تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 261 اولاول ... 397985868788899091929399139189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 2603

نام تاپيک: معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

داره خودمونی میشه kiyani_behzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

الان سترن به دستم رسید. داشتم باهاش کار میکردم که یه سوال واسم پیش اومد. اگه بخوایم زیرنویس رو عقب و جلو کنیم راهی نداره؟ مثلا 10 ثانیه بیاریم عقب یا جلو؟
    من همچین گذینه ای ندیدم توش بهتر هست از توی ویندوز این کارو با نرم افزار انجام بدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

الان سترن به دستم رسید. داشتم باهاش کار میکردم که یه سوال واسم پیش اومد. اگه بخوایم زیرنویس رو عقب و جلو کنیم راهی نداره؟ مثلا 10 ثانیه بیاریم عقب یا جلو؟

در حین پخش با استفاده از کلیدهای جهتی چپ و راست می تونید اینکارو انجام بدید ..

3. 3 کاربر از paaraadise بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mormak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

در حین پخش با استفاده از کلیدهای جهتی چپ و راست می تونید اینکارو انجام بدید ..

بابا کارت درسته ایول حرفه ای!
    یه سوال دیگه
    بعضی از زیرنویس های SRT بغیر از چهار حرف پ ژ گ چ حرف "ک" رو هم جدا نشون میده. با چه کدکی SRT رو Save کنم که این مشکل واسه حرف "ک" پیش نیاد؟

داره خودمونی میشه hamid_c's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان الان آخرین مدل این دستگاه که تو ایران هست چه مدلیه و قیمتش چنده؟؟؟؟
    ممنون
    Last edited by hamid_c; 21-09-2010 at 21:47.

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دوستان الان آخرین مدل این دستگاه که تو ایران هست چه مدلیه و قیمتش چنده؟؟؟؟
    ممنون
    -الان همين wd live گويا هست 140 تقريبا

7. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بابا کارت درسته ایول حرفه ای!
    یه سوال دیگه
    بعضی از زیرنویس های SRT بغیر از چهار حرف پ ژ گ چ حرف "ک" رو هم جدا نشون میده. با چه کدکی SRT رو Save کنم که این مشکل واسه حرف "ک" پیش نیاد؟

شما باید زیرنویس هاتونو تبدیل کنید به فرمت Sub / IDX .... که دیگه مشکلی توی نمایش براتون پیش نیاد...

با برنامه Subtitle Workshop می تونید این کارو انجام بدید ...

داره خودمونی میشه hamid_c's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

-الان همين wd live گويا هست 140 تقريبا
    ممنون از راهنماییت
    این معایبی که در صفحات اول اشاره شده بود در این مدل هم وجود داره یا برطرف شده؟؟؟

معایب:
    - مشکل در پخش بعضی از فایلهای تصویری با رزولوشن 1080P تصاویر گا گاهی شطرنجی میشن (که احتمالا در فریم ویر های بعدی اصلاح میشه و یا شاید بشه با کانورت فایل به فورمت دیگه این مشکل رو حل کرد)
    - عدم پخش صدا در بعضی از آیتم ها که دارای صدای دیجیتال هستند ( این مشکل هم احتمالاً در فریم ویرهای بعدی اصلاح میشه ویا اینکه با اتصال کابل اپتیکال صدا به دستگاه حل بشه)
    - عدم وجود کلید بر روی دستگاه، و محدود بودن دسترسی به منوی دستگاه تنها از طریق ریموت کنترل
    - عدم ساپورت زیر نویس فارسی ( این مشکل هم احتمالاً در فریم ویرهای بعدی اصلاح میشه)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

ممنون از راهنماییت
    این معایبی که در صفحات اول اشاره شده بود در این مدل هم وجود داره یا برطرف شده؟؟؟

معایب:
    - مشکل در پخش بعضی از فایلهای تصویری با رزولوشن 1080P تصاویر گا گاهی شطرنجی میشن (که احتمالا در فریم ویر های بعدی اصلاح میشه و یا شاید بشه با کانورت فایل به فورمت دیگه این مشکل رو حل کرد)
    - عدم پخش صدا در بعضی از آیتم ها که دارای صدای دیجیتال هستند ( این مشکل هم احتمالاً در فریم ویرهای بعدی اصلاح میشه ویا اینکه با اتصال کابل اپتیکال صدا به دستگاه حل بشه)
    - عدم وجود کلید بر روی دستگاه، و محدود بودن دسترسی به منوی دستگاه تنها از طریق ریموت کنترل
    - عدم ساپورت زیر نویس فارسی ( این مشکل هم احتمالاً در فریم ویرهای بعدی اصلاح میشه)
    -دوست گلم دو مدل وجود داره wd و wd live
    -دو مشكل اولي فكر ميكنم بيشتر به wd مربوط بود
    -دو مشكل ديگه همچنان پا برجاست

اگه نباشه جاش خالی می مونه mormak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شما باید زیرنویس هاتونو تبدیل کنید به فرمت Sub / IDX .... که دیگه مشکلی توی نمایش براتون پیش نیاد...

با برنامه Subtitle Workshop می تونید این کارو انجام بدید ...

دوست عزیز این کار رو که بلدم اما دیدم بعضی از زیرنویس های SRT کاراکتر "ک" مشکلی نداره اما تو بعضیا جدا میزنه نمیدونم چرا؟
    سوال بعدی که واسم پیش اومده اینه که وقتی با کابل HDMI به HDTV LG وصل کردم میزنه: 1080P 50HZ حالا چرا 50هرتز؟ تلویزیون من تا 100هرتز نشون میده نمیدونم تنظیمات خاصی داره؟ چیزی پیدا نکردم فقط یه HDMI deep color هست که یه 8بیت داره و یه 12بیت که هرکاری کردم 12بیت هم نشد! شاید هم از نوع کابل HDMI من باشه چون ازین ارزوناست اگه تاثیر داره که یه خوبشو بخرم
    و نکته آخر اینکه قبل از خریدن این دستگاه فکر میکردم که قابلیت Copy / Paste / Delete نداره اما با کمال خوشحالی دیدم این قابلیت رو داره و خیلی خوب هم کار میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست عزیز این کار رو که بلدم اما دیدم بعضی از زیرنویس های SRT کاراکتر "ک" مشکلی نداره اما تو بعضیا جدا میزنه نمیدونم چرا؟
    سوال بعدی که واسم پیش اومده اینه که وقتی با کابل HDMI به HDTV LG وصل کردم میزنه: 1080P 50HZ حالا چرا 50هرتز؟ تلویزیون من تا 100هرتز نشون میده نمیدونم تنظیمات خاصی داره؟ چیزی پیدا نکردم فقط یه HDMI deep color هست که یه 8بیت داره و یه 12بیت که هرکاری کردم 12بیت هم نشد! شاید هم از نوع کابل HDMI من باشه چون ازین ارزوناست اگه تاثیر داره که یه خوبشو بخرم
    و نکته آخر اینکه قبل از خریدن این دستگاه فکر میکردم که قابلیت Copy / Paste / Delete نداره اما با کمال خوشحالی دیدم این قابلیت رو داره و خیلی خوب هم کار میکنه

من توی تبدیل زیرنویس ها به این مشکل برنخوردم ... شما هم نگفته بودی اینارو می دونی که

شما زیرنویسهاتو با نوتپد باز کن , و با استفاده از گزینه سیو از اونارو به فرمت یو تی اف سیو کن و بعد کانورت کن ببین چطوره !

همون قسمت که که مربوط به 8 بیت و 12 بیت رنگ هست رو گزینه اچ دی ام آی اینتر بزن اونجا می تونی خروجی دستگاه رو بصورت دستی تنظیم کنی ...

البته این 50 با اون 100 شما گمونم فرق داشته باشه .. الان دقیقا یادم نیست ..

بله گزینه کپی پیست و دیلیت رو شامل میشه این دستگاه ....

13. 2 کاربر از paaraadise بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •