سلام از الکاپرداز نمیشه با پرینتر معمولی خرید کرد ؟ طرف میگه حتما باید پرینتر سوزنی داشته باشی آیا همینطور میباشد ؟
سلام از الکاپرداز نمیشه با پرینتر معمولی خرید کرد ؟ طرف میگه حتما باید پرینتر سوزنی داشته باشی آیا همینطور میباشد ؟
سلام من میتونم الان 2150 تا 2170 بستگی به تعداد دارم بفروشم
سلام
باید پس از واریز مبلغ به شرکت اطلاع بدی که پرینتر معمولی داری.
مگه موقع پرینت کردن فرقی میکنه پرینتر چیه ؟ میشه شمارتو بدی باهات تماس بگیرم ؟
شرمندتم من 2130 فروش میکنم بماند چند میخرم
یعنی همینجوری میمونه ؟
حداقل چه تعداد 2130؟
نه بابا چی همینجور می مونه من چی بگم که 2300خریدم و موندن رو دستم انگار بازار نمیبینی چقدر...یعنی همینجوری میمونه ؟
اینجا ایرانه کشور تورم دو ساعت دیگه نه دو روز دیگه نه دوهفته دیگه میرن بابا فکرشو نکن الان وقت انبار کردنه
در جواب دوستان باید بگم
قیمت عمده 2050 رو تعداد هر کی خواست بهم بگه براش بفرستم
برین حالشو ببرین
Last edited by rahim206; 19-11-2009 at 00:47.
خالي بنديه.شما جدي نگير.سلام کسی از دوستان اطلاع از کارت 1000همراه اول داره اومده یا نه ؟ این سایت ادعا می کنه که داره
فكر كنم از 2 تا ماژوله.يكي خيلي سعي كرد آمار شارژهارو بگيره ولي تيرش به سنگ خورد.چون فقط پين و سريال رو توي كاغذ معمولي چاپ كرده بوديم و نتونست ردش رو بزنه.از یه ماژول این تعداد رو گرفتی؟
اگه یه ماژول باشه که حتمن میبندنش
نميدونم چنده ولي فكر كنم 990 باشه.سلام
دوستان، کسی می دونه قیمت پین ایرانسل هزار تومانی شرکت نکاتل چنده؟
خود شرکت اطلاعات نمیده. میگه باید نمایندگی بگیرین،سفته بدین، پک کامل چاپگر رو بگیرین و ...
من که چاپگر دارم ارزش داره که شرایطشون رو قبول کنم؟
من از الکا پرداز خرید می کنم ولی محدودیت تعداد خرید داره و همیشه هم شارژ نداره.
کدوم یک از شرکتها قیمتشون مناسب و شرایطشون خیلی سخت نیست؟
بعضي شركتها هم ميخوان چاپگرهاشونو قالب كنند.زير بار چاپگر هم نرو.شما ميتوني بگي چاپگر دارم ولي با چاپگر ليزري روي كاغذ معولي چاپ كني ولي اصلا توصيه نميشه.چون الان همه به شارژهايي كه از دستگاه Pos كشيده ميشه اطمينان دارند و روي كاغذ ديگه رو به راحتي نميخرند.اگه ميتوني همون وكيوم بگير و با قيمت بالاتر بفروش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)