تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 97 اولاول ... 3979858687888990919293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان من دو ماهه پام شکسته و عمل کردم و تقریبا فعالیتم شاید 90 درصد کم شده و خونه نشین شدم .
    دکتر برام یه تعداد قرص مثل ناپروکسن ، آ اس آ و سفیکسیم 400 نوشت که بعد از حدود 2 هفته اسهال شدید گرفتم و با دکترم که صحبت کردم گفت اسهال به علت سفیکسیم حاصل شده ولی گفت چاره ایی نیست و چون پین داخل پام هست باید خوردن سفیکسیم رو ادامه بدم ، منتها من چون اسهال هم داشتم روزی یه قرص لوپر امید ( ضد اسهال ) هم میخوردم .
    خلاصه بعضی روزها اسهال داشتم و بعضی روزها هم دل پیچه و بعضی روزها هم کلا خوب بودم .

منتها الان دو سه روزی هست که دوباره دچار اسهال شدم ( البته با شدت کمتر ) و بعد از تمام وعده های غذایی شکمم تا نیم ساعت یا یه ساعت یه سره قر قر میکنه و صدا میده . مشکل آروق زدن هم پیدا کردم که بعد از غذا خوردن میاد سراغم .

راستش تا الان بالای 50 تا سفیکسیم 400 و بقیه قرص ها رو خوردم و کماکان میخورم . این مشکل میتونه از مصرف قرص ها باشه یا چیزه دیگه ایی هست ؟ اینم اضافه کنم تو این مدت چون فعالیت ندارم شکمم بزرگ هم شده .

ممنون میشم راهنماییم کنید .
    مصرف آنتی بیوتیک میتونه باعث اسهال بشه
    بخصوص نوعی اسهال ناشی از باکتری کولستریدیوم دیفیسیل که بدنبال مصرف آنتی بیوتیک میتونه ایجاد اسهال کنه
    درمان خاصی هم داره که در صورت تشخیص تجویز میشه
    البته مصرف این تعداد زیاد آنتی بیوتیک نمیدونم چه دلیلی داره.....چون برای عفونت های پوست و بافت نرم معمولا ین آنتی بیوتیک تجویز نمیشه و یا اینقدر طولانی تجویز نمیشه(50 روز ؟؟؟؟؟) ...... شاید در هر ویزیت عفونت پوست بهبودی نداشه
    بنظرم بهتر هست با اورتوپدتون مشورت کنید در مورد ادامه دادن دارو......به یک متخصص داخلی یا فوق تخصص گوارش مراجعه کنین

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خود اسهال به خاطر حرکات شدید روده باعث سر و صدا میشه.
    لوپرامید ضداسهال قوی هست، خود دکتر نوشته اینو؟
    کورتون نمیخوری؟

Sent from my ST15i using Tapatalk
    نه دکتر ننوشته ، خودمون از دارو خونه تهیه کردیم . حالا فارغ از بحث صدای شکم این آروق زدن بعضی وقت ها با صدا هست و بعضی وقت ها بیصدا که باعث میشه مزه غذا بیاد تو دهن آدم . من تو اینترنت که سرچ کردم دیدم نوشته سفیکسیم سیستم گوارشی رو بهم میزنه . این مشکلات میتونه از سفیکسیم باشه یا حتی لوپر امید . ? چون هر کدوم رو حداقل نزدیک پنجاه تا خوردم تا امروز .

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مصرف آنتی بیوتیک میتونه باعث اسهال بشه
    بخصوص نوعی اسهال ناشی از باکتری کولستریدیوم دیفیسیل که بدنبال مصرف آنتی بیوتیک میتونه ایجاد اسهال کنه
    درمان خاصی هم داره که در صورت تشخیص تجویز میشه
    البته مصرف این تعداد زیاد آنتی بیوتیک نمیدونم چه دلیلی داره.....چون برای عفونت های پوست و بافت نرم معمولا ین آنتی بیوتیک تجویز نمیشه و یا اینقدر طولانی تجویز نمیشه(50 روز ؟؟؟؟؟) ...... شاید در هر ویزیت عفونت پوست بهبودی نداشه
    بنظرم بهتر هست با اورتوپدتون مشورت کنید در مورد ادامه دادن دارو......به یک متخصص داخلی یا فوق تخصص گوارش مراجعه کنین
    ممنون از توضیحاتتون . راستش به دکتر هم گفته بودم ولی گفته بود مصرف سفیکسیم رو ادامه بدم . منتها من دیروز پین هام رو کشیدم و دکتر گفت تا یک هفته یعنی یکشنبه آینده بیشتر نیاز نیست قرص بخورم . به نظرتون بعدش مشکلم حل میشه با قطع قرص ها ?
    چون از هفته دیگه باید سرکار هم برم با مشکل اسهال و صدای شکم و آروق حسابی آبروریزی میشه .

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممنون از توضیحاتتون . راستش به دکتر هم گفته بودم ولی گفته بود مصرف سفیکسیم رو ادامه بدم . منتها من دیروز پین هام رو کشیدم و دکتر گفت تا یک هفته یعنی یکشنبه آینده بیشتر نیاز نیست قرص بخورم . به نظرتون بعدش مشکلم حل میشه با قطع قرص ها ?
    چون از هفته دیگه باید سرکار هم برم با مشکل اسهال و صدای شکم و آروق حسابی آبروریزی میشه .
    البته علت تجویز مداوم آنتی بیوتیک رو نمیدونم چون پین ها استریل گذاشته میشن
    اما بعد از خارج کردن مصرف آنتی بیوتیک نیاز هست

بله مصرف آنتی بیوتیک....حتی در دوز مجاز و مدت کوتاه هم میتونه اسهال ایجاد کنه
    این جور که شما گفتین علاوه بر اسهال بنظر میاد رفلاکس هم براتون ایجاد شده باشه که شاید در اثر تغییر شرایط زندگی و خوابیدن بیش از اندازه در اثر جراجی یا استرس ناشی از جراحی بوجود اومده باشه
    درمان رفلاکس راحت هست.....حتی اسهال ناشی از آنتی بیوتیک بخوبی میشه درمان کرد
    بهترین کار مراجعه به متخصص داخلی/فوق تخصص گوارش برای بررسی و درمان مشکلتون هست

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

5. این کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته علت تجویز مداوم آنتی بیوتیک رو نمیدونم چون پین ها استریل گذاشته میشن
    اما بعد از خارج کردن مصرف آنتی بیوتیک نیاز هست

بله مصرف آنتی بیوتیک....حتی در دوز مجاز و مدت کوتاه هم میتونه اسهال ایجاد کنه
    این جور که شما گفتین علاوه بر اسهال بنظر میاد رفلاکس هم براتون ایجاد شده باشه که شاید در اثر تغییر شرایط زندگی و خوابیدن بیش از اندازه در اثر جراجی یا استرس ناشی از جراحی بوجود اومده باشه
    درمان رفلاکس راحت هست.....حتی اسهال ناشی از آنتی بیوتیک بخوبی میشه درمان کرد
    بهترین کار مراجعه به متخصص داخلی/فوق تخصص گوارش برای بررسی و درمان مشکلتون هست

ممنون از توضیحاتتون ، استرس که این هفته اخری خیلی داشتم ، چون هر چع که به زمان کشیدن پین هام نزدیک میشدم بیشتر استرس میگرفتم ولی الان مشکلی ندارم .
    والا یه مشکل دیگه هم هست که نمیدونم اونم به خاطر مصرف زیاد آنتی بیوتیک هست یا نه ؟ حقیقتا اینه که از همین سه چهار روزه قبل که مجدد اسهال و رفلکس معده و ... ایجاد شده ، توی گلوم یه حالت سوزش دارم . مثلا انگار یه چیزی میپره تو گلو که آدم مجبوره یه جورایی گلوش رو صاف کنه ( منظورم سرفه نیست و فقط صدایی هست که در میاریم تا گلو صاف بشه ) این حالت هم برام ایجاد شده که اینم داره قوز بالاقوز میشه .
    فکر میکنید این مشکل هم به آنتی بیوتیک ها ربط داره ؟

کلا فکر میکنید از دو سه روزه دیگه که مصرف تمام قرص هام رو قطع میکنم این مشکلاتم برطرف بشه یا حتما باید به متخصص داخلی مراجعه کنم ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شما میتونین چند روز صبر کنین و ببینین مشکلتون با قطع دارو بهتر میشه یا خیر
    اگه بهبود پیدا نکردین بهتر هست برای بررسی بعضی بیماری های گوارشی که میتونی همچنین علائمی ایجاد کنه بررسی بشین

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما میتونین چند روز صبر کنین و ببینین مشکلتون با قطع دارو بهتر میشه یا خیر
    اگه بهبود پیدا نکردین بهتر هست برای بررسی بعضی بیماری های گوارشی که میتونی همچنین علائمی ایجاد کنه بررسی بشین

آخه من مشکل گوارشی ندارم ، اوایل بهمن قبل از اینکه پام بشکنه ، به خاطر یه مشکلی پیش متخصص داخلی رفتم و آندوسکوپی برام انجام دادن و گفت همه چی نرماله . به خاطر همین الان به این دارو ها شک کردم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام...کسایی که IBS از نوع اسهال و بی اختیاری دفع گاز دارند می تونند از قرص ریفاکسیمین استفاده کنند..با تحقیقاتی که کردم با اینکه قیمت بالایی داره اما کارآیی خوبی داره و برخی از دوستان خیلی راضیند...البته قیمتش بالاست و کمیاب و فقط تو داروخانه های تهران یافت میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

من هم مشکلات مشابه شما را داشتم و تقریبا همه ی حرف‌های شما را خوندم. این اواخر که وضع بدتر شده بود، مدام روده هام صدا می‌دادند و شب‌ها به خصوص بی‌اختیار باد شکم دفع می‌کردم. طوری که اصلا جرات نداشتم شب پیش نامزدم بخوابم. تا اینکه تصادفا با رژیم بدون گلوتن آشنا شدم و به خصوص مطلب دکتر ویلیام دیویس راجع به گلوتن و رژیم wheat belly را خوندم. گلوتن یک پروتئین هست که در گندم، جوو، جوی دو سر و مشتقات آن وجود داره و در کسانی‌ که نمی‌تونند این پروتئین را تحمل کنند مثل کسانی‌ که بیماری سلیاک دارند موجب از بین رفتن پرز‌های روده می‌شه. کسانی‌ که بیماری سلیاک دارند که اصلا نباید گلوتن بخورند. اما خیلی‌ افراد هم هستند که به این پروتئین الرژی دارند یا حساس هستند که خودشون هم ممکنه ندونند. و این افراد هم نباید گلوتن مصرف کنند.
    کاری که من کردم این بود که کلا هرچیزی که توش گندم یا جوو بود را از رژیم غذاییم حذف کردم. مثل انواع نان، پاستا، رشته، نودل، ماکارونی، آرد، شیرینی‌ و کیک. حتا سس سفید و قرمز. برنج و ذرت و سیب‌زمینی اوکی هستند و گلوتن ندارند. کمتر از یک هفته که این رژیم را گرفتم مشکل روده ایم خوب شد و حتا دیگه نفخ هم نمیکردم. کاملا نرمال شدم. ضمن اینکه کلا با گرفتن این رژیم احساس سبکی و انرژی بیشتر می‌کنم. زیاد هم سخت نیست. فقط با چند روز اجتناب از خوردن گلوتن تاثیرش را می‌بینید.
    یک احتمال هم هست که شاید ما که اینجور مشکل‌های روده‌ای داریم، مبتلا به بیماری سلیاک هستیم و خودمون هم نمی‌دونیم. می‌شه تست داد که مشخص بشه این بیماری را داریم یا نه. ممکن هم هست نداشته باشیم اما به گلوتن حساس باشیم. دکتر دویس که معتقد هست گلوتن برای همه آدم‌ها ضرر داره و نباید بخورند.
    اگر میخواید راجع به این رژیم و گلوتن بیشتر بدونید میتونید عبارت‌های زیر را سرچ کنید:
    رژیم غذایی بدون گلوتن، انجمن بیماران سلیاک، wheat belly, Dr. William Davis
    همچنین این لینک ها:
    http://www.wheatbelly.com/
    https://www.facebook.com/OfficialWheatBelly

Last edited by alferedo85; 27-04-2015 at 17:17.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •