيجه ممكن رو خودتون گرفتين قبل مدل هاي خوبي هستند از هر دو برند
    در مورد كاهش قيمت كه خوب دست من وشما نيست با ورود مدل هاي جديد طبيعتا اتفاق خواهد افتاد منتها نه در 2010

9. 4 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lebowski's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

عزیز اگه یه تی وی میخوای که کیفیت تصویرش بی رقیب باشه 2800 جور کن یه پلاسما v10 پاناسونیک بخر توی گالری عکس میتونی عکساشو ببینی.

11. 3 کاربر از lebowski بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت pulad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون از جوابتون.
    من تو خونمون 40B650 دارم. ازش راضی هستم. اونروز که رفتم جمهوری خیلی کم B650 دیدم.
    به نظرتون با بودجه من میشه یه سامسونگ در حد همین B650 (مثلا بهتر از اون یا LED هم بود خوبه ) ولی 46 اینچ گرفت؟
    لبوفسکی عزیز شما چرا پلاسما رو پیشنهاد می‌کنی؟ مگر نه اینه که مشکلات فنی و زیست محیطی داره و قراره که دیگه تولید نشه؟ من زیاد تو خط پلاسما نبودم، ولی نقطه برتری که ازش دیدم تو نشون دادن رنگ سیاه بود که ال سی دی ها نمی تونستن سیاه رو مثل اون نشون بدند.
    یعنی شما می‌گی یه پلاسمای 50 اینچ بگیرم؟ تا حالا اصلا بهش فکر نکرده بودم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ممنون از جوابتون.
    من تو خونمون 40B650 دارم. ازش راضی هستم. اونروز که رفتم جمهوری خیلی کم B650 دیدم.
    به نظرتون با بودجه من میشه یه سامسونگ در حد همین B650 (مثلا بهتر از اون یا LED هم بود خوبه ) ولی 46 اینچ گرفت؟
    لبوفسکی عزیز شما چرا پلاسما رو پیشنهاد می‌کنی؟ مگر نه اینه که مشکلات فنی و زیست محیطی داره و قراره که دیگه تولید نشه؟ من زیاد تو خط پلاسما نبودم، ولی نقطه برتری که ازش دیدم تو نشون دادن رنگ سیاه بود که ال سی دی ها نمی تونستن سیاه رو مثل اون نشون بدند.
    یعنی شما می‌گی یه پلاسمای 50 اینچ بگیرم؟ تا حالا اصلا بهش فکر نکرده بودم!
    پلاسما مشکل زیست محیطی داره!!؟؟
    مصرف برق پلاسماهای الان خیلی کمتر از قبله در سطحه دو سه سال پیش lcd همسایزش ولی کیفیت تصویرش واقعا میارزه تو مسائل زیست محیطی اگر شما یکمی تو اینترنت تحقیق کنی متوجه میشی که دقیقا برعکسه این قضیس:

اما در مورد گازهای سرطان زا!!!!!!! که فکر میکنم شما منظورت مواد سرطان زا بوده!! به هر حال در ساخت لوازم الکتریکی هم از مواد سرطان زا استفاده میشه هم از گازهای گرمازا.

صرفا جهت اطلاع رسانی دوستان برای اینکه در معرض اطلاعات غلط قرار نگیرن:

گاز NF3 یا تری فلوئوراید نیتروژن یک گاز گلخانه ای قوی با اثری 17200 بار مخرب تر از گاز Co2 میباشد که در ساخت تمامی نیمه رساناها از جمله تلفنهای موبایل و صفحات LCD هم کاربرد دارد و اتفاقا به کار گیری از آن در تولید LCD پنلها (شامل اونهایی که از بک لایت LED استفاده میکنن و بهشون LED TV میگن هم میشه) یکی از مراحل اصلی و کلیدی تولید هست که بسیاری از دوستداران محیط زیست رو نگران کرده چون با وجود مصرف برق کمتر در این پنلها رها شدن گاز NF3 در طبیعت میتونه در نهایت اثر مخرب تری از مصرف برق کمتر داشته باشه.
    در ساخت LCD پنلها نه تنها از گاز NF3 بلکه از مقداری جیوه هم در تولید پنل استفاده میشه که فوق العاده برای سلامت انسان خطر آفرین میتونه باشه ولی در پلاسماهای جدید دست کم برخی سازنده ها ادعا میکنن به هیچ عنوان از جیوه و سرب در پنل استفاده نشده.

گوشه ای از نقل و قول یک منبع:

Beyond energy consumption, there are also manufacturing impacts to think about. LCDs contain a bit of mercury, and their manufacture uses the potent greenhouse gas nitrogen trifluoride (NF3); plasma screens can contain lead (though Panasonic has apparently found a way around that)
    منابع:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید
    کلا یه چیزی از من بهت نصیحت به حرف این فروشنده ها زیاد گوش نکن همشون یا بیسوادن حتی نمیدونن رزولوشن فول اچ دی چه فرقی با اچ دی داره یه چیزایی بهت میگن شاخ در میاری مثلا تو نمایندگی سونی چند روز پیش یارو میگفت سامسونگ نخر چون رنگش بعد از 6 ماه میپره بعدش من بهش گفتم ال سی دیای سونیو سامسونگ درست میکنه اگه بخواد بپره پس ماله سونیم حتما باید بپره دیگه گفت کی گفته!؟ منم لبتاپمو روشن کردم بهش یه لینک که تو نت save کرده بودم نشون دادم گفت اینا همش دروغه بعدش فهمیدم اصلا بنده خدا تو باغ نیست تو اون سایتی که من پیجشو save کرده بودم سایت رسمی خود سونی بود!
    راجب پلاسما میگفت بعد از 3 سال گازش خالی میشه باید بری گاز بزنی... خودت تا تهش بخون.
    Last edited by Sacrament; 10-07-2010 at 04:23.

14. 4 کاربر از Sacrament بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

پلاسما مشکل زیست محیطی داره!!؟؟
    مصرف برق پلاسماهای الان خیلی کمتر از قبله در سطحه دو سه سال پیش lcd همسایزش ولی کیفیت تصویرش واقعا میارزه تو مسائل زیست محیطی اگر شما یکمی تو اینترنت تحقیق کنی متوجه میشی که دقیقا برعکسه این قضیس:

کلا یه چیزی از من بهت نصیحت به حرف این فروشنده ها زیاد گوش نکن همشون یا بیسوادن حتی نمیدونن رزولوشن فول اچ دی چه فرقی با اچ دی داره یه چیزایی بهت میگن شاخ در میاری مثلا تو نمایندگی سونی چند روز پیش یارو میگفت سامسونگ نخر چون رنگش بعد از 6 ماه میپره بعدش من بهش گفتم ال سی دیای سونیو سامسونگ درست میکنه اگه بخواد بپره پس ماله سونیم حتما باید بپره دیگه گفت کی گفته!؟ منم لبتاپمو روشن کردم بهش یه لینک که تو نت save کرده بودم نشون دادم گفت اینا همش دروغه بعدش فهمیدم اصلا بنده خدا تو باغ نیست تو اون سایتی که من پیجشو save کرده بودم سایت رسمی خود سونی بود!
    راجب پلاسما میگفت بعد از 3 سال گازش خالی میشه باید بری گاز بزنی... خودت تا تهش بخون.
    خیلی ناجور تایید شد این پست شما

16. این کاربر از aftab_azad20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •