من اخر بازی رو 2 بار بازی کردم ولی اخرش اصلا تغییر نکرد.کسی این بازی رو ایا تموم کرده بگه به من اخر بازیش چی شد ایا مثل من شده.
من اخر بازی رو 2 بار بازی کردم ولی اخرش اصلا تغییر نکرد.کسی این بازی رو ایا تموم کرده بگه به من اخر بازیش چی شد ایا مثل من شده.
سلام...
من توي 2تا ماموريت موندم...نمي دونم كجا بايد برم؟؟
1.Active The Krogan
2.Rescue operation
ممنون ميشم بگيد...
مثلا چطوری تموم شده؟
بهترین حالت اینه که همگی زنده بمونن و شما هم پایگاه رو نابود کنین. (یکی از اون دو تا انتخاب)
Activate the Krogan - برو طبقه چهارم نرماندی یعنی Engineering و کروگان رو فعالش کن که از مخزن بیرون بیاد.
Rescue Operative - مسیر مقابل رو طی میکنی تا یک مامور سربروس رو نجات بدی: Omega Nebula >> Fathar >> Lorek
سلام.
من tali رو هم ژيدا كردم...مونده samara , اون قاتله...
حالا فكر كنم مرحله وفاداري هست...مي خواستم ببينم كدوم رو برم كه مشكلي پيش نياد؟؟منظورم دعوا و ... هست...
راستي ميخوامjakob رو برم فكر كنم مشكلي پيش نياد اره؟؟؟
بعد اينكه سياراتي كه چند هدفي هستن و چه كار كنم؟؟؟اخه يه جايي هم سامارا هستش هم واسه ميراندا بايد بگردم...چه كار كنم اينا رو؟؟
para هم تقريبا نصف هستم و rang هم تقريبا يه ذره...
اگر ماموریت وفاداری میراندا و جک هر جفتشون رو تموم کنی یه دعوا بینشون رخ میده. سعی کن اولای بازی به هیچ وجه هر جفتشون رو نری چون برای راضی کردن هر جفت اونا به paragon و renegade نیاز هست و اگر طرف یک نفرو بگیری دیگه Loyal کردن طرف خیلی سخته چون به paragon و renegade فوق العاده بالایی نیاز هست.
همچنین ماموریت وفاداری Tali و Legion هم به همین صورت هست ولی راضی کردن اونا راحتر هستش. افراد دیگه مشکلی نداره راحت میتونی بری. ضمنا اگر در ماموریت وفاداری Tali دقت کنی میتونی paragon فوق العاده بالایی بگیری.
اقا من زبان انگلیسیم بد نیست ولی پرفشنال نیست مثلا الان بازی fallout با این که خیلی ازش خوشم میاد ولی چون وقتی جلو رفتم یکم یکم دیگه نمیفهمیدم چی میگه پاکش کردم گذاشتم برای بعدن که زبانم خوب شد.کلا تو عمرم 3 تا نقش افرینی گرفتم. این بازی هم زبان توپ میخواد یا نه؟برای لذت ر شماره یک رو باید بازی کنین یا اگر نکنین تو شماره 2 می فهمید شماره قبلی چی اتفاقی افتاد؟!
درحدمتوسط بلدباشی حلهمنم نسخه اول رو نصفه کاره ول کردم ولی خدایی این رو. دلم نمیاد ول کنم.
شما هم به نظر من 2رو بازی کن قضیه دستت میاد.
در این بازی باید بازی انگلیسی در حد خوبی داشته باشید. انتخابها در بازی تاثیر گذار هست.ولی انتخابها تقریبا راحت هست و یک مکانیزم خاصی معمولا داره. کلا بازی چون مولفه های نقش آفرینی خیلی کمی داره هر کسی میتونه راحت بازیو بازی کنه.
میشه یه راهنمایی خوب بکنی برای اینکه تو ماموریت tali پاراگن خوبی بدست بیاریم اگر هم میخوای لذت بازی برای باقی افراد از بین نره توی اسپویلر بذارش.
ممنون![]()
من اخر بازی رو 2 بار انجام دادم یعنی از اونجایی که باید برای افرادت ماموریت بدی تو اخرین مرحله.بعد که میدم یکی یکی میمیرن تو اون مرحله تا اخر بازی که خودمون هم میریم.یعنی شفیرد هم میمیره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)